Kaj najbolj cenite na moških?
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Najbolj cenim, da kljub temu da je z mano ostane on...tak kot je...da čeprav sem vegi, ostane mesojedec...da čeprav meni sedejo hribi in jih on ne mara, pač reče...da noče z mano...da pokaže tudi svojo šibkejšo plat in pusti da jo tudi jaz kdaj pa kdaj- ok saj sem močna, ampak vedno mi pač ni potrebno biti, ali pač? Cenim da me ne sili v nekaj, kar ve da mi ni ok...in naspotno...nočem da se mi prilagodi do te mere, da ostane sam nezadovoljen...ampak fino je da pokaže kaj čuti, nisem bralec misli. Pa zelo cenim smisel za humor...hehe, rada se smejim.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
- Komunikatorka
izmed ponujenih odgovorov sm izbrala prijaznost (anketa je fuuuul skopa!!) .. sicer pa cenim, da ti je moški v podporo, da se lahk normalno pogovarjaš z njim, da se da z njim nasmejat do solz, da me spoštuje tako kot sem z vsemi mojimi čudnimi izpadi in željami, da me ne poskuša spremenit, pa predvsxem da se da normalno probleme reševat z njim iiitddd. 

Re: Kaj najbolj cenite na moških?

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
u men se pa zdi da je kart prav da se gleda na vsak euro
sedaj ko smo že tako zmanipulirani od trgovcev potrošništva in materializma - je to zelo dobra lastnost neke osebe
če ne bi gledal na vsak euro bi velikokrat vzel vse tisto kar si zaželiš v trenutku ko si v trgovini- potem lahko kupiš veliko dodatnih stvari ki jih sploh ne potrebuješ
če pa gledaš na Eure-najprej premisliš če je to nujno in če je če se da še kje ceneje dobit - thats good
sedaj ko smo že tako zmanipulirani od trgovcev potrošništva in materializma - je to zelo dobra lastnost neke osebe
če ne bi gledal na vsak euro bi velikokrat vzel vse tisto kar si zaželiš v trenutku ko si v trgovini- potem lahko kupiš veliko dodatnih stvari ki jih sploh ne potrebuješ
če pa gledaš na Eure-najprej premisliš če je to nujno in če je če se da še kje ceneje dobit - thats good
Ah. meni se pa to tudi ne zdi posebna vrlina, da se je nekdo sposoben več kot 3 sekunde obremenjevat z evrom in pol. Saj to ni zapravljivost, ampak skuliranost do te mere, da ti je denar pač sredstvo za izpolnitev cilja.
Nikoli ne bi mogla bit s tipom, ki bi recimo pri delitvi računa na vsak način hotel 10 centov nazaj, če bi njegov delež znašal 3,9 evra. Vzameš, če je drobiž ravno na mizi, če ga ni, pa jebiga. (Govorim o delitvi računa pri večji družbi prijateljev, ne para, da ne bo pomote.)
Nikoli ne bi mogla bit s tipom, ki bi recimo pri delitvi računa na vsak način hotel 10 centov nazaj, če bi njegov delež znašal 3,9 evra. Vzameš, če je drobiž ravno na mizi, če ga ni, pa jebiga. (Govorim o delitvi računa pri večji družbi prijateljev, ne para, da ne bo pomote.)
Men tut ni všeč tole preračunavanje vsakega evra. Ajde, sej premisliš, a zadevo rabiš, al ne, ampak za moje pojme si moraš v življenju kdaj tut kej tko za brezveze privoščit. Če si res brez denarja, mal bolj paziš, ampak če pa nisi lih na robu bankrota, te pa 1€ ne bo pokončal. Mam prjatlco, k na vsak cent gleda. Sva bli na potovanju in se je pet minut odločala, a bi sladoled al ne, ker je mogoče mal predrag. Ma deej, enkrat si tuki, vroče je, zapasu ti je, go get that stupid ice cream. Če bi mela tazga tipa, bi se mi pomoje zrolal.
Kar se samozavesti tiče, je pa Mahagonij čist zadel. Samozavestni tipi so kul, ego triperji, ki morjo svojo samozavest stalno dokazovat, da bo ja vsem v okolici jasno, kok so oh-in-sploh hudi, so pa ogabni.

Kar se samozavesti tiče, je pa Mahagonij čist zadel. Samozavestni tipi so kul, ego triperji, ki morjo svojo samozavest stalno dokazovat, da bo ja vsem v okolici jasno, kok so oh-in-sploh hudi, so pa ogabni.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
speaker1 napisal/-a:Sam eno stvar si lahko izberete tko da ne pretiravajte o nekem celotnem paketu.
Al pa napište od 1 do 5.
Meni je najbolj pomebna postava in zgovornost človeka.
Sori, kaj ti rabi postava in zgovornost, če oseba ne zna niti navadne žarnice v hiši zamenjat?
Drugače imam pri moških rada (takšnega tudi imam) poštenost, iskrenost, da zna kaj sam naredit (ne pa da za vsako figo ateka kliče, kako se kaj naredi), da zna kaj sam skuhat (pri nama jaz njega včasih vprašam za nasvet, kako izboljšat jed), se zna prilagajat v zvezi, zvestobo, zaupanje in še več stvari.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Težko je samo eno stvar zbrat, katera je 'ključna', v anketi sem sicer izbrala prijaznost, ker še je nekako najbolj primerna... Sicer pa moj je razgledan, zgovoren, iskren, rad se heca (sploh mene heca, ker tak vse verjamem
), pa še lušten in postaven je povrh
škrt tudi ni, tako da imam vse v paketu (no, razen tega, da zadnje čase ni več tak romantičen kot je bil)
in če bi izbirala novega fanta, bi moral imeti točno to, kar ima sedaj moj, ker drugače bi mi vedno nekaj manjkalo..

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- delusional
- Cosmopsiho
Naj se v topic javijo keš pičke, ki so izbrale možnost "bogat"... Če se upajo sploh javit.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ