Zdj pa res, peace out

chiqqa napisal/-a:Hahaha ti si primitivna, kdo se bo pa postavu zate če ne ti sama![]()
Bot ponosna da si očijeva punčka, men se to ne zdi nč fajn, še sliš ne. K boš starejša, kaj boš očiju pršla jokat. Dobr, offtopic
Pol pa svojga fotra not umešavaš, k da moj fotr kej ve, itak sm zlo delč doma, moj pa ni nikol še biu pijan pr men doma, ker sm skos jz pr njemu.
Sicer pa rečte mi KJE PIŠE da je mene moj kdaj udaru?? Sm že rekla, če bi me ENKRAT udaru bi spokala pa ŠLA, kar tut sam ve, ker zase se pa znam postaut!
Nikol nikol nikol me ni udaru, edin če pod udarce štejete to da te prime na močno al pa vleče za sabo, pa kva, sej u sexu se tut tepe, grize, lasa, drži na hard, so what
chiqqa napisal/-a:Hahaha ti si primitivna, kdo se bo pa postavu zate če ne ti sama![]()
Bot ponosna da si očijeva punčka, men se to ne zdi nč fajn, še sliš ne. K boš starejša, kaj boš očiju pršla jokat. Dobr, offtopic
Pol pa svojga fotra not umešavaš, k da moj fotr kej ve, itak sm zlo delč doma, moj pa ni nikol še biu pijan pr men doma, ker sm skos jz pr njemu.
Sicer pa rečte mi KJE PIŠE da je mene moj kdaj udaru?? Sm že rekla, če bi me ENKRAT udaru bi spokala pa ŠLA, kar tut sam ve, ker zase se pa znam postaut!
Nikol nikol nikol me ni udaru, edin če pod udarce štejete to da te prime na močno al pa vleče za sabo, pa kva, sej u sexu se tut tepe, grize, lasa, drži na hard, so what
my_self napisal/-a:chiqqa napisal/-a:Hahaha ti si primitivna, kdo se bo pa postavu zate če ne ti sama![]()
o fak no, sej ne more bit res, kašna primerjavamislim, pretepanje priemrjat s sexom.. pa kaj je narobe s tabo ženska?!?!?!?
![]()
*LooBika* napisal/-a:Nevem zakaj se tok ubadate z zvezo ene uporabnice, ki je pac povedala oziroma pokomentirala nekaj besed na temo on in alkohol, in ce je mogoce zgledal, da ni vse roznato, ve ze paniko vzganjate kak hudo zna to bit... mislim!!!! clovek bi res v tem forumu moral pazit na vsako besedo, jo stokrat olepšat, da si katera uporabnica(ki nima kej bolj pametnega za počet kot dobesedno besede obračat) razlagala po svoje... Mislim, js si upam trditm, da je tule kar nekaj primerkov taksnih, k svojo zvezo nevem kako olepšujejo, v resnici pa je čist druga pesmica.. Ko pa je človek direkten in pove kako in kaj, in slučajno ne gleda na vsako besedo, da jo bo olepšal, si pa določeni osebki to razlagate po svoje..dejte si dopovedat, da direkten clovek ne izbira besed in pove kar misli, potem se pa najdejo tukaj osebki(ki se rajsi ukvarjajo z drugimi, namest da bi se sami s sabo, kar bi bilo pametnejse) in iz muhe naredjo slona...
Navsezadnje pa vsaka pove kar misli, vsaka živi life kot ji ustreza s clovekom ki ji ustreza, in zakaj se morajo potem najti tule gor zafustrirani osebki, ki ne znajo druga kot pametovat, in iskat napake na drugih(jih imajo sami ponavadi najvec), namest da bi najprej pred svojim pragom "počistili"....
*purple* napisal/-a:uu, svaka ti čast![]()
pa mislm, da ste ji že povedale, kar ste mele..nevem zakaj še kr vlačte vse to naprej.Ona bo že nardila tko kot ji bo sedl, pa vam ušeč, al ne.
Cant_sleep_tonight napisal/-a:*LooBika* bla bla blab..
si verjetno ista creva ko pa chiqqa (al karkoli je ze) pa so te komentarji zadeli v zivo.
jullia_ napisal/-a:*purple* napisal/-a:uu, svaka ti čast![]()
pa mislm, da ste ji že povedale, kar ste mele..nevem zakaj še kr vlačte vse to naprej.Ona bo že nardila tko kot ji bo sedl, pa vam ušeč, al ne.
Zato, ker se nekaterim tole zdi bistveno večji problem od tega, da se tip zmoti in te pokliče Katja namesto Špela, da ima 5 prijateljic na fejsbuku, ali da pozabi poslat sms, ko pride v službo.