začetek zveze, kdaj domov...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

Midva se poznava že od malega, pa najine družine tudi, tako da posebnega predstavljanja ni bilo...spala sva pa skup po enih treh mesecih bolj "intenzivnega druženja".
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

Hm pri men je blo pa tko da sva bila prvič skupi en mesec (pa ni blo nič) pol sva šla narazn.In potem sva zdej spet skupi tko da so ga ta prvič spoznali,šele ko sva bila drugič skupi bilo je pa po parih dneh,sexala sva pa po 2 dnevih.
Glede tega,da pa vi2 še nista je pa to čist tvoja odločitev.Pa vrjetno na odločitev tut upliva to če si že kdaj al pa še ne.. :)
Nataška982
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nataška982 »

mene pa zanima, po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas? ...) Jaz sem svojega pripeljala po pol meseca.

po kolikem času sta prvič sexala? Po 1 mesecu

a je čudno če še po 1 mesecu nisva? Ne ni nč čudno, se pač še nista zato odločila, ko bo čas, vaju bo kar skup potegnalo
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

oh mene je hotel ze po nekaj dneh :D malo cudno za moje pojme... pac takrat, ko si preprican, da je to res to... pomoje mora miniti vsaj mesec oz. odvisno ce se ujameta

jaz ga gotovo ne bi povabila, ce se z njim ne bi videla v prihodnosti z otroci... Ce bi vsakega predstavila svojim starsem, bi si se kaj mislili :D
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Jaz sem ga predstavila doma že takoj naslednji dan po tistem, ko sva uradno začela hodit, ampak so doma že prej vedeli, da je nekaj, ker sva hodila na pijačke, v kino... Takrat me je pa prišel iskat, ker sva šla žurat in je na hitro spoznal mojo mami, očeta pa je nekaj dni pozneje. Po 4 tednih on moje že kar dobro pozna, jaz pa od njegovih poznam samo brata... Sem ga že nekajkrat prišla iskat ali pripeljala domov, ampak vedno ponoči, tako da jih še nisem spoznala :D
Seksala sva pa prvič po 3 tednih. Če po enem mesecu še nista, se mi ne zdi nič čudnega. Je pa tudi odvisno, koliko sta stara, kako pogosto se sploh vidita...
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

jaz sem mojega predstavla mojim..hm...mami menda po 1-2 mesecih, ati pa ga je spoznal po 5-6 mesecih...sexala pa sva po mesecu in pol in se mi zdi to kar primern čas, čeprav sma se vidla VSAK DAN in naju je že pošteno metalo :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: začetek zveze, kdaj domov...

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas? Manj kot en teden pri obeh. Vedela sva, da je to to, čeprav ko sva šla na pjačko (dva dni preden sva začela hodit) noben od naja ni hotel imeti resne zveze in sva si to tudi povedala :lol:

po kolikem času sta prvič sexala? Dva dni po tem, ko sva začela hoditi, nisva mogla zdržati (nisva niti imela namena)

a je čudno če še po 1 mesecu nisva? Ne. Čudno bi bilo, če po dveh letih še ne bi in bi bila ti stara že čez 20.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

*Njegove starše sem spoznala po dveh mesecih,sicer sva bla prej kolega pa sm jih dvakrat tko na hitr vidla hehe...
*Seksala sva pa po recimo dveh tednih :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sLOVEnija

Neprebrana objava Napisal/-a srčica <3 »

Jst sm ga pa pripeljala šele po pol leta. Ravno malo pred novim letom. Sicer so vedl d je biu že prej pr men ker se je ponoč prplazu k men ampak ga še niso videli v živo Samo slišali :D Njegove sem pa že čisto na začetku spoznala. Drugač je pa prvič hotu sexat še po enem tednu sam sm rekla ne pa je šou pol za 2 tedna na morje pol pa se itq nisva več mogla zadržat :D
honey**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a honey** »

....
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pimkie »

drugače pa nisva tako mlada, sma krepko čez 20 in tudi prvič ni za naju...ampak še vedno čakam:)
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

A ti čakaš, da bo on dal kakšen znak ali kaj? Mogoče pa on tebe čaka? Kaj pa če bi mu kako pokazala, da bi rada spala z njim?
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Jaz sem zadnjega domov pripeljala po 7 mesecih, on mene po 6 mesecih.
Prvič sva sexala po 6 mesecih.
Če po 1 mesecu še nisi je zame bolj normalno kot, če bi.

Sanja ne priporočam, da to stori, kaj če se tip ustraši in zbeži. Jaz sem pri enem to storila in se je ustrašil in se me začel izogibat. Pa je bilo prej vse lepo med nama.

Drugače pa ena prijateljica ni prespala pri tipu in on ne pri njej dokler se nista poročila.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Jah, mogoče je res odvisno od tipa... Samo ne vem, kdaj pa bosta potem, če bosta en drugega čakala? Pa če nista več tako mlada, če za nobenega ni prvič... Ne vem, zame je bilo prvič, za njega pa ne, sva oba malo čez 20, pa mi je bilo kar nekako samoumevno, da bova takrat, čeprav o tem nisva nič govorila... Hiša je bila prazna in ko sva se "mečkala" tako kot ponavadi, sem jaz ko me je božal po hrbtu in mi malo vzdignil majico kar slekla majico :D Mogoče je bil malo presenečen, ker je vedel, da je zame prvič, ampak ni nič protestiral :P
Moj (zdaj že bivši :? ) je pri meni prespal enkrat, ko staršev ni bilo doma...
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Za naju ni bilo prvič. A mi je sam kasneje povedal, da se je ustrašil, ker on rabi kar nekaj časa, da punco res dobro spozna, potem pa se spusti v razmerje.
100 ljudi, 100 čudi.
Odgovori