Realnost je jebena zadeva ja...
Ajča napisal/-a:Dej speaker očitno si res zafrustriran. Malo pejt na mavričnega pokukat, da boš vidu, da folk nima samo slabih izkušenj. Ampak sej veš: Kar pričakuješ, to dobiš
*vidiš v ljubljani kako se gayi lupčkajo, držijo za roke, mimogrede božajo. Res ne velikokrat, se pa da videti![]()
Nesanica napisal/-a:[quote="speaker1]
Se sploh zavedete, kaj to pomeni bit gej v Sloveniji pa da poveš staršem, sorodnikom, bivšim sošolcem, prijateljem, sosedom......si ne predstavljam.
[/quote]
hmmm, poznam kar nekaj gejev in biseksualcev in vsi to odkrito priznavajo in nimajo nobenih problemov z družino, prijatelji ali pa službo. Mislim da Slovenija že dolgo ni več homofobična država, najde se le še nekaj primitivnih skrajnih posameznikov, to je pa tudi vse...[/quote]
McLarnovc napisal/-a:Sicer nimam nič proti nikomur(da se ne bo kdo usajal spet), ampak nekako mi ne gre v glavo naslednja situacija. Recimo dva geja posvojita otroka in ga vzgajata. Pride vrtec, šola... V prvmu klasu uprašajo kaj dela njegov oče in kaj njegova mama, ta otrok pa mame "nima"... Jaz si ne predstavljam kake frustracije bi doživljal ubogi otrok že v prvmu razredu osnovne šole, kaj šele tam v petem ali šestem razredu, ko bi se vsi do zadnjega delali norca iz njega, da ima dva fotra...
McLarnovc napisal/-a:Sicer nimam nič proti nikomur(da se ne bo kdo usajal spet), ampak nekako mi ne gre v glavo naslednja situacija. Recimo dva geja posvojita otroka in ga vzgajata. Pride vrtec, šola... V prvmu klasu uprašajo kaj dela njegov oče in kaj njegova mama, ta otrok pa mame "nima"... Jaz si ne predstavljam kake frustracije bi doživljal ubogi otrok že v prvmu razredu osnovne šole, kaj šele tam v petem ali šestem razredu, ko bi se vsi do zadnjega delali norca iz njega, da ima dva fotra...
*SunFlower* napisal/-a:Kar se sama spomnem, se nikoli nikogar ni zafrkavalo zaradi družine, pa je imel eden npr. fotra z duševnimi težavami in drugi res debelo mamo, pa jima nihče nič ni rekel okoli tega.