Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

tita123 napisal/-a:V žrelu pekla~ lahko rečem samo waw! to morate pogledat! 10/10

Se ne strinjam. Roko na srce eden najslabših filmov, kar sm jih pogledala v kinu, v zadnjih 5 letih :D
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

tita123 napisal/-a:Angeli in demoni ~ meni je bil zlo dober, prav napet od začetka do konca, res pa da knjige še nisem brala. dam mu 10/10

Jz predlagam tko: tisti, ki knjige niste brali in ste film gledali se ne lotte knige brat, ker se boste počutli opeharjeni za ceno karte. In tud obratno: tisit, ki ste brali knigo, se držte čim dlje od kina!
Jz sm najprej prebrala knigo in bla cela naudušena,da kdaj pride flim vn. Ko sm ga šla gledat sm bla tko razočarna,da ni za verjet!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Maybelline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maybelline »

*Principessa* napisal/-a:Prekrokano noč iščem na netu že nekaj časa, pa ga še vedno ni nikjer. :? Vsi, ki ste si ga do zdaj ogledali, ste si ga v kinu? No, če noben ne ve za torrent tega filma, bom tudi jaz primorana it v kino na ogled. :D

Imaš ga na Partis.si. Že kar nekaj časa je tam, sej tam dobiš use dosti prej preden v kino pride.

Grozljivka The Last House On The Left je bla meni ful dobra. Morate pa si ogledat film Dev.D, ki je tudi iz Bollywooda tako kot Slumdog Millionaire.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Maybelline napisal/-a:Imaš ga na Partis.si. Že kar nekaj časa je tam, sej tam dobiš use dosti prej preden v kino pride.

Ja, TS, TC in CAM releasi filmov so res online relativno hitro, ampak kvaliteta teh je zanič. :) Slika in sound v p*zdi. Še R5 in kaki screeneri meni niso ql.

Normalne in gledljive kvalitete filmov, kjer vse štima, zvok in slika (beri: dvdripi, brripi, dvd, bluray itd.), pridejo na net komaj kake 3-4 tedne pred uradnim izidom DVD-jev oz. BluRay-jev.

Konec je tistih časov, ko si gledal film, predn je ta prišo v slovenska kina. Tudi jaz pogrešam te čase, ja, ampak kaj češ :D

Pa da ne bo preveč offtopic...
Pogledala 17 Again. Nah, IMO brezvezn film. Ok Zac Efron is pleasant to the eye, pa tu in tam se tud kaki life nasveti najdejo, ki niso TAK napačni, ampak ko sem gledala ta film sploh nisem bla pri volji za neke globoke... V glavnem nič ne zamujate če filma niste gledali. :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Brüno:
Pričakovala sem več smeha, dobila pa večinoma samo pretirano provokacijo in neokusno pretiravanje. So tudi trenutki pravega in dobrega smeha, ampak ne vodijo v igri. Je pa zanimivo malo razmisliti o naši kulturi, normah, vrednotah, sprejemljivem obnašanju - o delovanju ljudi. Ko so ljudje postavljeni v situacijo, ki jih sprovocira, kako se bodo obnašali. Kakšne so osebne vrednote ljudi, kako daleč so pripravljeni iti, kje imajo meje. Če razmišljaš v tej smeri, še potegneš kakšne sociološko-psihološko-antropološke nauke iz štorije, sicer dobiš samo provokacijo in neokusem seks. Ali pa za koga, in takih ljudi me je strah, veliko zabave.
Glede ocene neopredeljena. Od 2 - 8.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Js sm si tudi nazadnje Brunota pogledala. sej je zabaven pa vse, ampak kej več kot nekaj nasmehov iz mene niso uspeli spravit.

ocena: škoda dnarja za kino, vredno ogleda doma s frendi kokicami in kakim jointom.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Bruno: gledala v kinu, ma...je bil po pricakovanjih. ni blo ravno za crknt od smeha zraven (vecino casa je blo smesno zato ker so ble pac take debilne scene - in si se mogu nasmehnat ker je blo ze tok neumno da je blo smesno...), vmes je blo tud par orng smesnih scen. pac, taka vrsta filma, sej se ve kaj priblizno pricakovat...mogoce bi me lahko mal bolj ''presenetu'', ampak okej. nism ravno razocarana ne pa tud nevemkok navdusena. ma pa tut par res dobrih ''sporocil'' ce se malo razmisli ob filmu, se jih da izluscit. o danasnji druzbi, zvezdnikih, prioritetah...to mi je blo pa ful vsec :)

Ice Age 3: zakon :D Pac, se tudi ve kaj priblizno za pricakovat, glede na prva dva dela...zmerna doza smeha! :D
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez sm bla pa na Ice Age 3 fulll razocarna. sla sm gledat 3D vrjanto v Kranju in mi je blo uiber zou. pomoje je navadna original verzija velik bolsa. da ne govorim o kvaliteti slike in bolecini od ocal se 2 ure po koncani predstavi.

kr se tice pa risanke kot risanke... zlajnana vrjanta, kr neki se led udre pa so pr dinozavrih... halooo
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

^^js sem gledala navadno varianto, NEsinhronizirano!

ma sej to je risanka, no :)
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

ja itak da je sam risanka sam prvu pa drug d eu je biu res dobr!

lol a ste slisal.. v Koloseji v Lj je na premieri Harya Pottrja crknu projektor. :lol: :lol: :lol: :lol:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Danes po TV gledala film Smrtonosni valovi (oz. Blue crush). Film sam po sebi ni nevem kaj, je pa zgodba lušna in kr vredu posneta. Gre pa o punci, ki si želi bit najboljša srfarka na svetu.

Priporočam na ogled mogoče predvsem Alohi, zarad igralcev. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

renatka_ napisal/-a:Danes po TV gledala film Smrtonosni valovi (oz. Blue crush). Film sam po sebi ni nevem kaj, je pa zgodba lušna in kr vredu posneta. Gre pa o punci, ki si želi bit najboljša srfarka na svetu.

Priporočam na ogled mogoče predvsem Alohi, zarad igralcev. :D

hvala :bussi: za predlog kaj bi zdele gledala k tok dezuje :D se ze vlece dol :razz:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Blindness se mi zdi zelo dober film, prikazuje neke vrste katastrofo, ljudi v nemoči. Močno priporočam. Igrata tudi Julianne Moore in Danny Glover. 9/10

Grilled se mi je pa zdel bolj ali manj butast film, komaj sem čakala, da se konča. 4/10

Paul Blart: Mall Cop ni ravno presežek filma, je pa gledljiv in dokaj zabaven. 6/10
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a artie »

nikaragua napisal/-a:ja itak da je sam risanka sam prvu pa drug d eu je biu res dobr!

lol a ste slisal.. v Koloseji v Lj je na premieri Harya Pottrja crknu projektor. :lol: :lol: :lol: :lol:

ma ja, sem bla tam. Čist bedno, je blo vsega konec po dobre pol ure. Najprej so rekli, da bo v 10 min vse popravljeno. Folk si je potem nakupil stvari, pol pa je blo vsega konec. Res so bedniki, lahk bi imeli kak rezerven projektor.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

The Grudge - ful dobra srhljivka, ponavadi me sploh ni strah po takih filmih, sam je blo tolko scary prizorou, da mi je blo malo neprijetno ko sm se odpavljala spat 10/10

The Grudge 3 - enka je ful boljša, ta me ni tko "prepričala", sploh mi ni bla grozna.. in mam rajš filme kjer so bolj znani igrauci 5/10

One missed call - beeeda, sm komi čakala da konča (čeprou začetek mi je biu všeč) in pr tistih "scary" prizorih sm že unaprej vedla kej se bo zgodilo.. kr neki no, me ni ganlo :D 3/10

Monster - resnična zgodba o serijski morilki, ful dobr, ful dobri igrauci, sm prou padla notr :) 10/10

Away from her - lepa zgodba, čeprou ni blo nvem kašnih prizorou, včasih se mi je celo vleklo, sploh ni blo tolko dialoga.. bi priporočala starejšim ljudem al pa takim k jih gane vsak malo bolj žalostn film 6/10

The Reader - ta film me je pa skorej v jok spravu (zame res ni značilno jokanje ob filmih), zgodba oz. usoda tiste ženske je bla res žalostna 10/10
Zaklenjeno