začetek zveze, kdaj domov...
začetek zveze, kdaj domov...
Pozdrav,
mene pa zanima, po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas?
po kolikem času sta prvič sexala?a je čudno če še po 1 mesecu nisva?
mene pa zanima, po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas?
-
- Sramežljivka
Re: začetek zveze, kdaj domov...
mene pa zanima, po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas? Bivšega sem domov pripeljala po kakšnih 2 mesecih in on mene tudi v takem čaku. V zdajšnji zvezi pa še nisva tako daleč, čeprav sva skupaj kakšno leto
po kolikem času sta prvič sexala? Mislim, da je bilo po kakih 2 mesecih
a je čudno če še po 1 mesecu nisva? No tako da verjetno ni čudno
. Se mi zdi normalni čas 
po kolikem času sta prvič sexala? Mislim, da je bilo po kakih 2 mesecih
a je čudno če še po 1 mesecu nisva? No tako da verjetno ni čudno

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:03, skupaj popravljeno 1 krat.
mene pa zanima, po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas?biu pr men se preden sva zacela hodt stem da staršev ni blo doma, starše spoznou po ksnih 3 tednih, jez njegove par ur po tem k sva zacela hodt
po kolikem času sta prvič sexala? en teden prej preden sva zacela
a je čudno če še po 1 mesecu nisva? absolutno ne! to je odvisno kasne osebnosti sta... se mi zdi da starejši k si prej zacnes!
po kolikem času sta prvič sexala? en teden prej preden sva zacela
a je čudno če še po 1 mesecu nisva? absolutno ne! to je odvisno kasne osebnosti sta... se mi zdi da starejši k si prej zacnes!
-
- Sramežljivka
midva sva bla glde tega kr zlo zlo hitra... Js sm k njemu domov pršla velčer predn sva začela (sm mu nekej prnesla-vrnila) in takrt spoznala njegovo mami ( k je od trenutka k me je vidla, vedla d bova skp), pol sva bla pr njem kše 2 uri pa se zgovarjala, pol sva šla na žurko k enmu skupnmu kolegu, zutrej je mt sam prašala če sva skp (takrt še nisva bla uradno), je šu on dam da je pustu punco, zvecer smo sli on, njegov fotr pa js skp jest, naslednji večer je pa še on moje spoznou, tud čist tko...
je blo zlo spontano, kar je men zlo všeč. Aja prvič sva pa sexala na uni zurki, ampak ni blo tko kokr si bo kera misnla d sva blapjana pa to...sva bla sama u sobi k je bla mini zurka, mau sva spila, ni9sva bla pjana...lepo je blo in ne ni čudno če še nista po enem mesecu...se strinjam z nikaraguo da starejši ko si prej začneš(ni pa nujno!)...

moj sedanji je bil pri meni že ene 2 leti preden sva začela hodit
sva bila kolega in sta bila z njegovo takratno punco parkrat pri meni, tako da onega klasičnega spoznavanja ni bilo
pol ga sicer nekaj časa ni bilo in sta se z mamo "srečala" na našem hodniku enkrat čist nepričakovano (mame naj nebi bilo doma) v obdobju, ko sva furala še fakfrend sceno.. ona je takrat mislila, da je pač zdaj moj fant in ga je mogla na novo spoznat
prvič sva sexala kakšna 2 mesca pred tistim trenutkom, ko sva ugotovila, da naju povezuje več kot le sex in prijateljstvo
pa mislim, da nihče ne more določit po kolikšnem času bi naj bilo "čudno", da par sexa.. delaš po filingu in se prepustiš.

prvič sva sexala kakšna 2 mesca pred tistim trenutkom, ko sva ugotovila, da naju povezuje več kot le sex in prijateljstvo

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
pimkie napisal/-a:Pozdrav,
Pri nama je šlo vse bolj počas... Moj je moje spoznal postopoma (najprej sestro, pol mami, potem še ostale člane družine), prišel pa je k meni domov nekje po 6 mesecih, jaz sem k njemu že prej hodila (na skrivaj

Prvič sva seksala po slabih 5. mesecih zveze.
Meni se ne zdi nič čudnega, če nista še seksala, še posebi če sta oba še mlada/najstnika. Pač bosta, ko bosta oba pripravljena

-
- Sramežljivka
- Kraj: vse povsod
pimkie napisal/-a:Pozdrav,
zakaj čudno? Ne, meni se ne zdi čudno. seksaj ko boš pripravljena; in nič prej.
Jaz sem svojega pripelja domov po 3 tednih,on mene po 2 mesecih
.Sexsala sva tko po ene 4 mescih in mene je to pač čist odvisn od osebe.
Je bla ap to moaj prva resna zveza (2,5 let) in od takrat nisme domov pripeljala nobenega.
Pri zdajšnem bivšem sme bila načeloma večinoma časa pri njemu doma,s to srečo da živi v lastenm stanovanju
.Tko da to bom kr mal pogrešala,da ne srečaš nikjer nobenega ko se šetaš po stanovanju hehe.

Je bla ap to moaj prva resna zveza (2,5 let) in od takrat nisme domov pripeljala nobenega.
Pri zdajšnem bivšem sme bila načeloma večinoma časa pri njemu doma,s to srečo da živi v lastenm stanovanju

Hm, če povem za tazadnjega...
seksala sva pomoje po ene 10ih dnevih. Domov sem ga pripeljala še prej, hahaha, samo moji starši ne živijo "doma" hehehe. Staršev še ni noben od naju uradno spoznal. No, on je zelo na hitro mojo mami.
In ne, nikakor ni čudno, če še nista seksala
Jaz sem pri prvem fantu tudi nekaj mesecev čakala.
seksala sva pomoje po ene 10ih dnevih. Domov sem ga pripeljala še prej, hahaha, samo moji starši ne živijo "doma" hehehe. Staršev še ni noben od naju uradno spoznal. No, on je zelo na hitro mojo mami.
In ne, nikakor ni čudno, če še nista seksala

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor