Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

buubbika napisal/-a: Me pa zanima glede unih napitkov, ko ste se tule 1x menle in sicer, da ti napitki vplivajo na moške hormone in maš možnost ratat blj kosmat.. A jih pije kera? Pa kolk stanejo?

Preber si mal sestavine proteinskih šejkou (gotou maš te u mislih, kr po drugem ni potrebe) ... Ti ne usebujejo steroidou (ki majo za posledice večjo rast mišic, dlak, ...) in garantirano ne boš zarad teh mal beljakovin čist nč bl možačasta.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

ne bi vedela... :roll:
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Nej gre kdo s tabo, kak fant pa skupaj preverta. :)
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t@ssy »

....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

živjo

mene pa zanima, če poznate kakšen dober fitnes blizu Zupančičeve jame v lj, oziroma kje za bežigradom?
pa še zanima me, če katera hodi ali je hodila v fit & fun v stavbi metalke? kakšen se vam zdi?
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

t@ssy napisal/-a:Jaz sm se odločila da jutranji tek ni več dost velika količina športa zato sm se odločila še za fitnes. In glede na to da mi je daleč najbližji panter fitnes v stegnah me zanima če se da dobiti napisan trening tam, al moreš vzet predstavitveno uro in ti potem inštruktor napiše trening al moreš dobit trening kakor ga dobiš?? To me zanima kar fitnes naprave in pravilno izvajanje vaj poznam in bi jaz rabila samo trening program.

Predstavitvena ura je itak zastonj. Tam ti trener pokaže naprave in osnovne vaje, za vse enke. Mogoče pa se lahko na recepciji samo dogovoriš za predstavitveno uro, tam pa inštruktorju poveš, kakšen program želiš in ti tega ne bo bilo potrebno posebej plačevati.
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t@ssy »

.....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

pozdravljene fitness-bejbe!

Po interentu sem iskala fitnesse v Ljubljani in malo primerjala cene, lokacije itd...V oči mi je padel fitnes center MrFit - Prešernova 22.

www.mrfit.si

Zdi se mi čudno, da so tako nizke cene. 39 € mesečna celodnevna karta. slik je bolj malo. V drugih fitnesih so cene vsaj še enkrat višje.
Je katera od vas hodila v ta fitness, kakšne so izkušnje?

lp
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

Ojla!
Mene zanima če kera ve za kakšen ugoden fitnes v Kopru. Namreč spet se začenja študijsko leto in sem se odločla, da mal poskrbim za svoje telo.
Fajn bi pa blo če bi še kera šla z mano, sej veste spodbuda pa to, da lažje delaš in vstrajaš?
Torej, ima katera kaj izkušenj z fitnes centri v Kopru?
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka

Kaj res nobena nobena ne ve nč? :(
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

V Kopru je fitnes California ali neki tazga. Pa še eden je pomoje. Ne znam ti točno povvedat. Napiši v google fitnes koper pa bo že kej našlo.
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, dva sem našla. Sam za tega california nisem cen najdla. Za fitmanijo je pa mislm da 40 evrov za cel mesec za študente :?
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Hodi katera v fitnes studio Sokol v Stožicah? Kakšne izkušnje? :D
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

emkica napisal/-a:Ja, dva sem našla. Sam za tega california nisem cen najdla. Za fitmanijo je pa mislm da 40 evrov za cel mesec za študente :?

v Kopru sta samo ta dva fitnesa
Houd de wereld tegen
forbidden
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a forbidden »

Jaz bi sla z veseljem na fitnes in plavat, ampak ne najdem nobene za druzbo, sama sem pa prelena :(

Ve mogoce katera kako je s fitnesom v Fuzinah ?
Odgovori