Kako se obnašati po prvem zmenku

Zadovolj(e)n/a v postelji.
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snoopy.girl »

študent_p napisal/-a:
snoopy.girl napisal/-a:hotela je biti le prijateljica?
Hvala lepa za prijateljstvo, naj prijateljuje s kom drugim. :evil:

ja nwem ka sta mela .sj ne moreš od nje prčakvat d hoče met kj več s tabo če ti sam piše.ni nujn d hoče kj več
*How will we ever know if we never try?
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

oops.2X.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a študent_p »

snoopy.girl napisal/-a:ja nwem ka sta mela .sj ne moreš od nje prčakvat d hoče met kj več s tabo če ti sam piše.ni nujn d hoče kj več
Njen problem. Od dopisovanja po msnju in smsih ni nobene koristi.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

midva sva si par minut za tem ko sem prišla domov že tipkala na facebooku hehe :)
Let's swim to the moon .....
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

študent_p napisal/-a:
snoopy.girl napisal/-a:ja nwem ka sta mela .sj ne moreš od nje prčakvat d hoče met kj več s tabo če ti sam piše.ni nujn d hoče kj več
Njen problem. Od dopisovanja po msnju in smsih ni nobene koristi.
ja zgleda ji ni blo za več k pa pisat po msn p to.lhko d si ji sam tak biu okej.ne vem ..sam rečem
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

snoopy.girl napisal/-a:ja zgleda ji ni blo za več k pa pisat po msn p to.lhko d si ji sam tak biu okej.
Tudi prav. Potem je čisto upravičeno, da si je prislužila odpis brez pojasnila.
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T_Bee »

študent_p napisal/-a:
Lady_T_Bee napisal/-a:lahko prebereš še toliko knjig, forumou, nasvetou prijateljic/prijateljev...jaz pa ti rečem PO OBČUTKU. če ti po zmenku ne bo ql vrjetno niti pomislila neboš da bii mu kaj pisala ga klicala, če pa te bo kar razganjal pa le napiši kratko jedrnato sms: res mi je bilo lepo! ;) naprej naslednje dni boš pa že vidla an...če te prime ga klicat kliči, če ne ne :D
Mi lahko potem razložiš, zakaj mi je ta neumnica pisala smse in me klikala na msnju, če pa ni hotela z mano imet kaj več?

lih razložit ti neznam ker je nepoznam in nevem kaj si ji je podilo po glavi...mislim pa da morš se najprej ti vprašat na kakšnem nivoju sta bila in kako sta se razumela pred zmenkom! mogoče pa (tako kot ti je ena že napisala) si ji biu vredu, je hotla ohranit stike s tabo samo za kaj več ji pa nisi bil.

vem to ne prizadane samo tipou tdi nas punce bi, če bi ti biu nekdo ql greš ves vesel z njim vem, pričakuješ kaj več pa iz tega nč ni...vendar še naprej leta okoli tebe...halo??? tud mene bi to zbegal in razjezil.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

študent_p napisal/-a:
Lady_T_Bee napisal/-a:lahko prebereš še toliko knjig, forumou, nasvetou prijateljic/prijateljev...jaz pa ti rečem PO OBČUTKU. če ti po zmenku ne bo ql vrjetno niti pomislila neboš da bii mu kaj pisala ga klicala, če pa te bo kar razganjal pa le napiši kratko jedrnato sms: res mi je bilo lepo! ;) naprej naslednje dni boš pa že vidla an...če te prime ga klicat kliči, če ne ne :D
Mi lahko potem razložiš, zakaj mi je ta neumnica pisala smse in me klikala na msnju, če pa ni hotela z mano imet kaj več?

Mogoče je ta "neumnica" kasneje spoznala, da pač nisi tip, kakršni ji ustrezajo.. in da ji je dovolj le pogovor s tabo, kaj več pa od tebe ne želi...
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

*LooBika* napisal/-a:Mogoče je ta "neumnica" kasneje spoznala, da pač nisi tip, kakršni ji ustrezajo.. in da ji je dovolj le pogovor s tabo, kaj več pa od tebe ne želi...
Potemtakem ima ona telepatske sposobnosti ugotavljanja ustreznosti tipov, da je na najino prvo srečanje privlekla kolegico in se več pogovarjala z njo kot z mano.
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

študent_p napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:Mogoče je ta "neumnica" kasneje spoznala, da pač nisi tip, kakršni ji ustrezajo.. in da ji je dovolj le pogovor s tabo, kaj več pa od tebe ne želi...
Potemtakem ima ona telepatske sposobnosti ugotavljanja ustreznosti tipov, da je na najino prvo srečanje privlekla kolegico in se več pogovarjala z njo kot z mano.

oprosti vendar tukaj je skoraj da že čisto očitno da ni hotela pač nič več s tabo kot le pogovor. nisi ji ustrezal drugače kot pa prek dopisovanja.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

snoopy.girl napisal/-a:oprosti vendar tukaj je skoraj da že čisto očitno da ni hotela pač nič več s tabo kot le pogovor. nisi ji ustrezal drugače kot pa prek dopisovanja.
Meni pa do dopisovanja ni, zato se mi zdi prav, da sem jo odpisal.
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

študent_p napisal/-a:
snoopy.girl napisal/-a:oprosti vendar tukaj je skoraj da že čisto očitno da ni hotela pač nič več s tabo kot le pogovor. nisi ji ustrezal drugače kot pa prek dopisovanja.
Meni pa do dopisovanja ni, zato se mi zdi prav, da sem jo odpisal.

ja vredii. sam ne moreš je zej obdoužvat če njej ni blo.sj ti je dala očitno vedet.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

snoopy.girl napisal/-a:ja vredii. sam ne moreš je zej obdoužvat če njej ni blo.sj ti je dala očitno vedet.
Ni bilo niti najmanj očitno, da ona ni zainteresirana za kaj več kot le dopisovanje. Če se ji nisem javil na msnju, mi je takoj poslala sms, vsebina debat je bila takšna, da so nekateri prijatelji in prijateljice menile, da z njo pa bo nekaj več. Zato sem jo toliko bolj zasovražil, ker se je poslužila zavajanja.
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

študent_p napisal/-a:
snoopy.girl napisal/-a:ja vredii. sam ne moreš je zej obdoužvat če njej ni blo.sj ti je dala očitno vedet.
Ni bilo niti najmanj očitno, da ona ni zainteresirana za kaj več kot le dopisovanje. Če se ji nisem javil na msnju, mi je takoj poslala sms, vsebina debat je bila takšna, da so nekateri prijatelji in prijateljice menile, da z njo pa bo nekaj več. Zato sem jo toliko bolj zasovražil, ker se je poslužila zavajanja.

okej...sj pač ti sam najbol veš kak je blo. :wink:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

študent_p napisal/-a:

omg. ker obupanc. zasovrazit zensko, ki te odjebe.
shit happens dear. life ain't a piece of cake :)
Odgovori