Kritike filmov!
A walk to remember -super film, že večkrat pogledan. Zgodba je lepa, da o glavnem igralcu sploh ne govorimo
Sicer je moj najljubši film, zato sem verjetno malo pristranska ampak - 10/10

Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Harry Potter 6:
Sicer ni ful akcije (jaz je niti nisem pogrešala), precej pa je ljubezenskih zadev (ki niti ne ganejo kaj preveč, beedaa). Med filmom sem se včasih prav zbala za otročke, ki so ga gledali - HP pač ni več za otroke. Malo brezveze, ker je na začetku zastavljen kot povsem otroška zadeva, zdaj pa je že na neki meji z odraslostjo. Kul, če rasteš skupaj s Harryjem, sicer niti ne.
Ok no, film se splača pogledati in ga dodati v svojo zbirko HP filmov na disku - če ne zaradi česar drugega, pa zato, da ne bo manjkal kakšen del.
Moj fant je imel pripombo, da ni nobenega smiselnega zaključka, ampak tako pač je - knjige diktirajo vsebino in mene to ni zmotilo.
Ocena: 7/10
Sicer ni ful akcije (jaz je niti nisem pogrešala), precej pa je ljubezenskih zadev (ki niti ne ganejo kaj preveč, beedaa). Med filmom sem se včasih prav zbala za otročke, ki so ga gledali - HP pač ni več za otroke. Malo brezveze, ker je na začetku zastavljen kot povsem otroška zadeva, zdaj pa je že na neki meji z odraslostjo. Kul, če rasteš skupaj s Harryjem, sicer niti ne.
Ok no, film se splača pogledati in ga dodati v svojo zbirko HP filmov na disku - če ne zaradi česar drugega, pa zato, da ne bo manjkal kakšen del.
Moj fant je imel pripombo, da ni nobenega smiselnega zaključka, ampak tako pač je - knjige diktirajo vsebino in mene to ni zmotilo.
Ocena: 7/10
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Gardens of the night-pravkar gledam in ne morem verjeti, da se to dejansko dogaja otrokom po svetu
! Kar na bruhanje mi gre
Film je posnel režiser, ki se je po več letih dela z zanemarjenimi in ugrabljenimi otroci odločil prikazati resnično plat njihovega življenja. 9.5/10

I am not an enigma, just a contradiction!
Coming home (1978) - vedno znova me navdusi, da soundtrack-a sploh ne omenjam.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Happy go lucky mi ni bil preveč všeč. Pravzaprav bi bil sam film še kar simpatičen brez glavne igralke oz. njenega pačenja in obnašanja... tok mi je šla na živce. Tako, da je pokvarilo film. 5/10
He was a quiet man je pa zelo zanimiv film. Se malo zamisliš in ima neko globino in sporočilo. Govori pa o nekem samotarju, ki zaradi nekega dogodka postane bolj pomemben. 8/10
He was a quiet man je pa zelo zanimiv film. Se malo zamisliš in ima neko globino in sporočilo. Govori pa o nekem samotarju, ki zaradi nekega dogodka postane bolj pomemben. 8/10
-
- Cosmopsiho
Včeraj sem šla gledat Ghosts of Girlfriends Past oz. Vse moje bivše in me ni ravno prepričal. Sicer je bilo vmes nekaj smešnih scen, za moj okus bolj kot v filmu Prekrokana noč, ki je letos nek funny hit, na trenutke pa je bilo tudi nekaj ganljivih momentov. Solidna lahkotna komedija, ko ne veš kam bi se dal.
I would say 7/10.
Mogoče bi se filmu lahko bolj posvetila in mi ne bi ušlo nekaj scen, če se v zadnji vrsti ne bi našlo nekaj nezrelih fantov in deklet, ki so se režali med celim filmom kot da so počeni. Dejte doma gledat filme, če niste dorasli kinu in vam je smešen vsak intimen trenutek na platnu.

Mogoče bi se filmu lahko bolj posvetila in mi ne bi ušlo nekaj scen, če se v zadnji vrsti ne bi našlo nekaj nezrelih fantov in deklet, ki so se režali med celim filmom kot da so počeni. Dejte doma gledat filme, če niste dorasli kinu in vam je smešen vsak intimen trenutek na platnu.

-
- Cosmopsiho
Rolling
dokaj brezvezen dokumentarec (ki to hoče biti ampak v resnici niti ni) o unerground party sceni v LA. predvsem o ekstaziju.
en slabših filmov (dokumentarcev) o drogi kar sem jih vidla.
http://www.imdb.com/title/tt0469966/
dokaj brezvezen dokumentarec (ki to hoče biti ampak v resnici niti ni) o unerground party sceni v LA. predvsem o ekstaziju.
en slabših filmov (dokumentarcev) o drogi kar sem jih vidla.
http://www.imdb.com/title/tt0469966/
-
- Cosmopsiho
Gran Torino - zelo fajn film, meni tudi ganljiv. Všeč mi je bil odnos med glavnim igralcem in fantom in celotna zgodba. 9/10
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Cosmopsiho
No, sem si pol zadnjič ogledala Blindness (Slepota) in mi je bil film sprva zanimiv, do kakšne katastrofe lahko vodi takšna epidemija, kasneje pa je bil kr neki. Sploh to, da glavna igralka ni oslepela in jih je lahko vodila na vsakem koraku se mi zdi ZF.
Konec je bil pa nesmiseln, vsaj po moji oceni. Izgubljen primer lahko rečem za ta film, čeprav je tematika zanimiva in bi se dalo narediti boljši film. 6/10

Watchmen - 8/10. Nism mislla da mi bo kul, glede na to, da ni lih moja zvrst (po stripu narejen), ampak mi je bil zakon. Bom verjetno še 1x pogledala.
The last house on the left - 6/10. Ojoj, sm pričakvala velik več od tega filma. Razočarana.
The last house on the left - 6/10. Ojoj, sm pričakvala velik več od tega filma. Razočarana.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.