iskala sem teme in nikjer nisem našla pogovorov o tem , kako se obnašati po prvem zmenku.? Počakate da vas on pokliče ?
on prvi napiše sms? kaj pa če ga ne?
ga napišete ali pokličete ve ?
malo izprašate o zmenku ...ali to prepustite njemu..?
...
Meni je moj rekel: piši kaj, oglasi se kaj, pokliči kaj... Dal mi je vedet, da si še želi me videt in srečat. Tako sem imela že čez 5minut shranjeno sporočilo v osnutkih za naslednji dan. Takrat sem si rekla, da mu bom poslala okoli 12.30, ko bom odhajala domov. Pa mi ni dalo miru, sem poslala kakšni 2 uri prej. Potem je pa vse samo steklo naprej.
no js se ponavad komi zadržim ( če se)..če pa reče nj napišm kj al pa pokličem pa ni šans d se zadržim. čeprau govorijo da če te bo hoto še videt, te bo tako ali tako kontaktiral sam... ampak, zakaj ne bi punca prva če lahko.edino če je bilo očitno da te noče več videti.
V bistvu še nikoli nisem "čakala" na odgovor(sms, mejl) po prvem zmenku, ker se mi je tip ponavadi oglasil že isti dan ali pa naslednji. Vedno je bilo omenjeno, da mu je bil zmenek všeč+da misli name+kda bi lahko šla spet skup ven. Tako da do zdaj še nisem js prva kontaktirala, ko niti ni blo časa
Mene so do sedaj tudi v vsaj enem dnevu fantje kontaktirali. Že po zmenku je blo običajno rečeno nekaj v smislu, da se mu dopadem, da upa, da se kmalu spet kaj dobiva in da se zmeniva po mobiju. Pa je potem hitro priletel kak sms/klic. Se mi zdi, da je najbolje, da slediš srcu, ker je od človeka do človeka odvisno. Aja, o prvem zmenku se pa nism še nikol pogovarjala s fantom pol, kvečjemu potem, ko sva bila že skupi in sva obujala spomine.
small_star napisal/-a:Meni je moj rekel: piši kaj, oglasi se kaj, pokliči kaj... Dal mi je vedet, da si še želi me videt in srečat.
In ob tem je treba omenit pokvarjenke, ki jim je zavajanje hobi. Meni je ena punca rekla in v smsu napisala podobno, pa kljub temu ni hotela na vnovično pijačo. Potem mi je pa težila po msnju, zakaj se ji ne javim. Ne vem, a je res tako zabita?
lahko prebereš še toliko knjig, forumou, nasvetou prijateljic/prijateljev...jaz pa ti rečem PO OBČUTKU. če ti po zmenku ne bo ql vrjetno niti pomislila neboš da bii mu kaj pisala ga klicala, če pa te bo kar razganjal pa le napiši kratko jedrnato sms: res mi je bilo lepo! naprej naslednje dni boš pa že vidla an...če te prime ga klicat kliči, če ne ne
Lady_T_Bee napisal/-a:lahko prebereš še toliko knjig, forumou, nasvetou prijateljic/prijateljev...jaz pa ti rečem PO OBČUTKU. če ti po zmenku ne bo ql vrjetno niti pomislila neboš da bii mu kaj pisala ga klicala, če pa te bo kar razganjal pa le napiši kratko jedrnato sms: res mi je bilo lepo! naprej naslednje dni boš pa že vidla an...če te prime ga klicat kliči, če ne ne
Mi lahko potem razložiš, zakaj mi je ta neumnica pisala smse in me klikala na msnju, če pa ni hotela z mano imet kaj več?
Lady_T_Bee napisal/-a:lahko prebereš še toliko knjig, forumou, nasvetou prijateljic/prijateljev...jaz pa ti rečem PO OBČUTKU. če ti po zmenku ne bo ql vrjetno niti pomislila neboš da bii mu kaj pisala ga klicala, če pa te bo kar razganjal pa le napiši kratko jedrnato sms: res mi je bilo lepo! naprej naslednje dni boš pa že vidla an...če te prime ga klicat kliči, če ne ne
Mi lahko potem razložiš, zakaj mi je ta neumnica pisala smse in me klikala na msnju, če pa ni hotela z mano imet kaj več?