me pa zanima, ce je u Vodicah pri šibeniku tut tak party, pravjo da je kot v zrćah?
moj tip je biu lani po pagu s kolegi tam, pa pravi da je tut noro, da so ful hudi lokali kjer maš kr vodo k se zliva nate, pa hacienda-sicr je bla takrat k so oni šli neka narodna tko da so pol kr vn zbežal lol- ampak nasploh da se ful dogaja, isto ful folka hodi dol 'namest' paga,jz sm bla pa dol pred uffuff leti s starši, takrat je blo res dost mladih, ampk nism poznala kje iskat kje dogaja-stara 10 let, valda
drgač pa pag

tko k ste rekle, podnev aquarius (čeprou predlan smo ga žural v papayi in je blo res woof woof auu, sicr je pa isto, plešeš, noriš, skačeš, tunkaš, si na ramah dokler ne omahneš dol, se veseliš, res žurkaaaa

se spomnm en dan, da je tist k vod program-takrat ni meu kopalnega plašča al pa plenic LOL reku da smo dbest ekipa in da nj še pridemo pa še en od naših je po mikrofonu loh neki zakriču haha nam pisala kaj, smeh

D
pa te umetne sisare, lohka si jih zagrabu kadar si hotu, sm eno uprašala ko je pršla do nas če jo lahko, in fuj, k da bi ramo šlatala

našim pa usm začela hidraulika delat lol božčki
čez noč je pa kalypso top!

po drevesih oz. kjerkol se najde, just danceee
sploh na busih pa k hodš dol, nonstop ase digi dgi dgii digii adeseoo lool al pa parapappapapa un dos tres ..kibum

pa i know you want me lalala res ODBITO, skos uzdušje
sej u Lj k greš u Ultro si tut nardiš loh hudo, sm dožvela že tok dobrih žurk, tko da čez noč zrće niso spet TOK posebne, najbolš je čez dan. K smo se ga utaboril mau pred 4to popoldne, folk ležu, spau, vs mirn..mi pa na polno nazdraulal s šampanjci lol smo kr uprizoril da en kolega praznuje, da ne bi zgledal k tahuj pijanci, ker pijano je blo že tko prve 4 dni tok na glavo, da smo 5 dan usi obležal pri prikolci lol, vodka+pivo =ubitačna kombinacija
@libido - jz nism nikjer v vsh 4 letih vidla napol slečene punce k se ga nastavlajo tipom al pa na ornk bruhanje oz. sploh bruhanje kje na pagu, razn moje 1x pa še to nek v gozdu lol
@red-rose: ah jz sm svojo modrico prnesla že iz druzga žurla tle v Lj, amapk če maš brazilke pol veš kako to zgleda (če jo maš na riti)
ukradejo pa dost stvari ja, jz sm zgubla tm v enm dnevu več kukr v mojm lajfu sploh

majco pa špegle, pa kluče smo iskal od auta, temaaa, k sreč so jih mel eni drugi

pa zapestnco mondialovo zgubla v prvm dnevu k so mi jo eni podaril lol, papuče..dobr da digitalc pa not mobitel sta ostala nedotaknjena