Kako zabluzit s puncami?
Re: Kako zabluzit s puncami?
vvv
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.
jz pa k sm na žurki, recmo u diskaču, da mams voje babe okol sebe, žurka, ludilo, se pleše k utrgano..me tipi sploh ne zanimajo, tut če s eokolv rtijo, se pač muvaš tko plešeš tko kao zajbancija, ne pa da bi se zdj obesla na enga totalno in bla tm usa zalublena z njem pa sam žvakala k men to bz, raj preskočm na dejanja lol nevem, zto nevem zakaj men moj skos teži k grem vn da nam s kom če men tipi tkrt dol visijo, so bl k en stebr tm jz pa plešm s svojimi umes
zdj sm offtopic sam tko, kva pa ve, kg reste vn? Men nej moj raj reče nej si ne delam bruk k pa da nauš s kom bla k mi sploh ne paše, tut če bi bla samska
Sam jz jz pleeešeeeem celo noč 

~NIA~ napisal/-a:jest sm hotla namerno zabluzit z nekom (pred davnimi, davnimi leti), če mi je biu le-ta všeč. ampak ne tako zelo všeč da bi hotla z njim kaj več. pač samo vizualno, sploh če je biu zaželjen med dekleti. A sm omenila da je blo to leta nazaj?
Ne, ne, sej to štekam, da hočeš namerno zabluzit z nekom, k ti je všeč. Ampak da bi pa namerno hotu zabluzit s "puncami"? Verjetno res za nabiranje izkušenj ja

w 

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa napisal/-a:jz pa k sm na žurki, recmo u diskaču, da mams voje babe okol sebe, žurka, ludilo, se pleše k utrgano..me tipi sploh ne zanimajo, tut če s eokolv rtijo, se pač muvaš tko plešeš tko kao zajbancija, ne pa da bi se zdj obesla na enga totalno in bla tm usa zalublena z njem pa sam žvakala k men to bz, raj preskočm na dejanja lol nevem, zto nevem zakaj men moj skos teži k grem vn da nam s kom če men tipi tkrt dol visijo, so bl k en stebr tm jz pa plešm s svojimi umeszdj sm offtopic sam tko, kva pa ve, kg reste vn? Men nej moj raj reče nej si ne delam bruk k pa da nauš s kom bla k mi sploh ne paše, tut če bi bla samska
Sam jz jz pleeešeeeem celo noč
se strinjam