Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bonnie taylor »

red_rose napisal/-a:ja men tut ni nic pisalo, nimajo tega porihtanega :) in zlo dolgo bo rabu paket, kr priprav se ene par tednov pocakat, ne pricakuj ga se hitro - ce pa bo prisu pa toliko bolje ane :D ponavadi dolgo traja..

6 dni:)
Uporabniški avatar
bluebell
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bluebell »

bonnie taylor napisal/-a:helou..mene nekaj zanima..naročila sem prek asosa 16.6..date shipped mi piše 18.6..in ko kliknem na oni link da bi sledila paketu mi ne pokaže nič še? :? kaj je to? a vam tudi ni pisalo nič? lp

Če mu ne morš sledit, ti bo dostavla Pošta. Drugač pa DPD. Men je Pošta pa je trajalo en teden.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

bonnie taylor napisal/-a:6 dni:)

ma joj, sem glih js mela tako nesreco da je dolgo trajalo, in to pr useh 3 posiljkah :D sej ne morm verjet =)) no ampak itak se useen splaca, nima veze kok dolg rabi vazn da pride :P
mojca123
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mojca123 »

liziika, sprašuješ o izkušnjah z Victorias Secret

no, jaz sem naročila na njihovi spletni strani že kar nekaj časa nazaj. s prejetim sem bila zadovoljna, prispelo je tudi relativno hitro, mislim da v manj kot 14-ih dneh. malo manj sem bila navdušena nad končnimi stroški tega podviga. za cunjice sem plačala približno 140 EUR, za poštnino, če se ne motim 33 EUR in ko so mi paket prinesli na dom še celih 55 EUR carine.

skratka - ko naročaš, če se boš za to odločila, prej preveri koliko znaša carina oziroma davek, da ne boš neprijetno presenečena, kot sem bila sama.

lp, mojca
SunFlower*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SunFlower* »

Imam izkušnje z naročanjem iz amerike natančo iz offical strani christian audiger, ko je paket prišel so nas klicali iz brnika in morali smo plačati še nevem kok dodtanih stroškov carine, skladiščenja itd. tko da odsvetujem kakršno koli naročanje iz ameriških spletnih strani ker izdelek je lahko poceni, sami stroški ki vam jih bojo zaračunali pri nas pa jih je veliko preveč.

drugače pa velikrat naročujem iz anglije in sem zelo zadovoljna, poštnina je minimalna in nimam problemov z carino in podobnim.
naročila pa sem tudi že iz kitajske in tudi nisem imela takšnih problemov.

spletno nakupovanje je super :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

SunFlower* napisal/-a:drugače pa velikrat naročujem iz anglije in sem zelo zadovoljna, poštnina je minimalna in nimam problemov z carino in podobnim.
Zato ker se znotraj EU ne plačuje več carine. ;)

Sicer se pa tle (TARIC) bojda da zvedt mal več o stroških carine, sam men je tko zakomplicirano vidt (treba je poznat točno kategorizacijo izdelkov, npr., čevlji so 64 al tam nekje :)).
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

da ne grem zdaj brat cele teme - se opravičujem, če ste že povedale:

če naročim kaj z asos-a, lahko plačam po povzetju ali samo s kartico?

pa če recimo naročiš nekaj stvari naenkrat, ti pošljejo vse v istem paketu pa plačaš poštnino samo za en paket (ok, sicer pride več zaradi teže, ampak verjetno ne tolko več kot vsak paket posebej)?
Zadnjič spremenil aderyn, dne 03. Jul. 2009 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
There are no shortcuts to any place worth going.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^Za to konkretno stran ne vem, je pa načeloma tako, ja; če je stvar na zalogi.
Upoštevaj pa, da zna bit poštnina višja, če je paket težji.
mojca123
Komunikatorka
Komunikatorka

Pred kratkim sem naročila na mangooutlet.com. Naročilo so mi poslali v dveh dneh, v Slo je prispelo v naslednjih treh dneh. S prejetim sem ful zadovoljna, poštnina je bila 17 EUR. Malo se je pa zapletlo z DHLom, ker niso imeli moje telef. številke in sem zaradi tega čakala in čakala.... No, skratka, z naročenim sem bila res zadovoljna in brez dvoma bom pri njih še naročala. Pa še popuste imajo zdej....

lp, mojca
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

^^ si naročila več stvari, da je bla poštnina tolko? :D

Je mogoče katera kdaj naročala čevlje? Jaz nikoli nisem sigurna, če bi vzela 38 ali 39, ker ko kupujem pri nas, je čisto odvisno od modela in preko interneta pač ne moreš probat :cry:
There are no shortcuts to any place worth going.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

aderyn napisal/-a:če naročim kaj z asos-a, lahko plačam po povzetju ali samo s kartico?

pa če recimo naročiš nekaj stvari naenkrat, ti pošljejo vse v istem paketu pa plačaš poštnino samo za en paket (ok, sicer pride več zaradi teže, ampak verjetno ne tolko več kot vsak paket posebej)?

Kakor je meni znano, samo s kartico. Neki časa nazaj sem naročila 3 hlače in pas, pa me je za en paket pršla poštnina cca 15€. Pol sm pa razbila na 2 paketa, in me je za vsak paket poštnina pršla cca 5€. Mal kombiniri. :wink:
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

mojca123 napisal/-a:Pred kratkim sem naročila na mangooutlet.com. Naročilo so mi poslali v dveh dneh, v Slo je prispelo v naslednjih treh dneh. S prejetim sem ful zadovoljna, poštnina je bila 17 EUR. Malo se je pa zapletlo z DHLom, ker niso imeli moje telef. številke in sem zaradi tega čakala in čakala.... No, skratka, z naročenim sem bila res zadovoljna in brez dvoma bom pri njih še naročala. Pa še popuste imajo zdej....

lp, mojca

oo ful dobra stran, pa kopalke imajo hude pa ful pocen!ampak se ne upam naročat prek neta, kr mam slabe izkušnje.žal :?
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Živjo

Mene pa zanima, kakšne so angleške št.- predvsem Asos. Rada bi si naročila en plašček pa ne vem katero št naj vzamem. Doma nosim 36, torej 6 britansko. Predvsem me zanima ali se da primerjati z našimi št. ali so številke manjše ali večje kot slo. Hvala za odgovor
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

densy napisal/-a:jaz sem pa sedaj že dvakrat naročila na asosu: www.asos.com

kako je s poštnino, kakovostjo, dobavo,...?:)
mojca123
Komunikatorka
Komunikatorka

Na mangooutlet.com bi rada naročila ene kavbojke in ene hlače pa ne vem katero številko izbrat, a mi mogoče lahko katera svetuje? Kavbojke začnejo pri št. 34, hlače prav tako.... sama pa nosim kabvojke Gas št.27, hlače pa italijansko številko 40 (našo torej 36)?

mah, saj ne vem, mogoče neumno vprašanje, ampak če mi katera, ki nosi njihove hlače lahko vsaj malo približa te številke, bom zelo hvaležna.

ful imajo znižanje in se res splača, čeprav izbire niti več toliko....

hvala
Odgovori