MsN: Jaz, mami in sestra smo letele v London. Ko smo pri EasyJetu rezervirale letalske karte ni bilo za prtljago nič doplačat in mislim, da smo pri hold baggage označile 0. Glede mer tudi ne komplicirajo, ne rabiš met točno teh mer, ki so zapisane, ker so tisti kufri nad sedeži kar precej veliki. Nekateri so imeli celo manjše kovčke, me pa smo vse uletele z nahrbtniki, ki so bili takšnih ali manjših mer, kot so dovoljene.
Ampak pazi, ko letiš iz Slovenije v London ne komplicirajo, če imaš velik nahrbtnik z oblačili, preko ramen obešeno velikansko torbo s fotoaparatom in objektivi in še manjšo torbico, medtem ko smo na Stanstetu morale vse to tlačiti v velike nahrbtnike, drugače bi imele doplačilo.
Stevardese in stevardi so pa kul! Me smo se z enim prav spoprijateljile in je poskušal moja očala in se na veliko menil z nami, čeprav nas je videl prvič in najbrž tudi zadnjič. Vse je res super, z easy jetom se splača. Poleg tega lahko tudi iz Stansteda greš z easyjet kombijem.
Pa še eno opozorilo. Moja sestra je sprva nameravala s sabo vzeti fanta //ki ga je potem zamenjala mami - ko sta se razšla en mesec pred odhodom v london//. In ko smo spreminjali ime potnika in vse kar paše zraven, pride tut do spremembe cene. Tako da moraš doplačati toliko za kolikor se cena karte spremeni. Tako da je na koncu najina (moja in sestrina) karta stara 80€, mamičina pa 160€.

Ampak vseeno precej poceni, če mene vprašate. -.-
-----
Men je pa sicer letenje čist fajn. Ko smo šli v London so nas sicer pred vsako turbolenco opozorili, pojavil se je tudi tisti znakec za pas in ni bilo prehudo. In ko se je letalo umirilo, smo vsi ploskali pilotu

In seveda po mirnem in lepem pristanku letala še en aplavz. Ker nekateri res konjsko pristanejo, pri enih pa sploh ne čutiš pristanka.
Imam pa malo slabe izkušnje z zamašenimi ušesi. Ko sem potovala v Španijo sem imela konstantno oblutek pritiska v glavi, ampak so se mi ušesa kmalu po pristanku odmašila. Medtem ko smo leteli v Španiji do Barcelone od koder smo imeli let do Benetk, so se sam vsem ušesa strašno zamašile. Sem jih imela še potem cel teden in se letala od zdravnika do zdravnika, ker nisem slišala reeees ničesar več. Ampak se je sčasoma samo uredilo.

Tko da je pametno skoz uravnavat pritisk, pihat čez nos in imet odprta usta. Pa prijeten polet vsem, ki potujete.