Prvi poljub - kako?
Prvi poljub - kako?
Sm nova članica toki (13 LET) in me zanima kk je poteku vaš prvi poljub (z jezikom)Ker mene to zlo skrbi, da ne bo šlo vredu.
Ka pa če se bom slabo poljublala.?
a GRE to samodejno?
Pa kk odpreš usta in to.
Prosim za pomoč.
Hvala.
Ka pa če se bom slabo poljublala.?
a GRE to samodejno?
Pa kk odpreš usta in to.
Prosim za pomoč.
Hvala.
-
- Sramežljivka
Samodejno.
OK, ne moreš ravno pričakovat da se ti bojo usta kr sama premikala, ampak nekaj podobnega pa je.
Pač ko se bosta malo približala drug drugemu, pa si bosta oba tega želela, narahlo odpreš usta in se samo z ustnicami dotakneš njegovih ustnic. Pol malo bolj razpreš ustnice in (če si tega oba želita!) malo porineš svoj jezik v njegova usta. Če bo on storil enako, veš, da si na dobri poti in to nadaljuješ, vendar globje in bolj strastno.
PS: Pa z jezikom ni ravno priporočljivo rinit (pre)globoko, saj večini to ni všeč, pa še zelo neprijetno zna bit
Pa veliko užitkov

Pač ko se bosta malo približala drug drugemu, pa si bosta oba tega želela, narahlo odpreš usta in se samo z ustnicami dotakneš njegovih ustnic. Pol malo bolj razpreš ustnice in (če si tega oba želita!) malo porineš svoj jezik v njegova usta. Če bo on storil enako, veš, da si na dobri poti in to nadaljuješ, vendar globje in bolj strastno.
PS: Pa z jezikom ni ravno priporočljivo rinit (pre)globoko, saj večini to ni všeč, pa še zelo neprijetno zna bit

Pa veliko užitkov

Ko enkrat preklopiš stikalo v način "Poljubljanje" je postopek povsem samodejen, ja. Ko preklopiš stikalo nazaj v način "Prehranjevanje" je tudi ta postopek avtomatiziran. Ko preklopiš stikalo v treji položaj "ups, ni primerno tvojim letom"...ja glej ga zlomka, tudi tukaj gre vse samodejno...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
- Cosmopsiho
a ne poskušaj delovati izkušeno in ga poskusiti strastno in globoko poljubiti, pač pa se enostavno sprosti in pusti da on vodi. Bodi 'vodljiva' in uživaj trenutku. Aja, pa ne pozabi da prvi poljub je nekaj kar si zapomniš za celo življenje, zato naj bo z osebo ki ti je res všeč in na nekem posebnem mestu, da se boš tega kasneje z nasmeškom spominjala. 

-
- Sramežljivka
Preberi še enkrat moj post, očitno si spregledala za katero stvar sem napisal, da je še premlada...
Če ne boš dojela kaj sem mislil, ti pa tudi ne bom tule razlagal, ker očitno ta forum berejo tudi otroci, kar je že samo po sebi narobe...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka