Moa napisal/-a:
Popizdi pa, če vidi nov ris na vratih (posledica brezglavega odpiranja vrat (na parkirišču) nekoga drugega, ki se mu jeb* za tujo lastnino).
vse si povedala! ljudje sploh ne razmišljajo...se mi je enkrat zgodilo, da sem malo na ozko parkiral ter vprašal sopotnico, če bo prišla ven, če je dovolj prostora...ona je rekla, da sploh ni problema, ko je pa odprla vrata, pa BUMF v drug avto!
pa občutljiv sem, če se kdo po avtu razteguje in z rokami prijema notranji del strehe avta...ljudje se ne zavedajo, da je svetla barva tekstila občutljiva ter da se vsaka umazanija/pot z rok pozna na tem tekstilu...da ne govorim o tem, da ljudi ne zanima, kako umazane čevlje imajo, ko vstopajo v tuj avto...
ne razumem tudi, kako si lahko ljudje brez problema sposodijo avto, ki ni njihov (npr. je od prijatelja)...jaz ne bi imel jajc (ok, nimam niti potrebe sposojat si avta), kajti ravno takrat se rado kaj zgodi. in tudi ni šans, da bi svoj avto posodil komurkoli...
pač, če rabiš avto, si ga kupi, če imaš toliko denarja, da prevzameš odgovornost, če tuj avto razbiješ, si raje kupi svoj avto...