Samski in brez izkušenj

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Evie »

nikaragua napisal/-a:kriza k je punca ali fant star 20+ pa se tut poljubljal-a ni nikoli. ker tle je pa ze blokada pol v osebnosti.

No dobro, jaz sem 19, ampak še tud nisem mela fanta in se še tudi nisem poljubljala. Preprosto mi ni, da bi se lizala kr z enim v enem klubu. Glede fantov pa mi tudi ni vsak všeč, ampak bolj redki (ki so ponavadi že zasedeni).

Imam zato blokado v osebnosti?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Da. Danes si itak totalno čuden, če se pri 20ih nisi dal dol že vsaj s petimi pripadniki nasprotnega spola...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

Miss Evie napisal/-a:
nikaragua napisal/-a:kriza k je punca ali fant star 20+ pa se tut poljubljal-a ni nikoli. ker tle je pa ze blokada pol v osebnosti.

No dobro, jaz sem 19, ampak še tud nisem mela fanta in se še tudi nisem poljubljala. Preprosto mi ni, da bi se lizala kr z enim v enem klubu. Glede fantov pa mi tudi ni vsak všeč, ampak bolj redki (ki so ponavadi že zasedeni).

Imam zato blokado v osebnosti?
Zate ne moremo trdit, da imaš blokado, ker si se zavestno odloćila za to, da ne boš dala prvi poljub kar nekomu, ki ima 5 minut časa. Drugače je pri nekomu, predvsem tipih, ki si želijo poljubov in še kaj več, pa do tega iz takšnih in drugačnih razlogov ne pridejo. Poljubi in seks spadajo k odraščanju, in če tega ni, se to kaže na osebi.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Izkoristi dokler si mlad :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

Seyfullah napisal/-a:Izkoristi dokler si mlad
To povej tistim tipom, ki imajo probleme pri pristopanju do punc in potem še, da jim ne uspe priti niti do poljuba.
Odgovori