začetek zveze, kdaj domov...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
daylight
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala

Neprebrana objava Napisal/-a daylight »

Sedanjega fanta sem prvič uradno domov pripeljala po skoraj dveh mesecih od kar sva skupaj, pred tem se je vedno pretihotapil tako da ga niso opazli.
Mene pa je doma predstavil ko sva bila štiri mesece skupaj.
Prvič sva seksala prvič ko sva se dobila :oops: Precej hitro, ampak mi ni žal. Sva se pa pred tem poznala par mesecev, preko sms-ov, msn-ja.
Uporabniški avatar
maissi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maissi »

S fantom sva skupaj že skoraj 2 meseca, pa še nisva sexsala. Zadnjič je bilo prvič da so roke zašle malo nižje.

Meni osebno se zdi malo prehitro se dat dol že po enem mesecu. Res pa je da je odvisno od tega koliko časa preživita skupaj. Če se vidita vsak dan, se vrjetno že dosti poznata in je ok.

Njegove starše sem samo bežno srečala še ko niti nisva bila skupaj, nismo se nič uspeli pogovarjat ker je bilo precej "na hitro". On je mojo mami že spoznal ampak je bilo tudi ko še nisva hodila in je blo ubistvu ponesreči, ker je mami prehitro prišla domov. Očija še ni spoznal.

Ni pa bilo nobene uradne družinske spoznavne večerje al pa kej :)
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Tudi pri nama ni bilo nobene spoznavne večerje; ko je prišel po mene, je spoznal še mojo mami, pozneje enkrat pa še očeta ravno tako... Podobno pri njegovih; jaz sem prišla po njega in sem spoznala še očeta. Mame pa nisem uspela spoznat, ker je takrat ni bilo doma.
Uporabniški avatar
sarči*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sarči* »

jst sm njegove spoznala po devetih mesecih, on moje po enem letu...
midva sva bla najprej tri mesce skp in nisva, pol sva šla narazn in pol k sva bla spet skp, sva po dveh tednih... na moj predlog, ker nism mogla zdržat :oops:
drgač je pa on reku, da bi počaku tok časa, dokler neb jst predlagala...
tko, da je čist normalno, da po enmu mescu še nista... ko bo taprav čs, priložnost, bosta zihr ;)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Vseh fantov sploh nisem predstavila staršem. Drugače se je pa to predstavljajo nekako po 3 - 6 mesecih.
Prvič sem sexala z njimi po 2 - 6 mesecih.
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas?
Prvič je prišel k meni po 2 mesecih, ker sem ravno praznovala roj.dan..jaz pa tak uradno k njemu (ko so bili njegovi na morju sem bila večkrat pri njem) po kkšnih 4 mesecih.

po kolikem času sta prvič sexala?
Glede na to, da je bilo zame prvič in nisem hotela hiteti sva prvič po 7mesecih :)

a je čudno če še po 1 mesecu nisva? Če vidiš zvezo kot neko resno zvezo potem absolutno ne.. je že dobro, da se najprej spoznata :)
Odgovori