Prijateljica udari tvojega fanta
@frenkie:
če bi bil tak primer, kot je bil na začetku opisan, bi jst že sama poračunala s takim kolegom, mi taka izjava ne bi bla nobena tragika (ker tut dečko ve, da nekak rada sama poskrbim za svoje zadeve).
če bi šlo pa za nek resen fajt, mi je pa fant že itak povedu, da se gre on tepst, jst pa nej bežim
ampak v primeru iz prvega posta ni šlo za tako zadevo, ne?
če bi bil tak primer, kot je bil na začetku opisan, bi jst že sama poračunala s takim kolegom, mi taka izjava ne bi bla nobena tragika (ker tut dečko ve, da nekak rada sama poskrbim za svoje zadeve).
če bi šlo pa za nek resen fajt, mi je pa fant že itak povedu, da se gre on tepst, jst pa nej bežim

ampak v primeru iz prvega posta ni šlo za tako zadevo, ne?
...just breathe...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
jst tud ne bi mogla bit tih..zihr bi se takoj oglasla še posebi če gre za mojga tipa!! moj tip sicer zna kr hitr kej nazaj rečt pa ti kr hitr kajlo spusti,sam jst vem da bi se še jst zravn vmešala!
pa še moj tip je tak da nikol ne bi bejbe udaru..sam bi ji pa jst zato takoj šamar dala namest njega

pa še moj tip je tak da nikol ne bi bejbe udaru..sam bi ji pa jst zato takoj šamar dala namest njega

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
V tistem trenutnku bi ji gotvo kaj rekla oz. jo nadrla. Drugače pa bi tudi pričakovala, da se fant postavi zase, v kar sem prepričana. Definitivno pa ji udarca nebi vračala, ker smo dovolj stari, da se pomenimo s pogovorom in ne z dejanji.
Moram pa rečti, da ta ženska nima ravno vsega pošlihtan v podstrešju.
Moram pa rečti, da ta ženska nima ravno vsega pošlihtan v podstrešju.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka