Daj še enkrat preberi. Jaz sem odjebal njo, ne ona mene, ona je po tistem, ko sem prekinil stike z njo, me še dvakrat kliknila na msnju, pa ji nisem odpisal. Če ima vsaj malo pameti, ji bo morda potegnilo, zakaj. Je menda pričakovala, da si bom v nedogled dopisoval z njo. Poleg tega sem po naključju spoznal njeno sošolko, in ta mi je rekla, da naj bom srečen, ker ni bilo nič med nama, ker ona nima vse pošlihtano v glavi. Sedaj pa imam punco bolj luštno od nje, brez obročev okoli pasu in najpomembnejše, ima v glavi vse pošlihtano.floribunda napisal/-a:omg. ker obupanc. zasovrazit zensko, ki te odjebe.
shit happens dear. life ain't a piece of cake
Kako se obnašati po prvem zmenku
-
- Sramežljivka
študent_p napisal/-a:Daj še enkrat preberi. Jaz sem odjebal njo, ne ona mene, ona je po tistem, ko sem prekinil stike z njo, me še dvakrat kliknila na msnju, pa ji nisem odpisal. Če ima vsaj malo pameti, ji bo morda potegnilo, zakaj. Je menda pričakovala, da si bom v nedogled dopisoval z njo. Poleg tega sem po naključju spoznal njeno sošolko, in ta mi je rekla, da naj bom srečen, ker ni bilo nič med nama, ker ona nima vse pošlihtano v glavi. Sedaj pa imam punco bolj luštno od nje, brez obročev okoli pasu in najpomembnejše, ima v glavi vse pošlihtano.floribunda napisal/-a:omg. ker obupanc. zasovrazit zensko, ki te odjebe.
shit happens dear. life ain't a piece of cake
Kaa the fak je narobe z dopisoovanjem ? jooi.tep pač ni bloo njej pa je blo.je ona kriva zj za to? js si tut s kerimi sam po msn dopisujem več pa pač nee.pa kaaaj .xD
*How will we ever know if we never try?
Meni se ne da izgubljat časa za dopisovanje. Vsi, ki me poznajo, so mnenja, da je bila prekinitev stikov edina pametna rešitev.snoopy.girl napisal/-a:Kaa the fak je narobe z dopisoovanjem ? jooi.tep pač ni bloo njej pa je blo.je ona kriva zj za to? js si tut s kerimi sam po msn dopisujem več pa pač nee.pa kaaaj .xD
- undercover
- Komunikatorka
- undercover
- Komunikatorka
študent_p napisal/-a:Saj ravno to mi ne gre skupaj; če ni hotela z mano kaj več, zakaj me je potem kliknila na msnju še isti dan po pijači, ter mi poslala sms takoj naslednji dan zjutraj?undercover napisal/-a:no, jaz ponavadi počakam na njegovo reakcijo..če pa mi je biul zelo všeč pa ga še isti dan kontaktiram.
ja pa u tem smsu al pa čemerkol napišem kej takiga d mi je blo lepo pa to da mu dam vedet d če je za lahko še grema kdaj. sem pa že tudi storila tako da sem mu dala vedeti da bi rada ostala samo na dopisovanju.
direktnost mi še nikoli ni škodila.s tem sem dosegla kar sem želela