Geji in lezbike v Sloveniji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Sicer nimam nič proti nikomur(da se ne bo kdo usajal spet :roll: ), ampak nekako mi ne gre v glavo naslednja situacija. Recimo dva geja posvojita otroka in ga vzgajata. Pride vrtec, šola... V prvmu klasu uprašajo kaj dela njegov oče in kaj njegova mama, ta otrok pa mame "nima"... Jaz si ne predstavljam kake frustracije bi doživljal ubogi otrok že v prvmu razredu osnovne šole, kaj šele tam v petem ali šestem razredu, ko bi se vsi do zadnjega delali norca iz njega, da ima dva fotra...

Realnost je jebena zadeva ja...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

[quote="speaker1]
Se sploh zavedete, kaj to pomeni bit gej v Sloveniji pa da poveš staršem, sorodnikom, bivšim sošolcem, prijateljem, sosedom......si ne predstavljam.
[/quote]

hmmm, poznam kar nekaj gejev in biseksualcev in vsi to odkrito priznavajo in nimajo nobenih problemov z družino, prijatelji ali pa službo. Mislim da Slovenija že dolgo ni več homofobična država, najde se le še nekaj primitivnih skrajnih posameznikov, to je pa tudi vse...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Bolje, da se norca delajo iz staršev kot iz tebe. Iz mene so se celo OŠ delali norca zaradi mojega videza: preveč kg, očala, zobni aparat, piflarka, itd... In te bolj osebno prizadane v puberteti videz kot pa starši. Enkrat se je en spravil žalit moje starše in sem ga s pestjo v čeljust, tako da so vedeli, da me lahko zafrkavajo, ampak ne smejo pa žalit moje družine.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Ja, ampak to je drgač. Ko je človek v puberteti je že toliko pri pameti, da vse to drugače dojema. 6 let(al kolko so že stari zdaj v prvmu razredu) star otrok pa tega ni sposoben. In če ga bo že takrat 20 drugih, po domače povedano, drk*lo v glavo iz dneva v dan, da ima dva fotra, mu s tem lahko zelo zelo hitro vsilijo nek kompleks, ki ga zaznamuje lahko tudi za celo življenje. Moje mnenje je pač tko, da mora otrok imeti očeta in mater, ki sta vsak dan ob njem in mu posvečata vso svojo pozornost. Vse ostalo(posvojitev gejev, lezbijk..) so neke anomalije, ki naravne in normalne pač niso. Če bi bile, bi narava poskrbela, da bi lahko imel vsak z vsakim otroke.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

McLarnovc napisal/-a:..mora otrok imeti očeta in mater, ki sta vsak dan ob njem in mu posvečata vso svojo pozornost.

Ko bi vsaj bilo tako...
Ampak že v naši mali Sloveniji je to redkost :(
speaker1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a speaker1 »

Ajča napisal/-a:Dej speaker očitno si res zafrustriran. Malo pejt na mavričnega pokukat, da boš vidu, da folk nima samo slabih izkušenj. Ampak sej veš: Kar pričakuješ, to dobiš :)

*vidiš v ljubljani kako se gayi lupčkajo, držijo za roke, mimogrede božajo. Res ne velikokrat, se pa da videti :wink:

2 leti sem že aktivni uporabnik in prej, kot gost.
speaker1
Komunikatorka
Komunikatorka

Nesanica napisal/-a:[quote="speaker1]
Se sploh zavedete, kaj to pomeni bit gej v Sloveniji pa da poveš staršem, sorodnikom, bivšim sošolcem, prijateljem, sosedom......si ne predstavljam.
[/quote]

hmmm, poznam kar nekaj gejev in biseksualcev in vsi to odkrito priznavajo in nimajo nobenih problemov z družino, prijatelji ali pa službo. Mislim da Slovenija že dolgo ni več homofobična država, najde se le še nekaj primitivnih skrajnih posameznikov, to je pa tudi vse...[/quote]

nekaj :roll:
Polno je takih, ki napadajo geje.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Js sem pa že več kot 3 leta aktivna uporabnica :) . Huraa :D
speaker1
Komunikatorka
Komunikatorka

Sam drugače si jest full želim imet froce.
Celo načrtoval sem imet min.5 otrok. Moj oče jih je imel 5, moj dedek pa 12.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

McLarnovc napisal/-a:Sicer nimam nič proti nikomur(da se ne bo kdo usajal spet :roll: ), ampak nekako mi ne gre v glavo naslednja situacija. Recimo dva geja posvojita otroka in ga vzgajata. Pride vrtec, šola... V prvmu klasu uprašajo kaj dela njegov oče in kaj njegova mama, ta otrok pa mame "nima"... Jaz si ne predstavljam kake frustracije bi doživljal ubogi otrok že v prvmu razredu osnovne šole, kaj šele tam v petem ali šestem razredu, ko bi se vsi do zadnjega delali norca iz njega, da ima dva fotra...

Mah, ali pa otroci mam samohranilk in ločenih staršev. Ti rečejo 'kaj pa dela tvoj oči?' 'nimam ga' ... pa pol? Kot je rekla Ajča, te v OŠ vedno zafrkavajo iz tega ali onega razloga. Kar se sama spomnem, se nikoli nikogar ni zafrkavalo zaradi družine, pa je imel eden npr. fotra z duševnimi težavami in drugi res debelo mamo, pa jima nihče nič ni rekel okoli tega. Kaj pa jaz vem, potem bi lahko tudi prepovedali dajat otrokom zobne aparate, pa prepovedal da so majhni ali pa debeli ali pa neumnejši ali pametnejši od ostalih ... v OŠ te pa res zafrkavajo za vsak drek. Jaz imam oba starša, nisem debela (in tudi v OŠ nisem bila), ..., pa so se celo OŠ vsi spravljali name samo zato, ker sem prišla z druge šole. Se mi zdi, da je to 'pol bodo pa otroke zafrkavali' bolj izgovor kot pa kaj drugega. Zafrkavali jih bodo zelo verjetno v vsakem primeru.
Every rose has its thorn
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

McLarnovc napisal/-a:Sicer nimam nič proti nikomur(da se ne bo kdo usajal spet :roll: ), ampak nekako mi ne gre v glavo naslednja situacija. Recimo dva geja posvojita otroka in ga vzgajata. Pride vrtec, šola... V prvmu klasu uprašajo kaj dela njegov oče in kaj njegova mama, ta otrok pa mame "nima"... Jaz si ne predstavljam kake frustracije bi doživljal ubogi otrok že v prvmu razredu osnovne šole, kaj šele tam v petem ali šestem razredu, ko bi se vsi do zadnjega delali norca iz njega, da ima dva fotra...

sej pa če ti otroku lepo vse razložiš, da so družine različne in da ima on namesto mame 2 očeta, ki ga imata zelo rada in ju zelo skrbi zanj. mislim da takrat otroci še tega ne razumejo.

huje je ko bi se najstniki spravli na nekoga v 6 razredu... ampak najbrž bi jim bilo že tako samoumevno kr je on z njimi toliko let, da nebi blo panike. če je otrok vredo se nanj nebi spravlali. mi v oš smo zabavali tiste ko so misli da so boga za jajce primli in si misli da so najbolši...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

*SunFlower* napisal/-a:Kar se sama spomnem, se nikoli nikogar ni zafrkavalo zaradi družine, pa je imel eden npr. fotra z duševnimi težavami in drugi res debelo mamo, pa jima nihče nič ni rekel okoli tega.

se mi zdi, da bo tole kar držalo.Kukr se jst spomnm svoje osnovne šole, so ble res opazke samo in izrecno namenjene izgledu šolarja/sošolca, nikoli pa ne njihovim staršem.vedno je bil na tapeti ali kdo ki je imel več kilogramou, očala, presuh, prevelik,premajhen,smešno oblečen in podobni ki so na tapeto prihajali zaradi sprotnih dogodkov (je kdo padu, prdnu, itn..).Nikol pa nism slišala, da bi recimo sošolca ki je imel očeta smetarja zmerjali da ima očeta smetarja, pa kdo revne starše, še celo za sošolca, ki sta iz bosne direktiva prišla k nam v tretjem razredu, ni nihče nč reku, pa je blo to takrat kar hudo, da si bil bosanec.Sicer pa tist ki gleda na to, je sploh bolje da nima otroka, ker lahko čist usakemu izmed nas tukaj, malteretirajo in za*ebavajo otroka v šoli!
In to je vedno bilo in vedno bo, dvomim pa da bi kdo za*ebaval otroka, ki bi imel homoseksualne starše, saj konc konceu takrat otroc še ne razumejo čist dobr kaj to je.če pa si drznejo za*ebavat,za*ebavajo pa zato ker prihajajo iz neumne nevzgojene familije,katerih starši jih foupajo proti ostalim. :roll: nekako skušam razumet, da homoseksualcev kdo ne odobrava, nikoli pa ne bom razumela niti sprejela tega, da je treba tako vzgojit še svoje otroke in jih ščuvat proti in skušat homoseksualcem regulirati lajf na kakšrnkoli način!.A ni bolje pustiti prosto pot naj se sam odloči kaj si bo o tem mislil? In neglede na use, je lahko tudi od vseh vas otrok homoseksualec....kaj boste pa takrat?Mu privoščili, da si ne bo smel ustvariti svoje družine?da ne bo mogel nikoli imeti "svojega" otroka, čeprav je to ena izmed njegovih največjih želja?
jst upam, da ne, ker v nasprotnem primeru je tak starš zame egoističen bedak!

Jst mam kolega, ki je gej in je dolgo let to skrival in si ni upal povedat lastni materi, ker je imela partnerja (očima) blazno nastrojenega proti homoseksualcem.In ko se je en dan zlomil in ji povedal, je bila mati popolnoma ravnodušna do tega in mu je rekla le to, da je ne briga kateri spol ljubi, ampak le to da je živ in zdrav in da lahko ljubi!Partnerju je povedala, ta je ponorel naj sina pošlje h psihiatru in ga je zapustila!Logično ji je bila bolj važna sinova sreča, kot to da bi preostanek življenja preživela z egoističnim neotesanim bedakom!
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Kaj pa recimo razmišljanje o tem, da lahko starši s pogovorom otroku prihranijo marsikatero frustracijo? Ne samo to, da so geji ampak recimo tud to, da ga bodo zajebavali zaradi 1000 drugih stvari. Al pa to, da bi v šoli bolj enakopravno jemali vse vrste družin in bi se učil o tem, da ni nič čudnega, če imajo otroci dve mame, al pa sam eno, al pa dva oče, al pa celo nobenega.
Veliko sem prebrala o tem, kako je človeku, ko ugotovi, da je gej in kako nočejo tega sprejet, kako težko se sproprijemajo s tem in me boli, ko slišim to, da če bi se dovolj potrudli bi se pa spreobrnili. Kr neki no.
spreobrniti, drugače razmišljati, ozdraveti...to so prepogosto uporabljene besede, ki so čist neutemeljene in brezvezne. To ni bolezen, da bi se pozdravlo, to ni nekaj kar je danes pa jutri več ne bo. To je bilo in to je in to bo. Tako je.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

se popolnoam strinjam!!! V šoli se preveč uči o nekih brez veznih nepomembnih stvareh, o realnosti pa skoraj nič. Otrokom bi prvo kot prvo mogl predstavt eno vzgojo, s strani splošnega vidika, da je na svetu več miljard ljudi in vsak je drugačen in nismo vsi isti-"normalni".
Tako kot vidiš froce ki se posmehujejo invalidom in če le-ta rabi pomoč jim nikoli ne pomagajo, pa bi lahko.tazga froca bi jst če bi bla njegova mama samo prpalila ukol ušes, da si nikol več ne drzne kej tazga narest!

Je pa tko.homoseksualnost je že od nekdaj, le da se zdej bolj kaže oziroma da se zdej več govori o tej problematiki in si homoseksualci mal bolj upajo na glas povedat kdo in kaj so.Včas bi jih še na grmadi zažgal če bi priznal :roll:
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kobilica* »

Meni se zdi fajn, da se na tem področju tudi pri nas premika. Poznam kaj nekaj gejev, ki tega prav nič ne skrivajo in ne vem, da bi se zato soočali s kakšnimi težavami v družbi - se verjetno preprosto ne gibljejo v krogu ljudi, ki imajo še srednjeveške nazore, ampak saj ob takih bi tudi jaz znorela.

Všeč mi je tudi, da se popkultura ne otepa tematike istospolnih razmerij, čeprav se mi včasih zdi, kot da je malo preveč well 'popkulturno' obravnavana.

Sicer sem pa ravno nekje brala, da so na siol tv uvedli en tv program namenjen prav istospolno usmerjenim. Mislim sicer, da gre za erotične vsebine.
Odgovori