Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

Summer_ napisal/-a: Še jaz bi nekaj vprašala, vidim, da se je ta zadeva zelo dobro prijela!!!

1. Imam eno simpatijo (videla sva se samo enkrat do zdaj) in me zanima, če se bova še kdaj videla. Kdo od naju bi moral stopit v akcijo? Sploh ni enostavno.

Pod njegovo karto je padla karta misli, kar pomeni, da tudi on razmišlja o tebi. Karta hiše in usode (božjega očesa) kaže, da ni le on nate naredil močnega vtisa, ampak tudi ti nanj. Gre za neko hipno prepoznavanje, ki šine skozi dva kot elektrika.

Direktna diagonala med vama pa žal ni čisto brez ovir: karta hrepenenja kaže, da stika pravzaprav ni, da je med vama vse v zraku, so neka pričakovanja, ampak nič se v kratkem ne kaže kot konkretnega, in za bližnjo prihodnost vse skupaj ovira še karta lopova (strahovi, skrivnosti, stvari, ki jih ne vesta drug o drugem). Z njegove strani prav zaradi te karte lopova ne pričakujem še najmanj kakšen mesec tako željenega koraka, se pa čez mesec do dva ta sfera odpre in se pokaže neka pot (karta potovanje) in takoj za njo karta veselja - in zaradi zadnjih dveh kart mislim, da se vajine poti v bližnji prihodnsoti še križajo ...

Summer_ napisal/-a:2. Bom uspešno končala študij?

Boš ga uspešno končala. Garancijo za to mi daje karta usode (božjega očesa, sonca).

Tudi večjih težav ne pričakujem (karta hiše kaže, da ti študij čisto lepo leži, da si se našla, karta duhovnika in upanja pa v bistvu to še potrjujejeta). Vse kar te lahko zaustavi za nekaj časa, je, da te ustavi kakšna birokracija - karta oficirja, uniforme oz. forme (to so kakšni roki, posebne zahteve ipd.), pa še to ne za dolgo, ker za karto hrepenenja pade karta zvestobe. Skratka, kar tako naprej, tudi če se ti včasih zdi, da gre počasi, si na pravi poti.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Na koncu seznama čakajočih se
DODAJATE SAME

lillchy - čaka bika - stran 11
HawaiiGirl, stran 15 (za Natašo*)
Annette, stran 15, za Nataso
Ladyy* str. 16, za Natašo*
Sweety87, str 16, za Natašo
Moonlight princess,str 16, za Natašo
sabinca:), str. 16.,za Natašo*
Geena, str. 17, za Natašo
metulchica, str. 17, za Natašo
just.me, str.17...za Natašo
nepodpisana20...str. 18, za Natašo
Sestavljanka str 18, vseeno
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi123 »

še jst bi postavila eno vprašanje: kako bo z našim stanjem v družini? predvsem z očetovim obnašanjem?
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi123 »

HawaiiGirl, stran 15 (za Natašo*)
Mimi123 str 19 ... za Natašo
Summer_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer_ »

:flehan: :respekt:

HVALA Nataša! Ja točno tako je, kot si napisala.

1. O super, da vem, da ni vse samo v moji glavi hihi..je pa točno tako kot si napisala..skrivnosti, nevednost...itak se sploh ne poznama. Misliš, da bi čez kak mesec kaj stopila v akcijo ali bi lahko tudi on? Hm..no saj bomo videli...lets go with the flow..

2. BINGO...Hvala za vlivanje upanja...študij je super sicer in sem se res našla v njem..samo se mi pa zdi včasih, kot da se nikamor ne premikam..točno tako kot si rekla, da gre počasi..zastoji neki bedni in motivacija na nuli, po mojem me čustva matrajo in se pač pozna. No, saj bo :)

:zustimm:

Hvala še enkrat !!!! :bussi:
HawaiiGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a HawaiiGirl »

Aaaaaaa zdej pa jes jes jeees :D Lih počas so se s tem fantom začele odvijat stvari tko da bo prou luštn vidt, kaj ma Nataša za povedat s karticamiii :P
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

HawaiiGirl napisal/-a: Jes bi se tut prdružla pri spraševanju, bi mi kakšen odgovor prou pršou :) Vprašala bi pa glede fanta, v katerga sm preveč preveč preveč zalublena že zlooo dolg, pa me zanima, če se bova to poletje končno spravla skup?

Joj, srce, nočem ti jemati upanja, ampak tukaj nisem prepričana, da bo kaj 'kruha', kot se reče.

Mi je pod njegovo karto padla neiskrenost, z njegove strani so tudi sicer precej zablokirane karte. Zdaj ali ima precej osebnih težav, pri tem, da se kaže še karta ljubosumja, trikotnika, in je že malo zaciklan v neke čudne zgodbe, tako da kaj res pomenljivega z njegove strani ni ravno videti.

Se mu sicer odpre karta ljubezni v avgustu. Ker so karte vržene v odnosu do tebe, je to sicer lep znak - dalo bi se celo kaj špekulirati okoli tega, da bi se znalo kaj zgoditi med vama, ampak kaj, ko so takoj naslednje karte že žalost (obžalovanje), hrepenenje (neuresničena pričakovanja) ...

Ne vem, če glede na karte ni bolje, če ciljaš bolj v smeri prijateljstva, ker česa konkretnega in oprijemljivega zaenkrat med vama še ni. Skozi prijateljstvo imaš več možnosti, da ga sploh zares spoznaš.

Naj povem še enkrat: To kar so pokazale karte ni nič stoprocentnega, jaz ne dam roko v ogenj, da imam vse prav, tako da ne rabiš preveč resno jemati tega in naj te ne obremeni vse skupa jpreveč. Tudi meni ni všeč, kar sem ti glede na karte morala napisati, raje bi videla, da bi ti lahko napovedala kaj lepšega (pa tudi če se potem ne bi uresničilo.).
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

DOPIŠITE SE SAME

HawaiiGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Natasa* napisal/-a:
HawaiiGirl napisal/-a: Jes bi se tut prdružla pri spraševanju, bi mi kakšen odgovor prou pršou :) Vprašala bi pa glede fanta, v katerga sm preveč preveč preveč zalublena že zlooo dolg, pa me zanima, če se bova to poletje končno spravla skup?

Joj, srce, nočem ti jemati upanja, ampak tukaj nisem prepričana, da bo kaj 'kruha', kot se reče.

Mi je pod njegovo karto padla neiskrenost, z njegove strani so tudi sicer precej zablokirane karte. Zdaj ali ima precej osebnih težav, pri tem, da se kaže še karta ljubosumja, trikotnika, in je že malo zaciklan v neke čudne zgodbe, tako da kaj res pomenljivega z njegove strani ni ravno videti.

Se mu sicer odpre karta ljubezni v avgustu. Ker so karte vržene v odnosu do tebe, je to sicer lep znak - dalo bi se celo kaj špekulirati okoli tega, da bi se znalo kaj zgoditi med vama, ampak kaj, ko so takoj naslednje karte že žalost (obžalovanje), hrepenenje (neuresničena pričakovanja) ...

Ne vem, če glede na karte ni bolje, če ciljaš bolj v smeri prijateljstva, ker česa konkretnega in oprijemljivega zaenkrat med vama še ni. Skozi prijateljstvo imaš več možnosti, da ga sploh zares spoznaš.

Naj povem še enkrat: To kar so pokazale karte ni nič stoprocentnega, jaz ne dam roko v ogenj, da imam vse prav, tako da ne rabiš preveč resno jemati tega in naj te ne obremeni vse skupa jpreveč. Tudi meni ni všeč, kar sem ti glede na karte morala napisati, raje bi videla, da bi ti lahko napovedala kaj lepšega (pa tudi če se potem ne bi uresničilo.).

Trikotnik, neiskrenost, zablokirane karte so, ker sva midva začela lani, ko sem še imela nekoga drugega in sva se s tem precej prizadela zaradi strahu...tako da sedaj čakava na nek nov začetek, ki ga pa očitno na žalost ne bo..toliko da ti malo razložim, zakaj so padle takšne karte :?

Hvala ti za odgovor in lep dan :D
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

HawaiiGirl,

za avgust se vseeno odpre karta ljubezni. Ne vem, mogoče bi se morala samo pogovorit, ampak tisto zares odkrito. Ker prava beseda z dobrimi nameni in iskreno željo lahko tudi odblokira tole kolobocijo. V resnici nam ni nič usojeno, ampak si usodo krojimo sami. Karte samo kažejo, kaj bo, če boš vse počela točno tako kot to že počneš, misliš in čutiš zdaj. Če kaj od tega spremeniš, se bo spremenilo tudi to, kar se bo zgodilo ...
HawaiiGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Natasa* napisal/-a:HawaiiGirl,

za avgust se vseeno odpre karta ljubezni. Ne vem, mogoče bi se morala samo pogovorit, ampak tisto zares odkrito. Ker prava beseda z dobrimi nameni in iskreno željo lahko tudi odblokira tole kolobocijo. V resnici nam ni nič usojeno, ampak si usodo krojimo sami. Karte samo kažejo, kaj bo, če boš vse počela točno tako kot to že počneš, misliš in čutiš zdaj. Če kaj od tega spremeniš, se bo spremenilo tudi to, kar se bo zgodilo ...

Kolobocija je še res ta prava beseda za najino situacijo :) Očitno se gre obema za to, da bi razčistila zadeve, ker se danes zvečer po dolgem času dobiva na pogovoru in upam, da nama bo uspelo priti skozi ta labirint :wink:

Hvala še enkrat za branje kartic, :bussi:
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Annette napisal/-a:*ali se bo s faxom izšlo? ali mogoče pri enem določenem profesorju opaziš kakšno nenavadno stvar? (predmet mi povzroča težave)

Na splošno gledano boš faks lepo peljala. Težave so samo ta trenutek (karta bolezni kaže na neko ujetost, stopicljanje na mestu, pat pozicija, ampak ker je pod njo že karta duhovnosti, bi rekla, da se stvari nagibajo v pozitivo in da se bo počasi umirilo). Pod študij ti je padla karta darila, kar je sama po sebi zelo lepa karta (kaže na neke talente in sposobnosti, ki se ti razvijejo tekom študija). Tudi imaš za bližnjo prihodnost (to je čas tega meseca, nekaj tednov) karto zvestobe in pod njo svadbo. Tako da nekako navkljub začasni blokadi stvari spelješ, celo približno po svojem planu.

Septembra se ti spet glede študija nekaj preseka (karta smrti), sledi nekaj težavnih mesecev, karta pisma kaže, da bodi pozorna na nekaj pisnega (lahko gre za izpit, lahko pa je kaj narobe s kakšno prijavo, potrdilom ipd.), ker imaš neke težave v zvezi s tem (karta nesreče), ampak februarja se ti vse skupaj tako lepo odpre, kot da vmes ni bilo nič narobe.

Gledano na splošno, se konkretna težava s profesorjem in predmetom, ki ti 'nagaja' ne kaže, je pa to verjetno tisto, kar te ta trenutek zadržuje pri nadaljevanju.

Sem zato, ker se ni pokazal pri vprašanju na splošno, vrgla karte še konkretno na tega profesorja in se mi zdi, da v osnovi ne gre z njegove strani za kakšne slabe namene ali da bi te imel prav osebno na piki (karta usode, veselja, sreče), da pa zna biti njegov način kontakta s študenti oz. še bolj verjetno njegove zahteve tudi do koga drugega malce samosvoje (karta težav in preganjanja, tekmovalnost (karta ljubosumja)) ... ampak glede na karte ti le z nekaj težavami nekako spelješ tole 'oviro' z njim.

Annette napisal/-a:*kako bo v ljubezni? je trenutni fant res tisti pravi?

Vajina zveza - gledano na splošno - se mi zdi, da je kar lepa in ima vse elemente trajnosti (karta stalnosti, sreče, nenadne sreče (razna lepa presenečenja)) ...

In ko sem pogledala v karte njegovega odnosa do tebe - si se mu v kartah pokazala kot srčna punca, tako da gledano ta trenutek je gotovo pravi (zdaj, ali je to za vedno ali ne, ti pa ne morem garantirati, ker običajno sploh ne mečem kart za več kot pol leta naprej - lahko sicer bi, ampak se mi ne zdi smiselno, ker ne verjamem, da nam je čisto vse že določeno - kakšne stvari so nam že usojene, ampak večino tega pa zagotovo ne!).

So pa karte okoli njega precej temne: žalost, sovražnik, lopov, sodnik, izgube ... si praktično edina svetla karta v teh, ki so padle. Še dobro, da se nekaj, kar ga mora precej matrati in tiščati k tlom, počasi umika. Vse skupaj namreč seka karta smrti, na katero pade karta pisma - to je lahko kakšno sporočilo ali pa gre za neko pomembno spoznanje. Kakorkoli že, se bo to izboljšanje (okoli njega ali v njem) poznalo tudi na vajinem odnosu.

Annette napisal/-a:*kaj se dogaja z najboljšo prijateljico? ker postaja nekoliko bolj odmaknjena...

V kartah se pokaže naklonjenost, svadba (mišljeno v smislu druženja, zabavnega), upanje ... mislim da to prijateljstvo ni pod vprašajem. Karta duhovnika res pogosto kaže na nek umik (ampak bolj zaradi iskanja lastnega ravnovesja, mogoče samo rabi malo miru najti v sebi), pa karta drobiža je padla (vprašanje financ), ampak nič ni zares pomenljivega, tako da bi te moralo skrbeti. Ta odnos ima potencial, kar brez skrbi.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

DOPIŠITE SE SAME

Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objava Napisal/-a Annette »

o, hvala :) Se mi zdi da si dost stvari zadela :)
i love that thing you do with your tongue.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Ladyy* napisal/-a: Zanima me
* kako bo še naprej s šolo, mi bo šlo?

Na splošno gledano boš šolanje izpeljala v skladu s svojimi načrti. Imaš karto sonca na to vprašanje, kar pomeni, da to moraš in boš speljala, je pa res, da se ti v začetku (novega šolskega leta) kar takoj odprejo zares hude težave. Traja kriza kakšen mesec ali dva, potem se pa unesejo in potem je samo še občasno malo boljše ali malo slabšie, ampak gledano na splošno lepo tekoče, solidno. Karta pisma pravi, da prideš do svojih diplom o dokončanem šolanju ;)

Ladyy* napisal/-a:
* ali me v bližnji prihodnosti čaka kakšna ljubezen? (sem že predoolgo samska)

Vprašanje ljubezni je padlo na karto misli - kar pomeni, da veliko o razmišljaš o tem, zakaj je tako kot je, kaj je bilo in kako bi po tvoje moralo biti. Ker imaš poleg tudi karto žalosti (obžalovanja) in karto vdove (občutek osamljenosti), ti še kako verjamem, da imaš več kot dovolj svoje samskosti. Ta te že kar malo obremenjuje in skrbi.

Za bližnjo prihodnost se ti odpira karta otroka in karta zvestobe. Obe karti svetujeta, da obrneš sama pri sebi nov list. Ta žalost in občutek, da si sama, se verjetno vidi in čuti, kar ne more biti preveč dobro. Nehote odbijaš prav to, kar si najbolj želiš in zaslužiš. Zaupaj si, delaj na svoji samozavesti, bodi si zvesta, ne pristajaj na manj kot to, kar ti pripada in se ti odpre nov začetek.

Glede na karto hrepenenja in še eno malo bolj zoprno sovražnik (to so tvoji lastni dvomi in strahovi) bo vseeno še nekaj časa trajalo, da se kaj konkretnega zgodi, čeprav simpatija tu ali tam verjetno kar obstaja - ker se ti neka zgodba skozi karte tudi še za naprej mao vleče, le da ni to še to. Čez osem mesecev (s tem, da se nekaj v zvezi s to osebo zgodi že tri mesece prej - ali se spoznata (če ga še ne poznaš) ali pa se takrat nekaj spremeni v vajinem odnosu (kar je glede na karte tudi precej možno) - ko imaš prelomnico s karto sonca ali usode) se zelo verjetno do konca 'zatrapaš' v nekoga in ker je karta nenadne sreče takšne vrste, ti bo nekdo zelo verjetno ljubezen še kako vračal.

Ladyy* napisal/-a:
* kako bo z zdravjem?

Tvoje zdravje je in bo v redu. Naj te ne skrbi (karta lopova kaže, da te zna na hitro kaj v paniko spravit), ker ni videti večjih težav. Karta darila tudi kaže, da imaš precejšnjo zaloge energije, da si radoživa, na splošno pozitivna, kar na tem področju tudi pomaga.
Odgovori