začetek zveze, kdaj domov...
Hm pri men je blo pa tko da sva bila prvič skupi en mesec (pa ni blo nič) pol sva šla narazn.In potem sva zdej spet skupi tko da so ga ta prvič spoznali,šele ko sva bila drugič skupi bilo je pa po parih dneh,sexala sva pa po 2 dnevih.
Glede tega,da pa vi2 še nista je pa to čist tvoja odločitev.Pa vrjetno na odločitev tut upliva to če si že kdaj al pa še ne..
Glede tega,da pa vi2 še nista je pa to čist tvoja odločitev.Pa vrjetno na odločitev tut upliva to če si že kdaj al pa še ne..

-
- Sramežljivka
oh mene je hotel ze po nekaj dneh
malo cudno za moje pojme... pac takrat, ko si preprican, da je to res to... pomoje mora miniti vsaj mesec oz. odvisno ce se ujameta
jaz ga gotovo ne bi povabila, ce se z njim ne bi videla v prihodnosti z otroci... Ce bi vsakega predstavila svojim starsem, bi si se kaj mislili

jaz ga gotovo ne bi povabila, ce se z njim ne bi videla v prihodnosti z otroci... Ce bi vsakega predstavila svojim starsem, bi si se kaj mislili

Jaz sem ga predstavila doma že takoj naslednji dan po tistem, ko sva uradno začela hodit, ampak so doma že prej vedeli, da je nekaj, ker sva hodila na pijačke, v kino... Takrat me je pa prišel iskat, ker sva šla žurat in je na hitro spoznal mojo mami, očeta pa je nekaj dni pozneje. Po 4 tednih on moje že kar dobro pozna, jaz pa od njegovih poznam samo brata... Sem ga že nekajkrat prišla iskat ali pripeljala domov, ampak vedno ponoči, tako da jih še nisem spoznala
Seksala sva pa prvič po 3 tednih. Če po enem mesecu še nista, se mi ne zdi nič čudnega. Je pa tudi odvisno, koliko sta stara, kako pogosto se sploh vidita...

Seksala sva pa prvič po 3 tednih. Če po enem mesecu še nista, se mi ne zdi nič čudnega. Je pa tudi odvisno, koliko sta stara, kako pogosto se sploh vidita...
Re: začetek zveze, kdaj domov...
po kolikem času ste tipa pripeljale k vam domov, kdaj je on vas? Manj kot en teden pri obeh. Vedela sva, da je to to, čeprav ko sva šla na pjačko (dva dni preden sva začela hodit) noben od naja ni hotel imeti resne zveze in sva si to tudi povedala
po kolikem času sta prvič sexala? Dva dni po tem, ko sva začela hoditi, nisva mogla zdržati (nisva niti imela namena)
a je čudno če še po 1 mesecu nisva? Ne. Čudno bi bilo, če po dveh letih še ne bi in bi bila ti stara že čez 20.

po kolikem času sta prvič sexala? Dva dni po tem, ko sva začela hoditi, nisva mogla zdržati (nisva niti imela namena)
a je čudno če še po 1 mesecu nisva? Ne. Čudno bi bilo, če po dveh letih še ne bi in bi bila ti stara že čez 20.
A goal without a plan is just a wish.
Jst sm ga pa pripeljala šele po pol leta. Ravno malo pred novim letom. Sicer so vedl d je biu že prej pr men ker se je ponoč prplazu k men ampak ga še niso videli v živo Samo slišali
Njegove sem pa že čisto na začetku spoznala. Drugač je pa prvič hotu sexat še po enem tednu sam sm rekla ne pa je šou pol za 2 tedna na morje pol pa se itq nisva več mogla zadržat 

Jaz sem zadnjega domov pripeljala po 7 mesecih, on mene po 6 mesecih.
Prvič sva sexala po 6 mesecih.
Če po 1 mesecu še nisi je zame bolj normalno kot, če bi.
Sanja ne priporočam, da to stori, kaj če se tip ustraši in zbeži. Jaz sem pri enem to storila in se je ustrašil in se me začel izogibat. Pa je bilo prej vse lepo med nama.
Drugače pa ena prijateljica ni prespala pri tipu in on ne pri njej dokler se nista poročila.
Prvič sva sexala po 6 mesecih.
Če po 1 mesecu še nisi je zame bolj normalno kot, če bi.
Sanja ne priporočam, da to stori, kaj če se tip ustraši in zbeži. Jaz sem pri enem to storila in se je ustrašil in se me začel izogibat. Pa je bilo prej vse lepo med nama.
Drugače pa ena prijateljica ni prespala pri tipu in on ne pri njej dokler se nista poročila.
Jah, mogoče je res odvisno od tipa... Samo ne vem, kdaj pa bosta potem, če bosta en drugega čakala? Pa če nista več tako mlada, če za nobenega ni prvič... Ne vem, zame je bilo prvič, za njega pa ne, sva oba malo čez 20, pa mi je bilo kar nekako samoumevno, da bova takrat, čeprav o tem nisva nič govorila... Hiša je bila prazna in ko sva se "mečkala" tako kot ponavadi, sem jaz ko me je božal po hrbtu in mi malo vzdignil majico kar slekla majico
Mogoče je bil malo presenečen, ker je vedel, da je zame prvič, ampak ni nič protestiral
Moj (zdaj že bivši
) je pri meni prespal enkrat, ko staršev ni bilo doma...

Moj (zdaj že bivši