tamponi-->nekaj vprašanj

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Ali imate raje tampone ali vložke?

tampone
58
64%
vložke
32
36%

Skupaj glasov: 90

Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Feldman »

ajaa :D res sm smešno vprašo :oops: hvala obema da vem zdej vašo skrivnost :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:56, skupaj popravljeno 1 krat.
ena_tam_kar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: okolica Maribora

Neprebrana objava Napisal/-a ena_tam_kar »

nikaragua napisal/-a:
kako pa ves da nimas ksne bakterije v seb?

zdaj izgleda že kot da imam jaz vnetje jajčnikov.
sa ne bo pomote, nimam vnetja

pravim samo, kaj ga povzroča
Živi in pusti drugim, da živijo.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Malo mešate vnetje jajčnikov in vnetje mehurja.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

rachka_ napisal/-a:se pa ne kopamo tiste, ki tamponov ne uporabljamo (ja tudi take obstajamo) :D pa nekatere se kakšen dan med menstro mogoče ne kopajo tudi zaradi bolečin.. kr menstruacija je še marsikaj več kot samo curljanje krvi ;)

Uporabljam tampone ampak se nikoli ne kopam med menstro. Če ne druga, že zaradi bolečin in pa neprijetnega občutka med menstro. Tiste 4 dni že zdržim brez kopanja v morju. :)
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eva. »

Priporočam ti, da probaš vstaviti tampon že kak dan predenj se greš kopat, ker vem, da nekatere punce vstavljanje tampona preveč boli in zato uporabljajo vložke. ;) probaj doma, pa boš videla, kako ti bo.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

eva. napisal/-a:Priporočam ti, da probaš vstaviti tampon že kak dan predenj se greš kopat, ker vem, da nekatere punce vstavljanje tampona preveč boli in zato uporabljajo vložke. ;) probaj doma, pa boš videla, kako ti bo.

O ja, če se jaz spomnim mojega prvega poskusa uporabe tampona... Nisem dala dovolj globoko in me je bolelo. Tisti dan nisem več poskušala. Drugi dan sem spet poskusila. In od takrat jih uporabljam za kopat. Pa še to vsaj prvi dan najrajši ne.

ena_tam_kar: če želiš sebi dobro, zamenjaj kopalke, ko prideš iz vode. Z menstruacijo ali brez.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Jst sm tud prvič kr eksperimentirala hehe,nism ga dovolj globoko not porinla in me je full bolel k sm se usedla sm ga dala pol kr vn pa vložek in ajd čao....sam je kriza če maš na morju menstro,takrat jih pač uporablam sam jih bolj poredko menjavam(tud odvisno kok je močna),ker me kr boli k ga not porinem nvem zakaj k da falim tapravo lukno :?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
kitty17
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a kitty17 »

na zacetku te bo malo 'bolelo', pac cutla ga bos ampak s casom pa to zgine. jaz jih uporabljam 3 leta in si ne predstavljam da jih ne bi vec. so bol higienski, prakticni, v bistvu tak koda sploh menze blo ne bi
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

men je najbol dt lpo uložk pa ga zavihat po robovih tangic-brazilk..that's it :P amapk furam tampone šezmer :)
*njegova*princeska*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *njegova*princeska* »

jz mam pa en vprašanje :oops: a je normalno,da tudi če imaš tampon,lahko malo čez pride???ali pač tampon ni dobro vstavljen? :?
*al pa da mi je use*<3*
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

*njegova*princeska* napisal/-a:jz mam pa en vprašanje :oops: a je normalno,da tudi če imaš tampon,lahko malo čez pride???ali pač tampon ni dobro vstavljen? :?

Odvisno kok cajta ga maš not,če je močna in ga ne menjavaš pogosto je možno ja,če je pa bol slaba pa vrjetn ni prov not vstavljen,sam čudn a nč ne čutš,nvem da bi te kej bolel al pa kej,sploh k se usedeš?
*njegova*princeska*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *njegova*princeska* »

Seyfullah napisal/-a:
*njegova*princeska* napisal/-a:jz mam pa en vprašanje :oops: a je normalno,da tudi če imaš tampon,lahko malo čez pride???ali pač tampon ni dobro vstavljen? :?

Odvisno kok cajta ga maš not,če je močna in ga ne menjavaš pogosto je možno ja,če je pa bol slaba pa vrjetn ni prov not vstavljen,sam čudn a nč ne čutš,nvem da bi te kej bolel al pa kej,sploh k se usedeš?

ne nič ne čutim,ker je očitno dobro vstavljen...mogoče zato,ker imam bolj močno :roll:
*al pa da mi je use*<3*
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snoopy.girl »

čisto možno je da pride preko če je bolj močna ja. jaz zaradi tega raje tamponov ne uporabljam prva 2 dni menstruacije, ker sem imela že neprijetne izgušnje s tem. :oops:
*How will we ever know if we never try?
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Ja pol je pa močna hehehe,nvem probi z unimi največjimi če ti bojo kul k mal več zadržijo not :D
Odgovori