Kaj najbolj cenite na moških?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori

Kaj najbolj cenite na moških?

postava
15
8%
prijaznost
96
51%
zgovornost
47
25%
da je bogat
29
16%

Skupaj glasov: 187

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Da ne teži vse povprek med mojim (vegetarijanskim) kuhanjem, da kak bi pa on zaj krimintalc z bolonjsko omako pa ocvirki zavit v salamo jedo.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

:rofl:
Cuker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cuker »

Absolutno prijaznost. :)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

- osnovni predpogoj je nedvomno pamet :supercool: (tj. če govorimo o privlačnosti pri potencialnih partnerjih, ostali moški so zarad mene lahko tud samo prijazni&zgovorni&butasti, nikogar ne obsojam :D )
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Najbolj cenim, da kljub temu da je z mano ostane on...tak kot je...da čeprav sem vegi, ostane mesojedec...da čeprav meni sedejo hribi in jih on ne mara, pač reče...da noče z mano...da pokaže tudi svojo šibkejšo plat in pusti da jo tudi jaz kdaj pa kdaj- ok saj sem močna, ampak vedno mi pač ni potrebno biti, ali pač? Cenim da me ne sili v nekaj, kar ve da mi ni ok...in naspotno...nočem da se mi prilagodi do te mere, da ostane sam nezadovoljen...ampak fino je da pokaže kaj čuti, nisem bralec misli. Pa zelo cenim smisel za humor...hehe, rada se smejim.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Mala_Teych
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mala_Teych »

izmed ponujenih odgovorov sm izbrala prijaznost (anketa je fuuuul skopa!!) .. sicer pa cenim, da ti je moški v podporo, da se lahk normalno pogovarjaš z njim, da se da z njim nasmejat do solz, da me spoštuje tako kot sem z vsemi mojimi čudnimi izpadi in željami, da me ne poskuša spremenit, pa predvsxem da se da normalno probleme reševat z njim iiitddd. ;)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Kaj najbolj cenite na moških?

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportsman »

u men se pa zdi da je kart prav da se gleda na vsak euro

sedaj ko smo že tako zmanipulirani od trgovcev potrošništva in materializma - je to zelo dobra lastnost neke osebe

če ne bi gledal na vsak euro bi velikokrat vzel vse tisto kar si zaželiš v trenutku ko si v trgovini- potem lahko kupiš veliko dodatnih stvari ki jih sploh ne potrebuješ

če pa gledaš na Eure-najprej premisliš če je to nujno in če je če se da še kje ceneje dobit - thats good
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ah. meni se pa to tudi ne zdi posebna vrlina, da se je nekdo sposoben več kot 3 sekunde obremenjevat z evrom in pol. Saj to ni zapravljivost, ampak skuliranost do te mere, da ti je denar pač sredstvo za izpolnitev cilja.

Nikoli ne bi mogla bit s tipom, ki bi recimo pri delitvi računa na vsak način hotel 10 centov nazaj, če bi njegov delež znašal 3,9 evra. Vzameš, če je drobiž ravno na mizi, če ga ni, pa jebiga. (Govorim o delitvi računa pri večji družbi prijateljev, ne para, da ne bo pomote.)
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Men tut ni všeč tole preračunavanje vsakega evra. Ajde, sej premisliš, a zadevo rabiš, al ne, ampak za moje pojme si moraš v življenju kdaj tut kej tko za brezveze privoščit. Če si res brez denarja, mal bolj paziš, ampak če pa nisi lih na robu bankrota, te pa 1€ ne bo pokončal. Mam prjatlco, k na vsak cent gleda. Sva bli na potovanju in se je pet minut odločala, a bi sladoled al ne, ker je mogoče mal predrag. Ma deej, enkrat si tuki, vroče je, zapasu ti je, go get that stupid ice cream. Če bi mela tazga tipa, bi se mi pomoje zrolal. :)

Kar se samozavesti tiče, je pa Mahagonij čist zadel. Samozavestni tipi so kul, ego triperji, ki morjo svojo samozavest stalno dokazovat, da bo ja vsem v okolici jasno, kok so oh-in-sploh hudi, so pa ogabni.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *coco* »

no jst pa na moških najbolj cenim....sebe,zlat zob in poročn prstan. :D :razz:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

speaker1 napisal/-a:Sam eno stvar si lahko izberete tko da ne pretiravajte o nekem celotnem paketu.
Al pa napište od 1 do 5.
Meni je najbolj pomebna postava in zgovornost človeka.

Sori, kaj ti rabi postava in zgovornost, če oseba ne zna niti navadne žarnice v hiši zamenjat?
Drugače imam pri moških rada (takšnega tudi imam) poštenost, iskrenost, da zna kaj sam naredit (ne pa da za vsako figo ateka kliče, kako se kaj naredi), da zna kaj sam skuhat (pri nama jaz njega včasih vprašam za nasvet, kako izboljšat jed), se zna prilagajat v zvezi, zvestobo, zaupanje in še več stvari.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Težko je samo eno stvar zbrat, katera je 'ključna', v anketi sem sicer izbrala prijaznost, ker še je nekako najbolj primerna... Sicer pa moj je razgledan, zgovoren, iskren, rad se heca (sploh mene heca, ker tak vse verjamem :D), pa še lušten in postaven je povrh :) škrt tudi ni, tako da imam vse v paketu (no, razen tega, da zadnje čase ni več tak romantičen kot je bil) :P in če bi izbirala novega fanta, bi moral imeti točno to, kar ima sedaj moj, ker drugače bi mi vedno nekaj manjkalo..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

GLAVNO: * da ne joče za bivšo

kvaliteta, ki jo je danes zelo težko najt!
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Naj se v topic javijo keš pičke, ki so izbrale možnost "bogat"... Če se upajo sploh javit.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Odgovori