Obsedenost z avtomobilom

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ma jaz sem bila tudi jezna, ko sem se rikverc zabila v hišo. ( vem ja :lol: ).. takoj imaš polno letanja (mehanik, avtoličar,..) plus če je nov avto je takoj 500 €.. :?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

keepsake napisal/-a:tle pride v akcijo ona o politem mleku in jokanju za le-tem :D
sej je mene tud histerija zagrabla ko sem mela sesut avto zaradi srne, pa so se mi samo evri rolali pred očmi, ne glede na to da je moja stara gajba :cool: deleč od vrednosti 16k€
ampak zarad ene praske tak cirkus, sej bo tipa ob morebitni nesreči še pobralo :lol:

no ja sej to je razlika.če maš tm en jajček ti ne bo tolk hudo kot če maš nov avto in po vrhu še drag za tvoje zmožnosti.Men tud nebi blo škoda enga jajčka če bi ga mela,če bi ga mal popraskala.
No ,sam moj je v omenjenem primeru pol sprednjega leuga dela odnesu oziroma potlaču :? pa itak je biu kasko, pa tud franšiza ne bo odbita ker sva tko zmutila, ampak vseen, letala sva pa dva dni okol, sploh ker je avto na leasing pa rabš še sto in en papir :?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*purple* napisal/-a: pa itak je biu kasko, pa tud franšiza ne bo odbita ker sva tko zmutila, ampak vseen, letala sva pa dva dni okol, sploh ker je avto na leasing pa rabš še sto in en papir :?

franšiza ni odbita ampak je odbitna, pri zavarovanju vozila, kupljenega na leasing pa nimaš kaj mutit glede zavarovanja, ker mora biti avto zavarovan s polnim kaskom.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

spet se vtikujše v neki kar ne veš...še mal premisl no kje lahko mutiš in kaj lahko mutiš. :) odbita al pa odbita, mi je pa prou malo mar.mislm da me usak jasno razume.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

s kupovanjem avtomobila na leasing res nimam izkušenj, sem pa prepričan, da je potreben full kasko...

pa še enkrat...franšiza je odbitna, če bi bila pa ti franšiza, se pa strinjam, da je odbita!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Jochie napisal/-a:s kupovanjem avtomobila na leasing res nimam izkušenj, sem pa prepričan, da je potreben full kasko...

Kolkor jaz vem, je potreben osnovni kasko. Oz. ni potreben ampak obvezen, tudi če je avto star 10 let... Pa če ni upoštevana odbitna franšiza potem očitno nista uveljavila kaskota ampak neko drugo zavarovanje. Ker če uveljaviš kasko je odbitna franšiza že privzeto noter, kolkor jaz vem... Je pa avto na leasing zavarovan posebej tudi proti kraji, slednje pa je tisto kar ceno takega zavarovanja rapidno zviša, ker so to vsa zavarovanja na novo vrednost avta...no, to zadnje je ubistvu nateg...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jochie napisal/-a:s kupovanjem avtomobila na leasing res nimam izkušenj, sem pa prepričan, da je potreben full kasko...

pa še enkrat...franšiza je odbitna, če bi bila pa ti franšiza, se pa strinjam, da je odbita!

hvala, to je zame kompliment :)
in še vedno nisi ugotovil o čem sem govorila.aja, btw, da ti malo pomagam...ne o tem kakšen more bit kasko :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

On je pa tebi hotel povedat, da si skotalila nekaj buč... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kako že če sploh še vedno ne ve o čem sem govorila? :D
če je pa narobe napisana besda buča, pa ok, maš prav :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Ti si rekla, da sta z tipom nekaj zmutila da franšiza ne bo odbita, on ti je pa povedal da pro kasko zavarovanju nimaš kaj mutit...bo zdaj šlo? :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

densy napisal/-a:ma jaz sem bila tudi jezna, ko sem se rikverc zabila v hišo. ( vem ja :lol: ).. takoj imaš polno letanja (mehanik, avtoličar,..) plus če je nov avto je takoj 500 €.. :?

razn če maš veze je to sploh bl fajn :DD
vrjetn se zato moj tok ne sekira k zmer reče 'ah ga bom pa kr h temu I****** zapelu' :DD
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

McLarnovc napisal/-a:Ti si rekla, da sta z tipom nekaj zmutila da franšiza ne bo odbita, on ti je pa povedal da pro kasko zavarovanju nimaš kaj mutit...bo zdaj šlo? :D

:D ne ne bo :P
Uporabniški avatar
Moa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nekje na Štajerskem

Neprebrana objava Napisal/-a Moa »

Meni se pa to ne zdi nič kaj čudnega, da nekdo zganja paniko glede avtomobila. Mogoče je res pretirano, ampak je odvisno od posameznika.

Moj je avto 1x zadel s kosom lesa in je nastala luknja v pleh. Jaz sem se skoraj razjokala. On pa mrtvo hladen (češ, saj sem ga sam poškodoval). Popizdi pa, če vidi nov ris na vratih (posledica brezglavega odpiranja vrat (na parkirišču) nekoga drugega, ki se mu jeb* za tujo lastnino).

Glede čistoče pa: avto mora bit čist. Midva ga vsaj 1x na dva tedna peljema na zunanje čiščenje, vsaj 1x na mesec pa ga temeljito sčistima tudi znotraj. Avto ne sme bit leglo smeti in svinjarije. Vsaj tu sva oba picajzla.

LP
Mexx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mexx »

chiqqa napisal/-a:
densy napisal/-a:ma jaz sem bila tudi jezna, ko sem se rikverc zabila v hišo. ( vem ja :lol: ).. takoj imaš polno letanja (mehanik, avtoličar,..) plus če je nov avto je takoj 500 €.. :?

razn če maš veze je to sploh bl fajn :DD
vrjetn se zato moj tok ne sekira k zmer reče 'ah ga bom pa kr h temu I****** zapelu' :DD

Jah, pa kaj če maš veze.. A pol je pa zastojn, lol, glih tako moraš plačat, samo manj ane.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Moa napisal/-a:
Popizdi pa, če vidi nov ris na vratih (posledica brezglavega odpiranja vrat (na parkirišču) nekoga drugega, ki se mu jeb* za tujo lastnino).

vse si povedala! ljudje sploh ne razmišljajo...se mi je enkrat zgodilo, da sem malo na ozko parkiral ter vprašal sopotnico, če bo prišla ven, če je dovolj prostora...ona je rekla, da sploh ni problema, ko je pa odprla vrata, pa BUMF v drug avto! :eek: :evil:

pa občutljiv sem, če se kdo po avtu razteguje in z rokami prijema notranji del strehe avta...ljudje se ne zavedajo, da je svetla barva tekstila občutljiva ter da se vsaka umazanija/pot z rok pozna na tem tekstilu...da ne govorim o tem, da ljudi ne zanima, kako umazane čevlje imajo, ko vstopajo v tuj avto...

ne razumem tudi, kako si lahko ljudje brez problema sposodijo avto, ki ni njihov (npr. je od prijatelja)...jaz ne bi imel jajc (ok, nimam niti potrebe sposojat si avta), kajti ravno takrat se rado kaj zgodi. in tudi ni šans, da bi svoj avto posodil komurkoli...

pač, če rabiš avto, si ga kupi, če imaš toliko denarja, da prevzameš odgovornost, če tuj avto razbiješ, si raje kupi svoj avto...
Odgovori