Fizično privlačna prijateljica

Zadovolj(e)n/a v postelji.
zvezdicaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdicaaa »

hmmmm

zdi se mi da dokler je fantu všeč puncaa, ki gre pač mimo, nevem jo vidi prvič in zadnič, me ne moti če tudi skupi kei pokomentirama, ja ta je pa lušna, uf kak ma lepe noge, učke.... tko ne... ampak če bi bla pa enkrat mu všeč moja prjatlca oz. njegova. oz. kdorkoli ki je v povezavi z nama...bi mi blo pa mislim da zelo hudo... sicer mi je vseeno če mu je simpatična, ampak da bi mi pa to šou govrit....ne hvala... to se mi zdijo dost občutlive teme
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

red_rose napisal/-a:ma ja edino kar je blo tukaj narobe je odnos, oz. to da je to takole na grd nacin povedal. js marsikdaj fantu omenim da mi je kdo ful dober, ne recem pa ''boljsi je kot ti'', halo. to se mi zdi nekako nespostljivo...

Se strinjam. To, da gre tip punci razlagat, kako ga prijateljica bolj privlači od nje, je v bistvu blaga oblika psihičnega nasilja. Ljudje, ki se spoštujejo in imajo radi, si ne zbijajo na tak način morale.
Jaz tu vidim dve možnosti. Prva je ta, da je tip v resnici glup kot točak in sploh ne ve, da njo s takšnimi izjavami prizadane. Druga je pa ta, da se točno zaveda, kako jo s tem potre, in v takšnem izživljanju uživa, ker s tem dobiva premoč v zvezi. Obe sta precej neperspektivni.
sportina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportina »

jullia_ napisal/-a:
Se strinjam. To, da gre tip punci razlagat, kako ga prijateljica bolj privlači od nje, je v bistvu blaga oblika psihičnega nasilja. Ljudje, ki se spoštujejo in imajo radi, si ne zbijajo na tak način morale.
Jaz tu vidim dve možnosti. Prva je ta, da je tip v resnici glup kot točak in sploh ne ve, da njo s takšnimi izjavami prizadane. Druga je pa ta, da se točno zaveda, kako jo s tem potre, in v takšnem izživljanju uživa, ker s tem dobiva premoč v zvezi. Obe sta precej neperspektivni.

po moje tudi ne more bit vse najbolj vredu z njim da punci reče da ga prijateljica privlači bolj od nje.... jaz bi ga v taki situaciji verjetno kar k njej poslala... :?
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

ta fant mi zgleda dokaj nezrel za kakšno resno vezo.nimam nič proti če bi bila fantu pač katera privlačna, vendar ej..do neke mere. če bi o tem začel razlagati kako se dobro razume s kolegico in kako sexy in dobra se mu zdi..bi to vzela kot da me želi prizadeti in s tem pokazati da je boljša od mene .seveda pa lahko ima prijateljic kolikor želi, dokler so ti odnosi samo prijateljski.
Na njenem mestu bi se vprašala...ali mu je več do kolegice ali do nje ? :?
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punk´s not dead »

meni ne bi bilo všeč..sem že itak bolj ljubosumna, če bi mi pa to rekel, bi me zelo prizadel..
saj vem, da pogleda, normalno, ampak meni ni treba govorit, katera je lepša..
to bi zelo zaznamovalo najino zvezo..mislim, pri vsaki bi se sekirala, če mu je ona pa tista tudi boljša..in na koncu po mojem nič dobrega ne bi izpadlo.. :?
Uporabniški avatar
abstraktna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a abstraktna »

se strinjam, men se tud ne bi dopadlo, ravno nasprotno.
seveda je naivno pričakovat da mu nobena ni lepša, vsak rad pogleda lepo žensko ampak je pa treba razlikovat med samo fizično privlačnostjo pa še tem da te en privlači tud kot oseba. pa sej se da normalno povedat, da se ti en dopade, ni treba lih primerjat. nihče ne mara da ga primerjajo s kom drugim in na tak način... nevem, men je čist mimo. kot mi je pred časom rekel prijatelj: ˝moja punca je lepa. če vidim kakšno ki mi je nekako bolj simpatična jo pa ohranim zase˝
tko da ko pride do takih stvari bi tud js svetovala molčečnost. sej kar ne veš ne boli. mene vem da bi tako dejstvo pa na tak bedn način povedano kar prizadelo. najmanj kar bi naredila bi blo to, da bi ga dala za nekaj časa na hladno in da naj zdej odgovarja za svoje besede. če mu je ona boljša, naj bo pač z njo. sam nedvomno je pa to lažje rečt kot narest...
Odgovori