trebušnjaki

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori

Si ti shujšala s trebušnjaki?

Da
3
16%
Ne
16
84%

Skupaj glasov: 19

Uporabniški avatar
Massq
Sramežljivka
Sramežljivka

trebušnjaki

Neprebrana objava Napisal/-a Massq »

Upam da te teme še ni blo..js je nism našla.

Zanima me če lahk s trebušnjaki, skleci in podobnim kj shujšam?
Ker delam vsak dan po približno 100 trebušnjakov, 30 sklec in tud vaje za mišice na nogah. Začela sm tut pit več vode pa poskušam zmanjšat hrano in sladkarije in mi tut to počas uspeva..sj ne pravim da bi rada mela popoun trebuh pa to ampak rada bi ga zmanjšala..sicer nism neki debela ampak useen nism zadovoljna s svojo postavo :)
drugač tut plešem in mam treninge 2x-3x(včasih tut 4x) na teden in se tut tam precej namatramo..
a bo use skupaj dost da shujšam? al se slučajno s trebušnjaki ne da shujšat? ker sm nekje zasledila da se pri trebušnjakih mišice naredijo pod maščobo in si zato še bolj debel..je to res in se pol brezveze matram??
Maša ma vas rada ;D
Shpaget
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Shpaget »

s trebušnjaki ne boš ravno shujšala, ampak samo pridobila mišice na nogah, rokah in trebuhu. ampak sej to je fajn, boš videla da se boš bolje počutila, če ne boš imela odvečnih "šlaufov" okoli trebuha :)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Odvečnih šlavfov okoli trebuha se ne boš znebila s trebušnjaki, ampak s kardio vadbo. Tek, kolesarjenje ... S trebušnjaki boš pridobila samo mišice, ki jih bo potem prekrival špeh.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

ga bos utrdila ampak shujsat se ne da od tega. ce pa istocasno tudi to pocnes bi pa mogla imet lepega trebuscka :wink:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ja na žalost trebušnjaki nič ne pomagajo proti šlavfkom... Spodaj kar trde mišice ratajo, koža pa še kar visi :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Vem to ja... Sej mi je res malo smešno, ker mam šlavfke, spodaj pa čutim trde mišice :D
Delam pa tudi na tem da se mi bodo ti šlavfki zmanjšal...zadnje par mesecev res ful tečm, hodim na sprehode, ogromno vode spijem, probam čim več sadja pojest...
Sm mam občutek, da so tile šlavfki kar dedni...ker večina vse ženske v naši družini, ta suhe in tiste ta močnejše, imajo vse malo večji trebuh in šlavfke :D
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

najprej laufaj, nabij utrip avg. 160, pa bodo šlaufi šli.

Dokler maš šlaufe maš spodej lahko fenomenalne mišice, samo se ne bodo vidle, ker ji prikriva maščoba.

Odgovor na tvoje vprašanje je torej: Ne s trebušnjaki se ne da shujšati, se pa da izoblikovati mišice, ko je procent maščobe dovolj majhen, da se le-te lahko vidijo.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

A mi zna kdo povedat, kako se pravilno dela trebusnjake. Men usak drgac pametuje pa usi mi pravjo, da delam narobe ... Kok se je treba dvignt? hitr tempo al lepo pocas pa zadrzvt? in podobno ...
Live. Love. Surf.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Jaz nimam glih šlavfkov, imam pa prevelik - zaobljen trebuh. Torej je smiselno, da začnem teči? A sobno kolo kaj pomaga pri tem?
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

ja sobno kolo je ok ker je kardio vadba tako da kuris mascobe. super je ce kombiniras s trebusnjaki ker si bos se misice utrdila.
pa kolo probi gonit tako, da bos rito fino napenjala zraven pa bo super :wink:
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Maščobo in temu posledično kilograme kuriš s kolesarjenjem, tekom, ne pa z trebušnjaki ipd.
Sara84
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sara84 »

Jaz sem tudi celo življenje delala razne trebušnjake, ampak lahko rečem, da mi je do zdej pomagal edino pilates - nisem ga delala doma, ampak v studiu (vedno ga hvalim, ker mi je res debest), tako da sem poštekala, kaj sem delala prej narobe... Pa res se ful hitro pozna sprememba!
Sara
Odgovori