rachka_ napisal/-a:se pa ne kopamo tiste, ki tamponov ne uporabljamo (ja tudi take obstajamo) pa nekatere se kakšen dan med menstro mogoče ne kopajo tudi zaradi bolečin.. kr menstruacija je še marsikaj več kot samo curljanje krvi
Uporabljam tampone ampak se nikoli ne kopam med menstro. Če ne druga, že zaradi bolečin in pa neprijetnega občutka med menstro. Tiste 4 dni že zdržim brez kopanja v morju.
Priporočam ti, da probaš vstaviti tampon že kak dan predenj se greš kopat, ker vem, da nekatere punce vstavljanje tampona preveč boli in zato uporabljajo vložke. probaj doma, pa boš videla, kako ti bo.
eva. napisal/-a:Priporočam ti, da probaš vstaviti tampon že kak dan predenj se greš kopat, ker vem, da nekatere punce vstavljanje tampona preveč boli in zato uporabljajo vložke. probaj doma, pa boš videla, kako ti bo.
O ja, če se jaz spomnim mojega prvega poskusa uporabe tampona... Nisem dala dovolj globoko in me je bolelo. Tisti dan nisem več poskušala. Drugi dan sem spet poskusila. In od takrat jih uporabljam za kopat. Pa še to vsaj prvi dan najrajši ne.
ena_tam_kar: če želiš sebi dobro, zamenjaj kopalke, ko prideš iz vode. Z menstruacijo ali brez.
Jst sm tud prvič kr eksperimentirala hehe,nism ga dovolj globoko not porinla in me je full bolel k sm se usedla sm ga dala pol kr vn pa vložek in ajd čao....sam je kriza če maš na morju menstro,takrat jih pač uporablam sam jih bolj poredko menjavam(tud odvisno kok je močna),ker me kr boli k ga not porinem nvem zakaj k da falim tapravo lukno
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
na zacetku te bo malo 'bolelo', pac cutla ga bos ampak s casom pa to zgine. jaz jih uporabljam 3 leta in si ne predstavljam da jih ne bi vec. so bol higienski, prakticni, v bistvu tak koda sploh menze blo ne bi
*njegova*princeska* napisal/-a:jz mam pa en vprašanje a je normalno,da tudi če imaš tampon,lahko malo čez pride???ali pač tampon ni dobro vstavljen?
Odvisno kok cajta ga maš not,če je močna in ga ne menjavaš pogosto je možno ja,če je pa bol slaba pa vrjetn ni prov not vstavljen,sam čudn a nč ne čutš,nvem da bi te kej bolel al pa kej,sploh k se usedeš?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
*njegova*princeska* napisal/-a:jz mam pa en vprašanje a je normalno,da tudi če imaš tampon,lahko malo čez pride???ali pač tampon ni dobro vstavljen?
Odvisno kok cajta ga maš not,če je močna in ga ne menjavaš pogosto je možno ja,če je pa bol slaba pa vrjetn ni prov not vstavljen,sam čudn a nč ne čutš,nvem da bi te kej bolel al pa kej,sploh k se usedeš?
ne nič ne čutim,ker je očitno dobro vstavljen...mogoče zato,ker imam bolj močno
čisto možno je da pride preko če je bolj močna ja. jaz zaradi tega raje tamponov ne uporabljam prva 2 dni menstruacije, ker sem imela že neprijetne izgušnje s tem.