To mi je dalo mislit. Zanima me, kako sploh zabluzit na žuru, kako priti do tega?doggica napisal/-a:Včeraj na enem žuru sem zabluzila z enim tipom
Kako zabluzit s puncami?
Kako zabluzit s puncami?
Ce bi ji bil kul, verjem da bi prslo do tega. Mal jo zabavaj, mal ji kej porednega reci, mal namigni na to da ti je najbol huda bejba na zurki (ceprou ni, ampak pr avanturcah je dovoljen da to reces) in mal se je dotikej, pa bo steklo samo od sebe... Kok si pa str? 18? Sej bos mel se dost casa da postanes Casanova ves.. 

Kakšen moški pa si?
Punce, ne ga sedaj spravljat ob pogum...petrca al kaj si že...veš kolko tem je odprtih ki so navadne smeti...ni hudič ...pa naj bo še ena da bo še malce več komentarjev, ki jih ne spuščajo niti otroci v vrtcih...menim da so oni veliko bolj inteligentna bitja od večine vas.
Tako da, ti kar zagrabi punco pa jo poljubi, da ne bo slučajno rekla katera da si ali copata, ker si tega ne upaš ali poženščen tip
, in zraven zmoli očenaš da ne trenira kickboxa in ti ne bo spremenila obraznega reliefa. 

Tako da, ti kar zagrabi punco pa jo poljubi, da ne bo slučajno rekla katera da si ali copata, ker si tega ne upaš ali poženščen tip

Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
18-ko napisal/-a:Sem bil na veliko žurih doslej, pa nimam pojma, kako pristopit do punce in jo pripravit do poljubljanja.
Po korakih

petrca8 napisal/-a:Ma ja sej vidim da so topici vec ali manj na stopnji najstnikov -predvsem v teh temah, ocitno sem mal prestara za ta forum al pa se samo men zdi taksno vprasanje otrocje...
Res je, tukaj smo sami 13-letniki. Prosim, če se odstraniš s foruma, gospa odrasla.

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
Re: Kako zabluzit s puncami?
----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
miteq napisal/-a:petrca8 napisal/-a:Ma ja sej vidim da so topici vec ali manj na stopnji najstnikov -predvsem v teh temah, ocitno sem mal prestara za ta forum al pa se samo men zdi taksno vprasanje otrocje...
Res je, tukaj smo sami 13-letniki. Prosim, če se odstraniš s foruma, gospa odrasla.
Deal. Zelo ste prjazni na tem forumu, res... Presenetljivo.
Re: Kako zabluzit s puncami?
Predstavlja mojo starost pred 2 letoma. Zakaj te to zanima?~NIA~ napisal/-a:upam da tvoj nick ne predstaula tvoje starosti