Summer_ napisal/-a: Še jaz bi nekaj vprašala, vidim, da se je ta zadeva zelo dobro prijela!!!
1. Imam eno simpatijo (videla sva se samo enkrat do zdaj) in me zanima, če se bova še kdaj videla. Kdo od naju bi moral stopit v akcijo? Sploh ni enostavno.
Pod njegovo karto je padla karta misli, kar pomeni, da tudi on razmišlja o tebi. Karta hiše in usode (božjega očesa) kaže, da ni le on nate naredil močnega vtisa, ampak tudi ti nanj. Gre za neko hipno prepoznavanje, ki šine skozi dva kot elektrika.
Direktna diagonala med vama pa žal ni čisto brez ovir: karta hrepenenja kaže, da stika pravzaprav ni, da je med vama vse v zraku, so neka pričakovanja, ampak nič se v kratkem ne kaže kot konkretnega, in za bližnjo prihodnost vse skupaj ovira še karta lopova (strahovi, skrivnosti, stvari, ki jih ne vesta drug o drugem). Z njegove strani prav zaradi te karte lopova ne pričakujem še najmanj kakšen mesec tako željenega koraka, se pa čez mesec do dva ta sfera odpre in se pokaže neka pot (karta potovanje) in takoj za njo karta veselja - in zaradi zadnjih dveh kart mislim, da se vajine poti v bližnji prihodnsoti še križajo ...Summer_ napisal/-a:2. Bom uspešno končala študij?
Boš ga uspešno končala. Garancijo za to mi daje karta usode (božjega očesa, sonca).
Tudi večjih težav ne pričakujem (karta hiše kaže, da ti študij čisto lepo leži, da si se našla, karta duhovnika in upanja pa v bistvu to še potrjujejeta). Vse kar te lahko zaustavi za nekaj časa, je, da te ustavi kakšna birokracija - karta oficirja, uniforme oz. forme (to so kakšni roki, posebne zahteve ipd.), pa še to ne za dolgo, ker za karto hrepenenja pade karta zvestobe. Skratka, kar tako naprej, tudi če se ti včasih zdi, da gre počasi, si na pravi poti.