Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

A walk to remember -super film, že večkrat pogledan. Zgodba je lepa, da o glavnem igralcu sploh ne govorimo :wink: Sicer je moj najljubši film, zato sem verjetno malo pristranska ampak - 10/10
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Harry Potter 6:
Sicer ni ful akcije (jaz je niti nisem pogrešala), precej pa je ljubezenskih zadev (ki niti ne ganejo kaj preveč, beedaa). Med filmom sem se včasih prav zbala za otročke, ki so ga gledali - HP pač ni več za otroke. Malo brezveze, ker je na začetku zastavljen kot povsem otroška zadeva, zdaj pa je že na neki meji z odraslostjo. Kul, če rasteš skupaj s Harryjem, sicer niti ne.
Ok no, film se splača pogledati in ga dodati v svojo zbirko HP filmov na disku - če ne zaradi česar drugega, pa zato, da ne bo manjkal kakšen del.
Moj fant je imel pripombo, da ni nobenega smiselnega zaključka, ampak tako pač je - knjige diktirajo vsebino in mene to ni zmotilo.
Ocena: 7/10
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Gardens of the night-pravkar gledam in ne morem verjeti, da se to dejansko dogaja otrokom po svetu :eek: ! Kar na bruhanje mi gre :evil: Film je posnel režiser, ki se je po več letih dela z zanemarjenimi in ugrabljenimi otroci odločil prikazati resnično plat njihovega življenja. 9.5/10
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Coming home (1978) - vedno znova me navdusi, da soundtrack-a sploh ne omenjam.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a perpetua »

Hangover - ena najboljših komedij, ki sem jih videla (10/10)
Bruno - je za pogledat, je smešno, vendar pri določenih prizorih sem si raje dala roke pred obraz (8/10)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Vicky Cristina Barcelona - malo dolgočasen pripovedovalec, pa čustva bi lahko bla malo močneje prikazana .. drugače pa zgodba je ful zanimiva in bi se dalo še kakšen pameten nasvet za življenje ven potegnit :) Ocena: 7/10
Let's swim to the moon .....
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Happy go lucky mi ni bil preveč všeč. Pravzaprav bi bil sam film še kar simpatičen brez glavne igralke oz. njenega pačenja in obnašanja... tok mi je šla na živce. Tako, da je pokvarilo film. 5/10

He was a quiet man je pa zelo zanimiv film. Se malo zamisliš in ima neko globino in sporočilo. Govori pa o nekem samotarju, ki zaradi nekega dogodka postane bolj pomemben. 8/10
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Včeraj sem šla gledat Ghosts of Girlfriends Past oz. Vse moje bivše in me ni ravno prepričal. Sicer je bilo vmes nekaj smešnih scen, za moj okus bolj kot v filmu Prekrokana noč, ki je letos nek funny hit, na trenutke pa je bilo tudi nekaj ganljivih momentov. Solidna lahkotna komedija, ko ne veš kam bi se dal. :D I would say 7/10.
Mogoče bi se filmu lahko bolj posvetila in mi ne bi ušlo nekaj scen, če se v zadnji vrsti ne bi našlo nekaj nezrelih fantov in deklet, ki so se režali med celim filmom kot da so počeni. Dejte doma gledat filme, če niste dorasli kinu in vam je smešen vsak intimen trenutek na platnu. :roll:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Rolling
dokaj brezvezen dokumentarec (ki to hoče biti ampak v resnici niti ni) o unerground party sceni v LA. predvsem o ekstaziju.
en slabših filmov (dokumentarcev) o drogi kar sem jih vidla.

http://www.imdb.com/title/tt0469966/
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni je tudi bil ta film takooo brezvezen, da sem zaspala zraven nekje sredi filma. :D
Danes grem gledat Blindness in upam, da bo zanimiv
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Gran Torino - zelo fajn film, meni tudi ganljiv. Všeč mi je bil odnos med glavnim igralcem in fantom in celotna zgodba. 9/10
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Harry Potter 6- Super film z dobrimi učinki ter z še kar dobrim igranjem. Edina pripomba bi bila, da v filmu pol stvari ni prikazanih, kar se potem občuti, ko zapustiš kinodvorano! Na koncu je ena glavnih stvari izpuščena. Rahlo razočarana nad tem, ker mi je šesta knjiga najljubša od vseh! 8/10
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No, sem si pol zadnjič ogledala Blindness (Slepota) in mi je bil film sprva zanimiv, do kakšne katastrofe lahko vodi takšna epidemija, kasneje pa je bil kr neki. Sploh to, da glavna igralka ni oslepela in jih je lahko vodila na vsakem koraku se mi zdi ZF. :? Konec je bil pa nesmiseln, vsaj po moji oceni. Izgubljen primer lahko rečem za ta film, čeprav je tematika zanimiva in bi se dalo narediti boljši film. 6/10
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Watchmen - 8/10. Nism mislla da mi bo kul, glede na to, da ni lih moja zvrst (po stripu narejen), ampak mi je bil zakon. Bom verjetno še 1x pogledala.

The last house on the left - 6/10. Ojoj, sm pričakvala velik več od tega filma. Razočarana.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Knowing (Prerokba) - sprva me sploh ni kaj preveč mikalo gledat film, ker ne gledam rada ZF. No, ta mi je bil pa dokaj všeč. Napeta zgodba, dogajanje, skrivnostnost... joj pa še strah me je bilo vmes. Ne vem kok bi dala oceno, kakšno 7.
Zaklenjeno