S tem da se mi2 ne lasava, ne pretepava, ne prepirava, če že bl kričiva, jz zaloputnm z vrati, to je to, sex je pa čist ena druga debata k tle nima veze. Ne delava kažina, ker tut nisva sama u bajti in tut drgač ga neb, ker on ne mara da se upije itd. Pred otroci pa sploh, že tko jih mam ful rada, merkam ena punčko in res, tega otrokom nemorš delat in nism jz zdej nevem kašna agresivna punca k pretepa use al kje ste vi zdej to razbral? Brant se znam ja, to je pa to. Mislm, WTF, men slabo ratuje ob vaših izjavah, ko da sva mi2 z mojim nevem kaj..res, ne več pisat, ker me ne poznate in ste me zdej kr neki napadl, svašta, kaj sue ena tema ptoegne za sabo, zdj sm pa najslabši človk na svetu..res, brez besed. Nč čudnga, da folk ne piše več po forumih, k usi vidte sam najslabš v vsem in mi je žou kakrkšnekoli minute namenjene temu topicu, res 
 Ne se več umešavat, jz zase vem kako pa kaj, vi pa ne, ker nemorte prek postou vidt cele zgodbe, kako mi2 mava, še opisat se tega ne da dobr, ker si usak drugače predstavla.
Zdj pa res, peace out
 uživite, pejte na sončka wiii  

Sam ne jamrat pol več, ker ti noben ne mor pomagat, če si se ti odločla, da boš sprejemala tako sranje od nekoga, ki nej bi te imel KAO rad. Your choice.
 ajde priznajte, an chiqqa, one samo ne upajo priznat, v resnici je to cist normalno  

mislim, pretepanje priemrjat s sexom.. pa kaj je narobe s tabo ženska?!?!?!?