internet ->zmenek

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

internet ->zmenek

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

že iz naslova je vidno da me zanima vaše mnenje o zmenkih .npr..spoznaš se na straneh kot so facebook,myspace...komunikacija preko računalnika in nato se zmenita da se dobita....
imate izkušnje s takšnimi spoznavanji ali so vam totalno tuja?
vaše mnenje o njih?
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Jst sm se z enim tko dobila enkrat in ti morm povedat,da je bila hvala bogu kr prijetna izkušnja hehehe....No prek ljudi sem zvedla o tem tipu da je kul itd. k drugač ne bi tvegala verjem hehehe!Mam kolegice k to kr redno probavajo in so zadovoljne,če ne druzga si pa tko poznanstva iščejo :D :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

Jaz nimam kaj proti temu. Saj če se že prej pogovarjaš pa si pišeš dobiš nek vtis o človeku.

Drgače pa sta se moja sestrična in njen spoznala prek neta. Pisala sta si kake pol leta. Potem sta se parkrat dobila. Postala par. No zdaj pa že živita na svoje :).

Se da, zakaj pa ne :)
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

no jaz sem to storila že parkrat in prijateljice pravijo da je to malo čudno.meni se pa ne zdi.tako sem spoznala mojega bivšega in imela sva zelo dolgo in dobro vezo. :P sem pa tudi par dobrih prijateljev spoznala tako, ki se še vedno dobivamo in ohranjamo stike. (:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: internet ->zmenek

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst osebno sicer nisem za spoznavanje partnerjev preko interneta, ampak baje nekaterim uspeva .. imam prijateljico, ki je spoznala tipa na internetu, eno leto sta si dopisovala, po enem letu sta se prvič dobila (prej sploh nista vedla kako drugi zgleda vizualno), začela hodit in zdej sta že zaročena ;)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: internet ->zmenek

~NIA~ napisal/-a:
undercover napisal/-a:že iz naslova je vidno da me zanima vaše mnenje o zmenkih .npr..spoznaš se na straneh kot so facebook,myspace...komunikacija preko računalnika in nato se zmenita da se dobita....
imate izkušnje s takšnimi spoznavanji ali so vam totalno tuja?
vaše mnenje o njih?

podobna tema že nekje obstaja, ampak se mi ne da poiskat.

če res nisi zmožn spoznat nekoga v živo, pol pač uporabi facebook, simpatije, glasujzame, myspace, irc, zmenkarije, oglas v salomoncu... ker druzga ti zgleda ne preostane, če ne želiš bit večno samski..

no sm poiskala na iskalniku pa ni nč našl. tak da ne vem.
pa...sej ni nujno da po tem iščeš veze s fanti. :?
no meni se ne zdi nič narobe to.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

pomoje je razlika, če z nekom navežeš stik preko neta, ker pač v živo ne moreš ali ne upaš, ampak ga pa poznaš, recimo iz šole, iz tvojega kraja ipd.
tudi midva z bivšim sva se "spoznala" preko irca, ker sva bila oba bolj sramežljive sorte in drugače ne bi nikoli ogovorila drug drugega
spet druga stvar so pa razni portali, kjer se objavljajo oglasi..tega se pa ne bi posluževala, ker mi zgleda dost obupano
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

***Ally*** napisal/-a:pomoje je razlika, če z nekom navežeš stik preko neta, ker pač v živo ne moreš ali ne upaš, ampak ga pa poznaš, recimo iz šole, iz tvojega kraja ipd.
tudi midva z bivšim sva se "spoznala" preko irca, ker sva bila oba bolj sramežljive sorte in drugače ne bi nikoli ogovorila drug drugega
spet druga stvar so pa razni portali, kjer se objavljajo oglasi..tega se pa ne bi posluževala, ker mi zgleda dost obupano

se totalno strinjam :wink:
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Srečala dve kolegici takole. S fantom pa šla enim ven a je bil malo čuden.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

moja kolegica si je enkrat dopisovala z enim, pa ji je biv ful vredo-pač lahko se je menla z njim, pa še ko ji je sliko poslav, je biv ful šikan, čeprav je zgledo mlajši (za ene 16) -reko pa je da je star 22 let. no in sta se dobla, pa ženska sploh ni mogla vrjet kak je! poslav ji je svojo 6 let staro sliko. in gotovila je, da je ful samovšečn, skos jo je hoto otipavat, k da bi bla že 7 let skup... na koncu je rekla, da jo boli glava in klicala za prevoz...

vrjamem pa, da če si res pošten in si res tisto kar pišeš po netu, ti, se lahko ujameš z nekom...
Dulcy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dulcy »

Jst lahko povem da mam dobre izkušnje s tem, saj sem svojega fanta spoznala ravno preko interneta pred dvema letama in zdaj sva že leto skupej, ampak preden sem se odločla da se dobim z njim sem seveda bla prepričana da res obsatja in da je ta za kogar se izdaja pa tudi njegovo telefonsko mi je dal in sva se veliko pogovarjala. Ampak nikdar ne veš, zato raje preveri preden se dobiš z nekom ki ga ne poznaš, jst lahko rečem da je bila to zame najlepša izkušnja :razz:
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

no tole spoznavanje preko neta - na marsikaj moras bit pripravljen.. :D
moje mnenje, (kot je ze ena omenila) ce si clovek ni sposoben v zivo nekoga spoznat, potem pac izbere to varianto...
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

Sama sem tko spoznala velik frendov, pa z bivšim sem si tud začela pisat preko msnja.
Sam, da bi pa na slepo se zmenila z nekom za zmenek.. Ne hvala :)
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Jaz sem preko interneta spoznala že nekaj tako moških kot žensk. Z nekaterimi smo ostali prijatelji. Slabih izkušenj nimam. Tudi bivšega fanta sem spoznala preko interneta.
Odgovori