internet ->zmenek
- undercover
- Komunikatorka
internet ->zmenek
že iz naslova je vidno da me zanima vaše mnenje o zmenkih .npr..spoznaš se na straneh kot so facebook,myspace...komunikacija preko računalnika in nato se zmenita da se dobita....
imate izkušnje s takšnimi spoznavanji ali so vam totalno tuja?
vaše mnenje o njih?
vaše mnenje o njih?
Jst sm se z enim tko dobila enkrat in ti morm povedat,da je bila hvala bogu kr prijetna izkušnja hehehe....No prek ljudi sem zvedla o tem tipu da je kul itd. k drugač ne bi tvegala verjem hehehe!Mam kolegice k to kr redno probavajo in so zadovoljne,če ne druzga si pa tko poznanstva iščejo

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
- Sramežljivka
- undercover
- Komunikatorka
Re: internet ->zmenek
----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:41, skupaj popravljeno 1 krat.
jst osebno sicer nisem za spoznavanje partnerjev preko interneta, ampak baje nekaterim uspeva .. imam prijateljico, ki je spoznala tipa na internetu, eno leto sta si dopisovala, po enem letu sta se prvič dobila (prej sploh nista vedla kako drugi zgleda vizualno), začela hodit in zdej sta že zaročena 

Let's swim to the moon .....
- undercover
- Komunikatorka
Re: internet ->zmenek
~NIA~ napisal/-a:undercover napisal/-a:že iz naslova je vidno da me zanima vaše mnenje o zmenkih .npr..spoznaš se na straneh kot so facebook,myspace...komunikacija preko računalnika in nato se zmenita da se dobita....
vaše mnenje o njih?
podobna tema že nekje obstaja, ampak se mi ne da poiskat.
če res nisi zmožn spoznat nekoga v živo, pol pač uporabi facebook, simpatije, glasujzame, myspace, irc, zmenkarije, oglas v salomoncu... ker druzga ti zgleda ne preostane, če ne želiš bit večno samski..
no sm poiskala na iskalniku pa ni nč našl. tak da ne vem.
pa...sej ni nujno da po tem iščeš veze s fanti.

no meni se ne zdi nič narobe to.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
pomoje je razlika, če z nekom navežeš stik preko neta, ker pač v živo ne moreš ali ne upaš, ampak ga pa poznaš, recimo iz šole, iz tvojega kraja ipd.
tudi midva z bivšim sva se "spoznala" preko irca, ker sva bila oba bolj sramežljive sorte in drugače ne bi nikoli ogovorila drug drugega
spet druga stvar so pa razni portali, kjer se objavljajo oglasi..tega se pa ne bi posluževala, ker mi zgleda dost obupano
tudi midva z bivšim sva se "spoznala" preko irca, ker sva bila oba bolj sramežljive sorte in drugače ne bi nikoli ogovorila drug drugega
spet druga stvar so pa razni portali, kjer se objavljajo oglasi..tega se pa ne bi posluževala, ker mi zgleda dost obupano
Houd de wereld tegen
- undercover
- Komunikatorka
***Ally*** napisal/-a:pomoje je razlika, če z nekom navežeš stik preko neta, ker pač v živo ne moreš ali ne upaš, ampak ga pa poznaš, recimo iz šole, iz tvojega kraja ipd.
se totalno strinjam

moja kolegica si je enkrat dopisovala z enim, pa ji je biv ful vredo-pač lahko se je menla z njim, pa še ko ji je sliko poslav, je biv ful šikan, čeprav je zgledo mlajši (za ene 16) -reko pa je da je star 22 let. no in sta se dobla, pa ženska sploh ni mogla vrjet kak je! poslav ji je svojo 6 let staro sliko. in gotovila je, da je ful samovšečn, skos jo je hoto otipavat, k da bi bla že 7 let skup... na koncu je rekla, da jo boli glava in klicala za prevoz...
vrjamem pa, da če si res pošten in si res tisto kar pišeš po netu, ti, se lahko ujameš z nekom...
vrjamem pa, da če si res pošten in si res tisto kar pišeš po netu, ti, se lahko ujameš z nekom...
Jst lahko povem da mam dobre izkušnje s tem, saj sem svojega fanta spoznala ravno preko interneta pred dvema letama in zdaj sva že leto skupej, ampak preden sem se odločla da se dobim z njim sem seveda bla prepričana da res obsatja in da je ta za kogar se izdaja pa tudi njegovo telefonsko mi je dal in sva se veliko pogovarjala. Ampak nikdar ne veš, zato raje preveri preden se dobiš z nekom ki ga ne poznaš, jst lahko rečem da je bila to zame najlepša izkušnja