red_rose napisal/-a:ja men tut ni nic pisalo, nimajo tega porihtanegain zlo dolgo bo rabu paket, kr priprav se ene par tednov pocakat, ne pricakuj ga se hitro - ce pa bo prisu pa toliko bolje ane
ponavadi dolgo traja..
6 dni:)
bonnie taylor napisal/-a:helou..mene nekaj zanima..naročila sem prek asosa 16.6..date shipped mi piše 18.6..in ko kliknem na oni link da bi sledila paketu mi ne pokaže nič še?kaj je to? a vam tudi ni pisalo nič? lp
Zato ker se znotraj EU ne plačuje več carine.SunFlower* napisal/-a:drugače pa velikrat naročujem iz anglije in sem zelo zadovoljna, poštnina je minimalna in nimam problemov z carino in podobnim.
aderyn napisal/-a:če naročim kaj z asos-a, lahko plačam po povzetju ali samo s kartico?
pa če recimo naročiš nekaj stvari naenkrat, ti pošljejo vse v istem paketu pa plačaš poštnino samo za en paket (ok, sicer pride več zaradi teže, ampak verjetno ne tolko več kot vsak paket posebej)?
mojca123 napisal/-a:Pred kratkim sem naročila na mangooutlet.com. Naročilo so mi poslali v dveh dneh, v Slo je prispelo v naslednjih treh dneh. S prejetim sem ful zadovoljna, poštnina je bila 17 EUR. Malo se je pa zapletlo z DHLom, ker niso imeli moje telef. številke in sem zaradi tega čakala in čakala.... No, skratka, z naročenim sem bila res zadovoljna in brez dvoma bom pri njih še naročala. Pa še popuste imajo zdej....
lp, mojca
densy napisal/-a:jaz sem pa sedaj že dvakrat naročila na asosu: www.asos.com