Striptiz

Zadovolj(e)n/a v postelji.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Sej ne bi blo slabo. :razz:

Sam ne bi blo pa über seksi. Ampak koga to briga. :D
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

samo kaj je tu takega na tem ??
saj razumem, da vas je sram.. mene je tui malo, samo zakaj, se lako vprašaš ?? če te je že vido brez oblek, če veš, da dobro plešeš, da ga privačiš, itd. pol nerabi bit nekak problem.. :D

samo z negativnim se ne smeš polek spravit.. normalno, da ti je smešno polek.. pa če zardiš, pač narediš prijetno svetlobo (luč ugasneš, par svečk v barvinh kozarčkih) pa se ne vidi, da ti faca spreminja barve.. hehe :D ..saj, če si človek to želi naredit, je pač treba parkrat vdihnit, pa pač plesat, brez razmišlanja.. dedu se zmeša. pol še mu pa na vrh cel ples ne pustiš, da se te dotikaa(naj bi vžgalo, sem slišala).. hehe :D ..

samo muzika: you can leave your hat on, pa je taprava za takoo.. :twisted:

no, jaz razmišlam, da gre minika, majčka z gumbi, tangice, pa klobuček(paše k muziki..na koncu pa klobuček ostane).. hehe.. celo sceno že mam v glavi, zaj pa še treba uresničit.. hehe.. xDD

btw: vse je 1x prvič.. pa če prvič ne gre, kot bi moglo, bo šlo drugič.. :cool: :D
(vaja dela mojstra)

ful pametno zvenim, vem ja.. me zanima, kak bo pr meni, ko bo tak daleč.. bom pa še jaz ki prpo stisnilaa.. :P :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Jaz bi mu tudi z veseljem zaplesala striptiz in me tega ni sram storiti, edino nerodno bi mi bilo, ker ne znam plesati oziroma nimam občutka za ritem. :D Zato se tega še nisem lotila.
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

Peony napisal/-a:Jaz bi mu tudi z veseljem zaplesala striptiz in me tega ni sram storiti, edino nerodno bi mi bilo, ker ne znam plesati oziroma nimam občutka za ritem. :D Zato se tega še nisem lotila.

mam podoben problem ja :D mogoče tak ko je nia rekla par kozarčkov žganega pa bi šlo :D čeprav, nekak se jas ne vidim v vlogi taki da dedu striptiz plešem :D sem rajši da me on slači :P
Uporabniški avatar
niiiky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niiiky »

jas sem se odločla da bom mu odplesala če si že tak srčno želi :roll: :D
vrjetno ga bom z lisicami pripela na stol pa mu pol plesala na christino aguilero Nasty naughy boy.
http://www.youtube.com/watch?v=mM_EDunviJM tu bom nekaj elementov kopirala samo da bo vse bolj počasi.
drugače pa bom si obula visoke petke pa samostoječe kaki korzetek (tigrast po možnosti) pa rokavičke. pol pa še mu mam namen dat prevezo na očke pa dobi še blow job za konec :D. komaj čakam :twisted:
Uporabniški avatar
niiiky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niiiky »

*njegova*princeska*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *njegova*princeska* »

kako sploh zalešeš striptiz?mislm gibe pa to...? :oops:
*al pa da mi je use*<3*
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^jz vem zase da bi zaplesala tak striptiz k ne bi bil resn ampk vse tko na hec, tko k se slečš pol med noge majčko al pa vržeš tangice vanjga, pa tko da se hočš slečt pa že daješ dol bolačila,pa si premislš..pa tko migaš pač :D

moj je zanč mi ge zaplesu čist tko in je tok dobr izpadl da škoda k ga nism posnela :lol: prou napaliu me čist :cool:
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

:lach: kire priprave imate to :D
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:11, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

delusional napisal/-a:
niiiky napisal/-a:jas sem se odločla da bom mu odplesala če si že tak srčno želi :roll: :D
vrjetno ga bom z lisicami pripela na stol pa mu pol plesala na christino aguilero Nasty naughy boy.
http://www.youtube.com/watch?v=mM_EDunviJM tu bom nekaj elementov kopirala samo da bo vse bolj počasi.
drugače pa bom si obula visoke petke pa samostoječe kaki korzetek (tigrast po možnosti) pa rokavičke. pol pa še mu mam namen dat prevezo na očke pa dobi še blow job za konec :D. komaj čakam :twisted:

waw :D

haha moj bi me po prvi minuti povleku k seb, sploh če bi delala tisot z nogami v lufu pa narazn pa k da se najnga od sadi, stoje, uffff :D
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objava Napisal/-a Marco »

tist je preveč wonnabe.. :D

ta je moj TOP hh

http://www.redtube.com/14 :twisted:
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Uporabniški avatar
bonnie taylor