da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
prc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a prc »

V usta konča samo kadar imam menstruacijo (takrat pač oralno zadovoljim samo njega), in nimam predsodkov glede tega, drugače konča v vagino.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Meni je to bljak in sme bila prav presenečena pri zdajšnem tipu,ki me je prav roteče prosil "samo prosim ne imej želje,da to končam v usta,ker mi je to najbol ogabna stvar na svetu" :)
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

Recimo da je na mestu -> http://sexylosers.com/179.html

Sicer se mi zdi pa zelo zanimivo, sploh odziv nekaterih žensk. Frustrirane kvazi feministke verjetno...

Bolj zanimivo je ko pogledaš kako imamo ljudje različne predsodke. Enim to ni všeč drugim drugo, pa so eni pripravljeni premagat predsodke tam kjer to šteje ker vedo da se na dolgi rok izplača. Drugi pač nočejo kompenzirat :D

Zdej ženske neb nikol silu v kaj takega, to je dokaj nizko, samo takšne nesrečnice itak tudi na drugih frontah dobijo podoben tretma.

Je pa vprašanje če je partner pripravljen naredit veliko za drugega, zakaj bi pri takšni dokaj malenkosti imel predsodke... seveda pa nekateri tudi ne marajo špinače :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

^^Si kdaj koštal, kak okus ma tvoja sperma?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
doomay
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: With the sun :)

Neprebrana objava Napisal/-a doomay »

Ravno učeri sm to prvič prakticirala in morm reč da ni nč tazga. :)
Sej na hitro pogoutneš, sej ne držiš u ustih pou ure :D
If you don't understand my silence , you can't understand my words.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Sperma definitivno ni moja najljubša sladica :lach:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

A je to fizično sploh možno :D :D
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 21. Maj. 2012 18:07, skupaj popravljeno 1 krat.
MonteneGrina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MonteneGrina »

Moj si tud zeli da bi mu ga.... z usti pač ane... Rada bi mu ustregla res.... ce on lahko meni zakaaj nebi jst njemu ... :) Sam k sm prvic to nardila bivsmu sm se nevem ker mi je blo prvic mi je res slo na bruhanje kakor da nebi mogla pridt do sape ma niti nevem kako naj opisem... Pa sperma je res bila zanic :) ( ojoj govorim k da je hrana to hehe ) ampak res je blo zanic.... s sedanjim fantom pa ko seksava pa ce nimava kondoma in pride po meni... sm ze probala in mi je res vsec.... sportnik je in vse,....mmmm enostavno dobr okus ima... sam da bi pa mu ga... pa neveem si ne upam res mi je cudno ... sm mu obljubila sam tko... nocm se davt... a je to sam na zacetku tko cudn?? al kako... ehehe... cudno se sliss... rada mam spermo sam nemaraam pa oralno zadovoljevt :oops:
Izziv je v tem, da ostaneš to kar si, v svetu, ki te poskuša narediti takšnega, kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
nobodys toy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nobodys toy »

prvo kot prvo je zame najvažnejše, da si s fantom popolnoma zaupata, da mu lahko kasneje, če ti tak način zadovoljevanja ne bo všeč, vse razložiš in se zato še ne boš počutila manjvredno oz. nezmožno zadovoljiti svojega moškega.
sicer pa menim, da te je strah, da ti sperma ne bo všeč, oz. da bi se zaradi sperme v tvojih ustih počutila slabo zato, ker nekateri pretiravajo s tem, kako "nagnusno" je bilo.
enostavno ti ne ostane drugega, kot da poskusiš, sama sebi in fantu zaupaš in mu kasneje poveš svoje občutke in ga povprašaš po njegovih.
pa veliko sreče :wink: :)
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

nobodys toy napisal/-a: sicer pa menim, da te je strah, da ti sperma ne bo všeč, oz. da bi se zaradi sperme v tvojih ustih počutila slabo zato, ker nekateri pretiravajo s tem, kako "nagnusno" je bilo.
enostavno ti ne ostane drugega, kot da poskusiš, sama sebi in fantu zaupaš in mu kasneje poveš svoje občutke in ga povprašaš po njegovih.

sperma zna bit zeloooooo zanič :!: cist odvisno kaj je tip jedu zadnih 24ur. vrjem ce je jedu dunajski zrezek z pomfrijem in ga zaliu z litrom pira da bo sperma zanic in ti bo slo na kozlanje, sploh ce se kadi!
ce ga bos pa naprimer z ananasom fotrala zna bit pa sperma celo uzitna.
MonteneGrina
Sramežljivka
Sramežljivka

hehehhe hvalaaa za oba odgovora... ampaak sm ze probala pr bivsmu in je blo res zanic in nasploh kr neki heheh....drugac pa mas prou...Probaala bom :) ce je lahko pocakal da bom pripravljena lahko tud pocakaa da sm sto posto za to hehe....hehehe.... :)
Izziv je v tem, da ostaneš to kar si, v svetu, ki te poskuša narediti takšnega, kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
nobodys toy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nobodys toy »

nikaragua napisal/-a:
nobodys toy napisal/-a: sicer pa menim, da te je strah, da ti sperma ne bo všeč, oz. da bi se zaradi sperme v tvojih ustih počutila slabo zato, ker nekateri pretiravajo s tem, kako "nagnusno" je bilo.

sperma zna bit zeloooooo zanič :!: cist odvisno kaj je tip jedu zadnih 24ur. vrjem ce je jedu dunajski zrezek z pomfrijem in ga zaliu z litrom pira da bo sperma zanic in ti bo slo na kozlanje, sploh ce se kadi!
ce ga bos pa naprimer z ananasom fotrala zna bit pa sperma celo uzitna.

strinjam se da je slabša glede na prehranjevalnih navad moškega, kajenje zadevo še poslabša... vendar menim da lahko vseeno punca zdrži in ne bruha pred svojim moškim...
MonteneGrina
Sramežljivka
Sramežljivka

Ufffffff =P zdj grem takoj u trgovino po ananas pa sadje =P hehehe....ma ja res se lahko zahvalm bogu da ne kadi... zanic sperma kot tud okus v ustih ( kot da bi lizal pepelnik) bljaaaaak.... drugac pa ja =P treba zdrav nacin zivljenja za mmmmmm seks :) :) :D
Odgovori