kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Katarinanizabisere »

Aloha napisal/-a:
Katarinanizabisere napisal/-a:da pri 35 vidiš tipa s six packi si pa res dobra
razen če si samo predstavljaš

Uf, pa še kako vidš, pa ne sam six pack-ou, ampak ceu komplet. Moj biuši (ja, spet) je krasen (pa ne osamljen) primer.
Leta ne igrajo tok velke uloge, gre za način življenja. In nekdo, k mu brez športa živeti ni, ne bo kr tko dubu piuskega trebuha, zalitga hrbta in netopirskih rok, un, k je pa pr 25ih u fitnesu premetavu gvihte zgolj al pa predusm zato, da bi ujagu kšno bejbo, bo pa pr 30ih popoudneve ležerno preležu ob piucu in kebabu s svojo drago, k jo je takrat ujeu na six pack (ki se je kasnej transformiru u konkretno gajbo.

u ta odgovor je tudi zanimiv - malo pojdi na kakšno tekmo slovenske liga v košarki , nogometu - vsi so profesionlaci trenirajo 7 dni na teden po 5-6 ur

in že tam od 28 leta naprej so igralci kar lepo namaščeni in imajo zagotovo nad 15% telesne maščobe

pogledaš aleša čeha

in potem mirana pavlina ki pa je zelo suh in ni mogoče da bi imel kakšnega lepo oblikovanega six packa
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

[quote="*LooBika*"]Aloha- :gut:

Nekatere pac mislijo da taksni tipi obstajajo le v revijah in na TV-ju, ker se pac same niso nikdar odpravile na kaksne rolerje, kolo, da o teku in fitnes-u ne govorim..in zato ne morajo vedet, da taksne tipe srecas oz vidis lahko tudi v zivo...in tudi sex-packe na 35-letnem tipu!

Kot sem ze omenila, odvisn v kaksnih "krogih" se gibljes...normalno da ce punca cele dneve prezivi pred TV-jem, s cipsom v roki itd, ter ji je šport neznanka, res ne more pricakovat da bo srecala sportnika(z nevem kaksno postavo)...hja obcasno si lahko tu pa tam ocke spocije na TV, ce pokazejo kaksen dober model... :D

a lahko že nehaš enkrat bluzit o tem da je odvisno v kakšnih krogih se giblješ- to je tupo- a misliš da se samo ti giblješ takih krogih -druge so pa doma pa gledajo samo svojga fotra
imam brata ki je športnik in se dosti gibljem v teh krogih pa res težko vidiš tipa s tako postavo od teh retuširanih v revijah

lahko samo damo primer peter mankoč , roger federer - največji športnik
a postava le ni tako kot jih vi tu opisujete :D

seveda pa ima vsaka svoja meril kaj je to ravno prav mišičasti kaj je to presuho in kaj je to preveč maščobno
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pogovarjate se o izklesanih postavah plavalcev in drugih športnikov....

poglejte boruta petriča...ko je aktivno plaval je imel postavo plavalca, ko je nehal plavat, se je zredil, da ga ni mogoče prepoznati...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Katarinanizabisere napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:Aloha- :gut:

Nekatere pac mislijo da taksni tipi obstajajo le v revijah in na TV-ju, ker se pac same niso nikdar odpravile na kaksne rolerje, kolo, da o teku in fitnes-u ne govorim..in zato ne morajo vedet, da taksne tipe srecas oz vidis lahko tudi v zivo...in tudi sex-packe na 35-letnem tipu!

Kot sem ze omenila, odvisn v kaksnih "krogih" se gibljes...normalno da ce punca cele dneve prezivi pred TV-jem, s cipsom v roki itd, ter ji je šport neznanka, res ne more pricakovat da bo srecala sportnika(z nevem kaksno postavo)...hja obcasno si lahko tu pa tam ocke spocije na TV, ce pokazejo kaksen dober model... :D

a lahko že nehaš enkrat bluzit o tem da je odvisno v kakšnih krogih se giblješ- to je tupo- a misliš da se samo ti giblješ takih krogih -druge so pa doma pa gledajo samo svojga fotra
imam brata ki je športnik in se dosti gibljem v teh krogih pa res težko vidiš tipa s tako postavo od teh retuširanih v revijah

lahko samo damo primer peter mankoč , roger federer - največji športnik
a postava le ni tako kot jih vi tu opisujete :D

seveda pa ima vsaka svoja meril kaj je to ravno prav mišičasti kaj je to presuho in kaj je to preveč maščobno

Sam povedala sm svoje mnenje, to je dalec od bluzenja... :D (Pa prvo kot prvo mal preuci kako se citira post, sej ni tako tezko... :P )

Cestitam ti, koncno si si prsla gor, da imamo razlicne okuse in poglede...in ce si dobro brala, so si mnenja razlicna..enim je vsec to, drugim to.hvalabogu...in se dalec od tega, da je vsem tako pomemben six-pack, ki po tvojem mnenju ustvari podobo celotne postave :roll:
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

Six pack se itak razlikuje.. Eni imajo komaj viden six pack pa se ženske okoli že slinijo, drudi majo res izklesano telo (teh je malo).
Problem je v tem (kt je ena že omenla) da nekatere malo preveč primerjajo njihove tipe s tipi ki so na prileplejnih slikah. To pa je res nemogoče kr slike so retuširane in znani ljudje majo ob sebi profesionalne trenerje, tudi 24 ur na dan, če jim paše. Tko da tudi pr meni ne potegne če ena reče da ma tip six pack, sanjsko telo, pa hodi v fitnes 1 uro na 2 dni.

Kar se tiče (bolj) starih (35-40), so taki k majo boljšo postavo ku kak povprečn 25letnik, samo take je (spet) res težko dobit vn (še bolj kt mlade z izklesanimi telesi). Ampak mene že dejstvo da ma tip 35 let malo odbija ker je za pričakovat da bo imeu čez 5-10 let postavo primerno starejšim ljudem.. Žau tudi 10 let fitnesa ne more nič proti starosti

In nima veze v katerih krogih se giblješ, ker na morje gre vsak in tam marsikaj vidiš. Od tistih milijon tipou k sm jih vidla na morju, lahko rečem da so meli samo v 3 sanjsko postavo oz. tako kot jo imajo tipi na retuširanih slikah.

Tisti pa k majo lepo postavo in so tko vase zagledani da nočejo met ob sebi ženske ki ma gram maščobe preveč, majo lahko zarad mene še tko lepo postavo ob kateri se lahko samo slinim, ampak s takim tipom ne bi hotla met opravka! :roll:
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

pred hočeš vrniti "udarec"

poglej na stran 13 ko sem že pisala od tega da imamo vsi drugačne okuse za dobro postavo

očitno si ti malo pozna
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

my_self napisal/-a:Tisti pa k majo lepo postavo in so tko vase zagledani da nočejo met ob sebi ženske ki ma gram maščobe preveč, majo lahko zarad mene še tko lepo postavo ob kateri se lahko samo slinim, ampak s takim tipom ne bi hotla met opravka! :roll:

neki takega sm tut js hotla napisat :D to je men grozno... (o cemer je loobika pisala) da naj bi taki fantje zahtevali tut tok ''popolne'' punce...haloo :D pol se bos pa za 1kg zredila te bo pa ven vrgu al kaj ? :D LOL :lol: sploh ni govora o kaki ljubezni, naklonjenosti, razumevanju...samo fizicni izgled :rolleyes: js tut ne bi mela tako plehkega tipa ki bi povrhu vsega se cele dneve prezivljal v fitnesu - itak da rabi tako babo, da sta lahko skupi v fitnesu, kdaj naj se pa drugace vidita? (ok salo na stran...ce fant ve zakaj vse to pocne, super, ampak to pocne ZASE. mogoce si vecina res poisce tudi podobne punce, ampak ni pa to nobeno pravilo...)

drugo je tisto malo sportnega duha. ce bi bil fant ful sportnik (pa ne tak fitnes sportnik) itak da rabi punco k bi vsaj tu pa tam sla z njim na kolo, rolerje, v hribe....to se mi pa zdi nekak normalno.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

se resno sprašujem kaj bo s takimi osebki ko bodo pršli do 40. leta starosti in ne bojo več meli tko prefektne postave
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

red_rose napisal/-a:
my_self napisal/-a:Tisti pa k majo lepo postavo in so tko vase zagledani da nočejo met ob sebi ženske ki ma gram maščobe preveč, majo lahko zarad mene še tko lepo postavo ob kateri se lahko samo slinim, ampak s takim tipom ne bi hotla met opravka! :roll:

neki takega sm tut js hotla napisat :D to je men grozno... (o cemer je loobika pisala) da naj bi taki fantje zahtevali tut tok ''popolne'' punce...haloo :D pol se bos pa za 1kg zredila te bo pa ven vrgu al kaj ? :D LOL :lol: sploh ni govora o kaki ljubezni, naklonjenosti, razumevanju...samo fizicni izgled :rolleyes: js tut ne bi mela tako plehkega tipa ki bi povrhu vsega se cele dneve prezivljal v fitnesu - itak da rabi tako babo, da sta lahko skupi v fitnesu, kdaj naj se pa drugace vidita? (ok salo na stran...ce fant ve zakaj vse to pocne, super, ampak to pocne ZASE. mogoce si vecina res poisce tudi podobne punce, ampak ni pa to nobeno pravilo...)

drugo je tisto malo sportnega duha. ce bi bil fant ful sportnik (pa ne tak fitnes sportnik) itak da rabi punco k bi vsaj tu pa tam sla z njim na kolo, rolerje, v hribe....to se mi pa zdi nekak normalno.

Hja normaln da tak tip ne bo meu ene "zavaljene" zenske ob seb..nism pa rekla da taksni tipi to zahtevajo... drugac pa taksni tipi, kakrsni so bili opisani v dolocenih postih z nevem oh in sploh postavami so ponavadi kr malo prevec vase zagledani itd, da bi sploh bili pripravljeni na kaksno resno zvezo... doloceni osebki tle gor, pac malce pretiravajo z postavami svojih tipov..drugace pa ce je tip ze grajen tak, ima fajn strukturo telesa, se redno ukvarja s sportom ter pazi na prehrano, mislim, da mu ni treba cele dneve bit v fitnesu... :D sicer pa nevem kaksne predstave tocno glede tega imate zdej ve....
Js mislim, da ce se tip redno ukvarja s sportom, tak k si ti napisala pa kolo, rolerji, hribi, pa vcasih kak fitnes, da lahko ohranja dobro postavo... je pa treba to ves cas vzdrzevat...
Glede pridobljenih kg, pa ni bilo tu govora o eni ali 5 kg, ampak k se zenska (vidno) zapusti.. ali moski...in ce das nekaj tudi na fizicno privlacnost, potem taksne stvari ne bo mogu kr spregledat, pa rect:ah sej me ne moti...mhm seveda... :roll: tist k bo to izjavu, verjetno sam seb laze...
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

kako pa lahko postavo uničijo pigmentna znamenja na koži?

vaše mnenje
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Hahaha, tako razgreta debata, ti pa se kar ne mores pozabiti na ta znamenja no. :roll: :D :D
Se pa drugace strinjam z red_rose.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

ma groza, ko tole berem. kokr, da je postava temelj usega. sem tudi jaz kr precej velika športnica in dnevno dost ur prežvim u različnih športih, postavo mam luštno, pa zato še ne bom skenslala tipa, k ne bo mel popolnega sixpacka in ne iščem sploh takih tipov. aaah. men te pretirane mišice in vse to niso všeč, kakor mi tut ni zavaljenost. men je popoln tip, tak k je ful velik (okol 190), športno postavco (pa s tem ne mislim izrazitega sixpacka, niti nabitih nog, niti tak nabitih rok, da jih more kar narazn držat). sploh nism zahtevna. sem bla že zacopana v tipe, ki se jim res ni videlo nekaj ful mišic. edino eno je pa res...mal težko bi blo shajat s tipom, ki je čist anti športnik, s tem, da mi to, da se ukvarja s fitnesom ne pomen nič, ker je meni to nezanimivo in tega pač ne bi mogla skp počet (no, sice rne pravm, d je treba vse skp počet, sam je bolj lušno, da maš kej od njega). pač, kaki zunanji športi. :)
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lubii* »

trenutno mam lihk športnika tko da ja...mišice,močne roke,čvrsta ritka...njami :P drugač pa tud mal trebuščka pa mal mn mišic...ravnotko sexii :wink:
What's meant to be will always find its way...<3
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

6pack itak.mišice ja sam ne preveč izrazite ..Glih tuk d se vidi d ma oblikovano telo. :P pa ritka more bit rit..ne presuha. :oops:
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Uf sj je lepo pogledat kakega tipa z lepo postavo,ampak načeloma je men čist vseen skor...No ne k paličnjak suh,pa ne debeu k sod,ampak tko srednje,preveč mišič mi pa tud ni všeč :cool:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Odgovori