študent_p napisal/-a:Hvala lepa za prijateljstvo, naj prijateljuje s kom drugim.snoopy.girl napisal/-a:hotela je biti le prijateljica?
ja nwem ka sta mela .sj ne moreš od nje prčakvat d hoče met kj več s tabo če ti sam piše.ni nujn d hoče kj več
ja zgleda ji ni blo za več k pa pisat po msn p to.lhko d si ji sam tak biu okej.ne vem ..sam rečemštudent_p napisal/-a:Njen problem. Od dopisovanja po msnju in smsih ni nobene koristi.snoopy.girl napisal/-a:ja nwem ka sta mela .sj ne moreš od nje prčakvat d hoče met kj več s tabo če ti sam piše.ni nujn d hoče kj več
študent_p napisal/-a:Mi lahko potem razložiš, zakaj mi je ta neumnica pisala smse in me klikala na msnju, če pa ni hotela z mano imet kaj več?Lady_T_Bee napisal/-a:lahko prebereš še toliko knjig, forumou, nasvetou prijateljic/prijateljev...jaz pa ti rečem PO OBČUTKU. če ti po zmenku ne bo ql vrjetno niti pomislila neboš da bii mu kaj pisala ga klicala, če pa te bo kar razganjal pa le napiši kratko jedrnato sms: res mi je bilo lepo!naprej naslednje dni boš pa že vidla an...če te prime ga klicat kliči, če ne ne
študent_p napisal/-a:Mi lahko potem razložiš, zakaj mi je ta neumnica pisala smse in me klikala na msnju, če pa ni hotela z mano imet kaj več?Lady_T_Bee napisal/-a:lahko prebereš še toliko knjig, forumou, nasvetou prijateljic/prijateljev...jaz pa ti rečem PO OBČUTKU. če ti po zmenku ne bo ql vrjetno niti pomislila neboš da bii mu kaj pisala ga klicala, če pa te bo kar razganjal pa le napiši kratko jedrnato sms: res mi je bilo lepo!naprej naslednje dni boš pa že vidla an...če te prime ga klicat kliči, če ne ne
Potemtakem ima ona telepatske sposobnosti ugotavljanja ustreznosti tipov, da je na najino prvo srečanje privlekla kolegico in se več pogovarjala z njo kot z mano.*LooBika* napisal/-a:Mogoče je ta "neumnica" kasneje spoznala, da pač nisi tip, kakršni ji ustrezajo.. in da ji je dovolj le pogovor s tabo, kaj več pa od tebe ne želi...
študent_p napisal/-a:Potemtakem ima ona telepatske sposobnosti ugotavljanja ustreznosti tipov, da je na najino prvo srečanje privlekla kolegico in se več pogovarjala z njo kot z mano.*LooBika* napisal/-a:Mogoče je ta "neumnica" kasneje spoznala, da pač nisi tip, kakršni ji ustrezajo.. in da ji je dovolj le pogovor s tabo, kaj več pa od tebe ne želi...
študent_p napisal/-a:Meni pa do dopisovanja ni, zato se mi zdi prav, da sem jo odpisal.snoopy.girl napisal/-a:oprosti vendar tukaj je skoraj da že čisto očitno da ni hotela pač nič več s tabo kot le pogovor. nisi ji ustrezal drugače kot pa prek dopisovanja.
Ni bilo niti najmanj očitno, da ona ni zainteresirana za kaj več kot le dopisovanje. Če se ji nisem javil na msnju, mi je takoj poslala sms, vsebina debat je bila takšna, da so nekateri prijatelji in prijateljice menile, da z njo pa bo nekaj več. Zato sem jo toliko bolj zasovražil, ker se je poslužila zavajanja.snoopy.girl napisal/-a:ja vredii. sam ne moreš je zej obdoužvat če njej ni blo.sj ti je dala očitno vedet.
študent_p napisal/-a:Ni bilo niti najmanj očitno, da ona ni zainteresirana za kaj več kot le dopisovanje. Če se ji nisem javil na msnju, mi je takoj poslala sms, vsebina debat je bila takšna, da so nekateri prijatelji in prijateljice menile, da z njo pa bo nekaj več. Zato sem jo toliko bolj zasovražil, ker se je poslužila zavajanja.snoopy.girl napisal/-a:ja vredii. sam ne moreš je zej obdoužvat če njej ni blo.sj ti je dala očitno vedet.
študent_p napisal/-a:Ni bilo niti najmanj očitno, da ona ni zainteresirana za kaj več kot le dopisovanje. Če se ji nisem javil na msnju, mi je takoj poslala sms, vsebina debat je bila takšna, da so nekateri prijatelji in prijateljice menile, da z njo pa bo nekaj več. Zato sem jo toliko bolj zasovražil, ker se je poslužila zavajanja.snoopy.girl napisal/-a:ja vredii. sam ne moreš je zej obdoužvat če njej ni blo.sj ti je dala očitno vedet.