Kontracepcijske tabletke
Kontracepcijske tabletke
Kontracepcijske tabletke
Zadnjič spremenil Sunshine, dne 30. Nov. 2012 8:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Diane 35 jemljem že leto in pol. Menstruacijo sem zdaj prvič prestavila zaradi morja. In sicer za 14 dni. Namen sem imela jemati tabletke do tega torka (torej do jutri), vendar sem danes ko sem že vzela tabletko ugotovila, da jo včeraj (nedela) nisem vzela
.. In sedaj nevem kaj naj naredim..V navodilih piše, da vzameš še uno pozabljeno, takoj ko se spovniš (vendar to nevem, če velja tudi med prestavljanjem menstruacije)

LoveLy* napisal/-a:ola!
mene pa nekaj zanima...tableto ponavadi vzamem ob 12 uri...danes sem vzela 19 tabletko, ju3 torej vzamem 20 v sredo pa 21. ampak v sredo ne bom mogla tabletke prej vzet kot ob petih al pa ob šestih...je kaj full narobe če je zamude 6 ur?????
Zamudiš lahko do 12ur. Piše vse v navodilih.
Sj mogoče sm js čudna, sam se mi zdi da ene FUL komplicirate! Js jemlem tabletke ze 5 let vzamem jo pač enkrat tekom dneva, prbližno 4-5x na mesec vzamem dve hkrat ker sm jo prejsnji dan recmo pozabila...ves ta čas imam stalnega partnerja, rden sex, pa še nikol ni blo nč! Ker ti ko maš enkrat vse te hormone v telesu še nekej časa zlo zežko zanosš!
Upam, da še ni kdo to sprašval.. zanima me, če ne začnem s prvo prvo tabletko na prvi dan menstruacije (ker jo bi dobla lih na morju in bi si jo s tem KT kr prestavla zdj) ampak sred ciklusa, je ok? Vem, da do naslednje menstruacije ne bom zaščitena, ne vem pa a je še kaj drugega, zarad česar neb smela (pozabla vprašat ginekologinjo, k me je stišala nt pa ful hilala
)?

Z nasmehom si lepša.
^^Jz ne štekam. Menstruacijo boš tko al tko dobila na morju al ne ? In če jo dobiš preden greš na morje in se ti pol tko izide, da bi nehala jest tablico lih na morju začni kr z novo naprej tolko časa kolkr hočem M prestavit. Al sm narobe štekala tvoje uprašanje ?
Drgač pa sm jz ena tistih, ki komej komej zamudijo gor/dol tabletko za pou ure. Preprosto se počutim "bolj zaščitena", sicer pa mi nikol ni biu problem, ker sm si določla tako uro jemanja, da bi je kr v dneuni ritem pršlo,da grem ob 9h zvečer spit tabletko.

Drgač pa sm jz ena tistih, ki komej komej zamudijo gor/dol tabletko za pou ure. Preprosto se počutim "bolj zaščitena", sicer pa mi nikol ni biu problem, ker sm si določla tako uro jemanja, da bi je kr v dneuni ritem pršlo,da grem ob 9h zvečer spit tabletko.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Jz bi zdj začela jemat tablete - torej pred menstruacijo in bi jih pol kr jedla do po morju..pa pol prvič dobla menstruacijo.. če sm zdj kaj bol jasno napisala
Torej menstruacije neb mela dokler, da neb nardila prve pavze po škatlci tabletk..
Aja..prvič bom jedla tabletke..če to ni blo razumlivo..

Aja..prvič bom jedla tabletke..če to ni blo razumlivo..
Z nasmehom si lepša.
Luss oprosti za nesramnost, ampak ker debil ti je dau KT, če nimaš pojma o njih ? Kolko misliš,da je zdravo spregledat in preuredit jasna navodila za uporabo, ker teb to ne ustreza ?! Mislim... 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema