Kako zabluzit s puncami?
Re: Kako zabluzit s puncami?
vvv

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.

jz pa k sm na žurki, recmo u diskaču, da mams voje babe okol sebe, žurka, ludilo, se pleše k utrgano..me tipi sploh ne zanimajo, tut če s eokolv rtijo, se pač muvaš tko plešeš tko kao zajbancija, ne pa da bi se zdj obesla na enga totalno in bla tm usa zalublena z njem pa sam žvakala k men to bz, raj preskočm na dejanja lol nevem, zto nevem zakaj men moj skos teži k grem vn da nam s kom če men tipi tkrt dol visijo, so bl k en stebr tm jz pa plešm s svojimi umes 
 zdj sm offtopic sam tko, kva pa ve, kg reste vn? Men nej moj raj reče nej si ne delam bruk k pa da nauš s kom bla k mi sploh ne paše, tut če bi bla samska 
 Sam jz jz pleeešeeeem celo noč 

zdj sm offtopic sam tko, kva pa ve, kg reste vn? Men nej moj raj reče nej si ne delam bruk k pa da nauš s kom bla k mi sploh ne paše, tut če bi bla samska 
~NIA~ napisal/-a:jest sm hotla namerno zabluzit z nekom (pred davnimi, davnimi leti), če mi je biu le-ta všeč. ampak ne tako zelo všeč da bi hotla z njim kaj več. pač samo vizualno, sploh če je biu zaželjen med dekleti. A sm omenila da je blo to leta nazaj?
Ne, ne, sej to štekam, da hočeš namerno zabluzit z nekom, k ti je všeč. Ampak da bi pa namerno hotu zabluzit s "puncami"? Verjetno res za nabiranje izkušenj ja

w 

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.

chiqqa napisal/-a:jz pa k sm na žurki, recmo u diskaču, da mams voje babe okol sebe, žurka, ludilo, se pleše k utrgano..me tipi sploh ne zanimajo, tut če s eokolv rtijo, se pač muvaš tko plešeš tko kao zajbancija, ne pa da bi se zdj obesla na enga totalno in bla tm usa zalublena z njem pa sam žvakala k men to bz, raj preskočm na dejanja lol nevem, zto nevem zakaj men moj skos teži k grem vn da nam s kom če men tipi tkrt dol visijo, so bl k en stebr tm jz pa plešm s svojimi umeszdj sm offtopic sam tko, kva pa ve, kg reste vn? Men nej moj raj reče nej si ne delam bruk k pa da nauš s kom bla k mi sploh ne paše, tut če bi bla samska
se strinjam
  ok res da mam dečka že 3 leta, ampak tut pred tem nikol nisn šla ven zarad fantov ampak s koelgicami zato da smo se mele fajn..pač malo alkohola pa sao da je babji večer