Kako zabluzit s puncami?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Kako zabluzit s puncami?

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

vvv
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz pa k sm na žurki, recmo u diskaču, da mams voje babe okol sebe, žurka, ludilo, se pleše k utrgano..me tipi sploh ne zanimajo, tut če s eokolv rtijo, se pač muvaš tko plešeš tko kao zajbancija, ne pa da bi se zdj obesla na enga totalno in bla tm usa zalublena z njem pa sam žvakala k men to bz, raj preskočm na dejanja lol nevem, zto nevem zakaj men moj skos teži k grem vn da nam s kom če men tipi tkrt dol visijo, so bl k en stebr tm jz pa plešm s svojimi umes :D zdj sm offtopic sam tko, kva pa ve, kg reste vn? Men nej moj raj reče nej si ne delam bruk k pa da nauš s kom bla k mi sploh ne paše, tut če bi bla samska :) Sam jz jz pleeešeeeem celo noč :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

~NIA~ napisal/-a:jest sm hotla namerno zabluzit z nekom (pred davnimi, davnimi leti), če mi je biu le-ta všeč. ampak ne tako zelo všeč da bi hotla z njim kaj več. pač samo vizualno, sploh če je biu zaželjen med dekleti. A sm omenila da je blo to leta nazaj? :D

Ne, ne, sej to štekam, da hočeš namerno zabluzit z nekom, k ti je všeč. Ampak da bi pa namerno hotu zabluzit s "puncami"? Verjetno res za nabiranje izkušenj ja :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

w :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

to da tipo pac zabluzi z taprvo k pride mim je zelo primitivno! in to se pomoje dogaja bl k ne 20- letnikom!

drgac pa jez sm ene parkrat zabluzila pred leti na ksn partyu ker mi je pac sedel se tm z enim zvalit sam sm res vedno pogledala da je vsaj dobr zgledu.
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Feldman »

A ni to smešno...ko si ga drkaš ti takoj ustane ko pa je zravn kaka dečva pa je problem...čudno je pač :?
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

chiqqa napisal/-a:jz pa k sm na žurki, recmo u diskaču, da mams voje babe okol sebe, žurka, ludilo, se pleše k utrgano..me tipi sploh ne zanimajo, tut če s eokolv rtijo, se pač muvaš tko plešeš tko kao zajbancija, ne pa da bi se zdj obesla na enga totalno in bla tm usa zalublena z njem pa sam žvakala k men to bz, raj preskočm na dejanja lol nevem, zto nevem zakaj men moj skos teži k grem vn da nam s kom če men tipi tkrt dol visijo, so bl k en stebr tm jz pa plešm s svojimi umes :D zdj sm offtopic sam tko, kva pa ve, kg reste vn? Men nej moj raj reče nej si ne delam bruk k pa da nauš s kom bla k mi sploh ne paše, tut če bi bla samska :) Sam jz jz pleeešeeeem celo noč :)

se strinjam :D ok res da mam dečka že 3 leta, ampak tut pred tem nikol nisn šla ven zarad fantov ampak s koelgicami zato da smo se mele fajn..pač malo alkohola pa sao da je babji večer :D
Zaklenjeno