Prvi poljub - kako?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Js nisem nikoli imela lupčkanja brez jezika. Mogoče lubčka k dam mojmu k se posloviva, drugač pa ne :)

Prvič sem se grozno izogibala, ker nisem vedla kako, kaj ali bom znala, kako bo to zgledal. Nisem si znala sploh predstavljat, tako da zmeri, ko bi kmal prišlo do tega, sem dala rep med noge in zbežala :D . Potem sem z enim tipom nekje plesala in se mu večkrat izmaknila, nakar me ujel nepripravljeno in poljubil. Prvi poljub je trajal več k minuto, kar ni se nehal.. In seveda js kot js, sem tipu povedala, da sem se prvič lupčkala in da "sori, če je bilo kaj čudno". Tip mi ni verjel in sem ga komi prepričala, ker je bilo "tako fajn".
Nič se ne bat, ker boš "znala", oziroma se prav odzvala. Ni nekaj česar se naučiš ali pa da je posebna tehnika. Je pa na začetku super vadit s kakim kjut tipčkom po par ur :D :wink: (tudi naprej v življenju) . Upam samo, da ne naletiš na kak poseben primerek, ki ne bo vedel, da je potrebno slino umes požirat in da ni potrebno šobiti usnic kot Angelina :heul:
A goal without a plan is just a wish.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Re: Prvi poljub! Na pomoč

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Amm napisal/-a:Sm nova članica toki (13 LET) in me zanima kk je poteku vaš prvi poljub (z jezikom)Ker mene to zlo skrbi, da ne bo šlo vredu.

Ka pa če se bom slabo poljublala.?
a GRE to samodejno?
Pa kk odpreš usta in to.

Prosim za pomoč.

Hvala.
Eh brezveze se sekiras. Sej noben fant ne bo pricakoval nevemkaj in jim je dost vseeno za prvi poljub.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

Princess.* napisal/-a:Prosim lepo, a misliš da pri 13 nisi dost star za prvi poljub? :eek:

Gsus, blow job je mislil.
Odgovori