začetek zveze, kdaj domov...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka

začetek zveze, kdaj domov...

Neprebrana objava Napisal/-a pimkie »

Pozdrav,
mene pa zanima, po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas?
po kolikem času sta prvič sexala?a je čudno če še po 1 mesecu nisva?
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: začetek zveze, kdaj domov...

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

mene pa zanima, po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas? Bivšega sem domov pripeljala po kakšnih 2 mesecih in on mene tudi v takem čaku. V zdajšnji zvezi pa še nisva tako daleč, čeprav sva skupaj kakšno leto

po kolikem času sta prvič sexala? Mislim, da je bilo po kakih 2 mesecih

a je čudno če še po 1 mesecu nisva? No tako da verjetno ni čudno :). Se mi zdi normalni čas :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:03, skupaj popravljeno 1 krat.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

mene pa zanima, po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas?biu pr men se preden sva zacela hodt stem da staršev ni blo doma, starše spoznou po ksnih 3 tednih, jez njegove par ur po tem k sva zacela hodt

po kolikem času sta prvič sexala? en teden prej preden sva zacela

a je čudno če še po 1 mesecu nisva? absolutno ne! to je odvisno kasne osebnosti sta... se mi zdi da starejši k si prej zacnes!
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snoopy.girl »

js sm ga dumu prpelala po 2 mescih..takrat je tut spoznau moje starše.
in takrat sva tudi začela s sexom. jaz pa sem spoznala njegove po 3 mescih :wink:
če po 1 mescu nista ni to čisto nič nenavadnegaa!! je čisto odvisno od veze. :)

P.s. prva resna veza bla. :wink:
*How will we ever know if we never try?
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

midva sva bla glde tega kr zlo zlo hitra... Js sm k njemu domov pršla velčer predn sva začela (sm mu nekej prnesla-vrnila) in takrt spoznala njegovo mami ( k je od trenutka k me je vidla, vedla d bova skp), pol sva bla pr njem kše 2 uri pa se zgovarjala, pol sva šla na žurko k enmu skupnmu kolegu, zutrej je mt sam prašala če sva skp (takrt še nisva bla uradno), je šu on dam da je pustu punco, zvecer smo sli on, njegov fotr pa js skp jest, naslednji večer je pa še on moje spoznou, tud čist tko... :) je blo zlo spontano, kar je men zlo všeč. Aja prvič sva pa sexala na uni zurki, ampak ni blo tko kokr si bo kera misnla d sva blapjana pa to...sva bla sama u sobi k je bla mini zurka, mau sva spila, ni9sva bla pjana...lepo je blo in ne ni čudno če še nista po enem mesecu...se strinjam z nikaraguo da starejši ko si prej začneš(ni pa nujno!)...
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

moj sedanji je bil pri meni že ene 2 leti preden sva začela hodit :D sva bila kolega in sta bila z njegovo takratno punco parkrat pri meni, tako da onega klasičnega spoznavanja ni bilo :) pol ga sicer nekaj časa ni bilo in sta se z mamo "srečala" na našem hodniku enkrat čist nepričakovano (mame naj nebi bilo doma) v obdobju, ko sva furala še fakfrend sceno.. ona je takrat mislila, da je pač zdaj moj fant in ga je mogla na novo spoznat :)
prvič sva sexala kakšna 2 mesca pred tistim trenutkom, ko sva ugotovila, da naju povezuje več kot le sex in prijateljstvo :) pa mislim, da nihče ne more določit po kolikšnem času bi naj bilo "čudno", da par sexa.. delaš po filingu in se prepustiš.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

pimkie napisal/-a:Pozdrav,
mene pa zanima, po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas?

Pri nama je šlo vse bolj počas... Moj je moje spoznal postopoma (najprej sestro, pol mami, potem še ostale člane družine), prišel pa je k meni domov nekje po 6 mesecih, jaz sem k njemu že prej hodila (na skrivaj :D ), predstavu me je po 9 mesecih.
Prvič sva seksala po slabih 5. mesecih zveze.
Meni se ne zdi nič čudnega, če nista še seksala, še posebi če sta oba še mlada/najstnika. Pač bosta, ko bosta oba pripravljena :)
bucii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucii »

on je mene pripeljal domov po kakšnem tednu jst pa njega po 14 dneh. seksala sva pa še predn sva bila v zvezi :)
čokolešnik
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: vse povsod

Neprebrana objava Napisal/-a čokolešnik »

od njega fotra sm spoznala po 1. tednu njegovo mamo mal kasnej, moje je pa spoznal men se zdi po 14 dneh... sva pa že pol leta skup pa še nisva seksala se nama ne mudi...počas se daleč pride :)
carpe diem!
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

oni so mene spoznali en mesec po tem da sma bla uradno skup... moji njega cez ene 3 mesce. seveda so oboji ze prej vedli, da se neka dogaja...žprvi sex se je zgodiv 3 mesce odkar sma res zacela. in pomoje sploh ni cudno da se nista.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

pimkie napisal/-a:Pozdrav,

zakaj čudno? Ne, meni se ne zdi čudno. seksaj ko boš pripravljena; in nič prej.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Jaz sem svojega pripelja domov po 3 tednih,on mene po 2 mesecih :razz: .Sexsala sva tko po ene 4 mescih in mene je to pač čist odvisn od osebe.
Je bla ap to moaj prva resna zveza (2,5 let) in od takrat nisme domov pripeljala nobenega.
Pri zdajšnem bivšem sme bila načeloma večinoma časa pri njemu doma,s to srečo da živi v lastenm stanovanju :twisted: .Tko da to bom kr mal pogrešala,da ne srečaš nikjer nobenega ko se šetaš po stanovanju hehe.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Hm, če povem za tazadnjega...

seksala sva pomoje po ene 10ih dnevih. Domov sem ga pripeljala še prej, hahaha, samo moji starši ne živijo "doma" hehehe. Staršev še ni noben od naju uradno spoznal. No, on je zelo na hitro mojo mami.

In ne, nikakor ni čudno, če še nista seksala ;) Jaz sem pri prvem fantu tudi nekaj mesecev čakala.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

..ups, napačna tema
Houd de wereld tegen
Odgovori