Papaya- Zrče beach party

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jaaaa noo direkt tko k si napisala

jz mam tak pagotožje, res, nč se nemore primerjat z zrćam..bla sm tm že 4.leto zapored pa je usakič HUJ,usakič sm bl excited in usakič se mi BL IN BL para srce aaaaaaaa
res, če bi mela keš tko k ti, me doma neb vidl res ceeeloo poletje, k me že tko bl nč.
uglaunm enkrt me bo od te čustvene napetosti do zrč pobral in naša ekipa k res najjači party animalsi hehe res NOOOROOO :D
tko da jovo na novo gremo čakat ceu let na leto 2010 in na PAGG, sploh aquarius čez dan waaa un otročk sred bazenčka je biu prou sam naš :DD pa povn bojnih ran, da ne govorim :DD k na fronti, pa oriđinal tetovaža..uf tok enih prigod..do ukradene majce k jo nakonc najdm na fotkah na eni sisari z umetnimi, zgubla kopalke k je tkov eselo kazala svojo umetnino,frišno..in je mogla prekrit te svoje grde zize pfuj :D kr nj jo ma zdj!

ugl. folk, morte it, če še niste šli :D
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

hehe se podpišem pod obe ;)
Sm bla letos prvic in je blo noro totalno! Ful se sekiram k je za letos konc z zrćami :( sploh ne vem kje bom zdej žurala naprej k ne bo nikjer tok dobr kokr tam :(
Tut js sm bolj plava prsla domov, brez oblekce, zapestnice, malo ranjena...ampak je bil d best party ever. After beach party v aquariusu, deep diver v papayi in nočni žur v kalypsotu ;)
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Res ste smešne, ko kot plus opisujete to, da izgubite stvari, so vam ukradene in pridete domov malce poškodovane :lol:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

eh to bodo pac ''nori'' spomini na leta zuranja :D

sicer se nisem bla v zrcah - me nekak ne vlece :D - ampak se mi zdi da kot opisujete je cist podobno kot Star beach na Kreti :wink: je ze bil kdo tam da lahko primerja? pa ne tako v organizaciji slovenske agencije, ampak na kakem rednem hudem partyju na star beachu, poleti, v sezoni? :) tam je blo men res noro. ceu dan ogromno reci za pocet, sami mladi, adrenalin, glasba, pijaca, ni da ni...

http://www.starbeach.gr/
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

tam se nisem bla.. me pa zanima, ce je u Vodicah pri šibeniku tut tak party, pravjo da je kot v zrćah?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

nism še bla v zrćah .. in me ne vleče, če povem po pravici .. pa če gledam na facebooku, ima polovica ljudi v stanju napisano da grejo na pag al pa da so se lih vrnili .. vsi hodijo dol, jst sm pa očitno ena med redkimi ki mi ni do tega da bi gledala mrtvo pijane mladoletnike ki bruhajo za vsakim vogalom, napol slečene punce itd. .. večino od tega sicer lahko vidim tudi v naši lepi sloveniji, ampak tam dol je to baje noro kul gledat, pri nas pa ne, tako da jaaaa, zaprevimo en kup dnarja za to hudo doživetje :P
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Js sm že bila v Zrčah in ne razumem tega navdušenja. Sej smo se imel fajn, plesal do jutra, pil. Sam to lahko js počnem tud na vaški veselici :D pa ne rabm gledat kak se eni polizani tipi slinijo po men, da se še plesat ne upam :? Pa na tisti plaži se nebi kopala, pa če mi plačaš...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

me pa zanima, ce je u Vodicah pri šibeniku tut tak party, pravjo da je kot v zrćah?

moj tip je biu lani po pagu s kolegi tam, pa pravi da je tut noro, da so ful hudi lokali kjer maš kr vodo k se zliva nate, pa hacienda-sicr je bla takrat k so oni šli neka narodna tko da so pol kr vn zbežal lol- ampak nasploh da se ful dogaja, isto ful folka hodi dol 'namest' paga,jz sm bla pa dol pred uffuff leti s starši, takrat je blo res dost mladih, ampk nism poznala kje iskat kje dogaja-stara 10 let, valda :D

drgač pa pag :cool: tko k ste rekle, podnev aquarius (čeprou predlan smo ga žural v papayi in je blo res woof woof auu, sicr je pa isto, plešeš, noriš, skačeš, tunkaš, si na ramah dokler ne omahneš dol, se veseliš, res žurkaaaa :D se spomnm en dan, da je tist k vod program-takrat ni meu kopalnega plašča al pa plenic LOL reku da smo dbest ekipa in da nj še pridemo pa še en od naših je po mikrofonu loh neki zakriču haha nam pisala kaj, smeh :DD
pa te umetne sisare, lohka si jih zagrabu kadar si hotu, sm eno uprašala ko je pršla do nas če jo lahko, in fuj, k da bi ramo šlatala :D našim pa usm začela hidraulika delat lol božčki :)
čez noč je pa kalypso top! :D po drevesih oz. kjerkol se najde, just danceee :D
sploh na busih pa k hodš dol, nonstop ase digi dgi dgii digii adeseoo lool al pa parapappapapa un dos tres ..kibum :D pa i know you want me lalala res ODBITO, skos uzdušje :D
sej u Lj k greš u Ultro si tut nardiš loh hudo, sm dožvela že tok dobrih žurk, tko da čez noč zrće niso spet TOK posebne, najbolš je čez dan. K smo se ga utaboril mau pred 4to popoldne, folk ležu, spau, vs mirn..mi pa na polno nazdraulal s šampanjci lol smo kr uprizoril da en kolega praznuje, da ne bi zgledal k tahuj pijanci, ker pijano je blo že tko prve 4 dni tok na glavo, da smo 5 dan usi obležal pri prikolci lol, vodka+pivo =ubitačna kombinacija :)

@libido - jz nism nikjer v vsh 4 letih vidla napol slečene punce k se ga nastavlajo tipom al pa na ornk bruhanje oz. sploh bruhanje kje na pagu, razn moje 1x pa še to nek v gozdu lol :)

@red-rose: ah jz sm svojo modrico prnesla že iz druzga žurla tle v Lj, amapk če maš brazilke pol veš kako to zgleda (če jo maš na riti)

ukradejo pa dost stvari ja, jz sm zgubla tm v enm dnevu več kukr v mojm lajfu sploh :) majco pa špegle, pa kluče smo iskal od auta, temaaa, k sreč so jih mel eni drugi :D pa zapestnco mondialovo zgubla v prvm dnevu k so mi jo eni podaril lol, papuče..dobr da digitalc pa not mobitel sta ostala nedotaknjena :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

chiqqa napisal/-a:@libido - jz nism nikjer v vsh 4 letih vidla napol slečene punce k se ga nastavlajo tipom al pa na ornk bruhanje oz. sploh bruhanje kje na pagu, razn moje 1x pa še to nek v gozdu lol :)

Js sm v prvih 5ih minutah v Zrčah vidla enga pred Kalypso, ki bruhal v tisti "potok". Pa ni blo to edino :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Moj je bil dol, s kolegi, je rekel full žurka, samo da je dosti pedrov :D
HAhahaha sem se nasmejala :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

hahahaha to maš res! Kolegica k je bla letos dol tkrt k mi in lan isto, je rekla, da so skos njenga tipa obletaval pa tko, da če je ona njegova kolegica, če jim ga loh zrihta hahahahaha :D kva smo se to smejal lol
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuf »

hoj. mi gremo v torek na pag in me zanima če mogoče kira ve če je kaj dol prosto, al pa če ma kera še kakšno telefonsko od kakega apartmaja, ker smo se res zadnji trenutek spomnili.
hvala:)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mah..mene Zrče niso ravno prepričale...je pa res da sem že v letih in mi odgovarja drugačen način zabave.
Opazil sem polno mladih po moje oceni mladoletnih punc na ketere se limajo italijani in raznorazni na prvo oko čefurji.
Možno da bi mi pri 18-23 letih bil tam totalen žur in bi rekel ful hudo in wauuu...
Opazil sem pač polno pijanih ljudi in zadrogiranih ki nabijajo glasbo na parkir placu pijejo pijačo...potem pa gredo plesati in iskati kakšno žensko za dol jo dati.
Z vsakim dečkotom ki sem ga spoznal mi je rekel da je prišel fukat in se ga na izi imeti. Ženske so pa jamrale kolk jim tipi težijo in da sploh ne morejo plesati v miru, da prvo so se še trudile biti prijazne in jih lepo zavrniti pol ti pa sčasoma že film poči in si nesramen. Ena moja frendica je celo napad panike dobila ker so ji tolk težili in ni imela svojega prostora...
Tudi dostikrat so se stepli tam sem videl.
Pa ni mi treba dvakrat govoriti da je polno Slovencev tam...kakor da bi v Slovenijo prišel skorajda :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

ryu10kyu napisal/-a:Z vsakim dečkotom ki sem ga spoznal mi je rekel da je prišel fukat

O šit, kretensko nagravžno. Babe zmešane jim pa to omogočajo. :irre:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

renatka_ napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Z vsakim dečkotom ki sem ga spoznal mi je rekel da je prišel fukat

O šit, kretensko nagravžno. Babe zmešane jim pa to omogočajo. :irre:

ubistvu jim pomojem večina omogoča z razlogom.ne poznam ene, ki je šla v Zrče, da nebi al tipa prevarala al pa da nebi šla dol iz razloga, da si da duška.kaj si lahko pod tem predstavljate je pa itak jasno.hektolitre alkohola, šteka čikou na dan in sex. :) Pač sex,drugs in Zrće :D
Odgovori