London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Cinnemon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cinnemon »

Js sm bal že drugič v Londonu. Na zadnje pred dvema mesecema :)
No prvič sm šla s tovornjakom tko da sm vidla mal ceste pa okolico, skladišča, stavbe ... tko vse skozi okno. Čeprov sm pa spoznala velik zlo zanimivih voznikov tovornjakov :) prespala sm v tovornjaku. Zanivivo spat na parkingu v tovornjaku na pogradu :) zakon :D
No zdj smo šli pa z družbo gor z letalom in smo prenočevali v hotelu. tko, da smo res lahko šli povsod. Mene so fasciniral ljudje, arhitektura, trgovine, podzemna, parki, muzeji, bli smo celo v muzeju angleške mornarice pa muzeju zgodovine ... mene je fasciniralo vse kar sm vidla. Rože, kipi, prostesti, glasba na podzemni ....
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

aja ja sorry vlak sm misllila ja :oops:
ja nevem jst sm dost londona prepešačla pa nikjer nisem vidla take trgovine :roll: no ja bo že,fajn se imej tam :D
CookieMonster
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a CookieMonster »

veste kdaj se tam začnejo razprodaje? :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Večinoma so že. Konec junija se začnejo (ene od 24.6, ene 27.6, ene pa šele začetek julija). Očitno ni točno določeno (kot pri nas).

Če te pa določena trgovina zanima, pa bi moralo na spletni strani pisat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

keksy, ko boš v londonu naslednjič, samo išči, kje piše TESCO in tam bo tut hrana :D
glede hrane.. če hodiš v restavracije, ki so v centru mesta in na bolj crowded mestih, pol je drago, ker povečini napitnine stlačjo še na račun in pol pride vse še dražje.. so pa napitnine odvisne od restavracij.. jst sem ponekod dala tut 3funte za slabo postrežbo(!!)
kar se pa pritljage tiče.. bolši kako cuno preveč kot premalo.. vreme u londonu zna bit grozno.. nazadnje ko sem bla tam, sem mela 25-30 stopinj, potem se je pa vsul dež in je blo tkoj za ene 10stopinj hladnejše.. tako da, dolge rokave(neglede na to, da naj bi letos v londonu blo pasje poletje), če drugega ne, računaj da se v londonu prav tako zvečer shladi, tko kot tukaj.. ne računat samo na to, kdaj boš lahko zavila na slavno oxford street in si kupila kako cuno če boš mela premalo stvari s sabo, ker znaš bit razočarana, sploh če naletiš na razprodaje.. takrat je poden od podna šopingirat v londonu.. no, to je pa stvar okusa :)
lexia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lexia »

bo kera mogoče ta vikend v londonu?
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

A iz London Gatwick je podzemna ali tudi vlak pa bus?

Midva letiva 15. sept., nazaj pa 22. sept. Greva pa iz Venecije.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Podzemna ni, je pa vlak in tudi bus. Npr.:
Gatwick Express
EasyBus
National Rail

Stran letališča: KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Me gremo pa 13. avgusta v London in komaaaaj čakam! :cool:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^

Super, ful dobr da ste se tko fajn organizirale :) . Kok ste dale pa za karto, pa a iz Benetk? Sam en uprašanje še : a pol Kreslin odpade 18. :cry: ?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Gremo z Ljubljane, in je pršla povratna karta 125€ s taksami itd.

Ja, ŽuŽa, Kreslin odpade. :( K pridemo 19. nazaj. Ni se nam izšlo z drugimi datumi, ker je bla karta samo še drazji. Nama je blo s Tino ful žal, ampak gremo lahko na decemberske koncerte, k je baje vsako leto ful dobr? :P
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Jst sm bla v Londonu zadnji vikend v juniju,sla pa iz Trsta z Ryanair-jem (za 95evrov),iz Stensteda do Londona pa sta dve varjanti:

*vlak (hitrejsi) in *bus (cenejsi).
Mi smo sli z busom,povratna je 18funtov,smo pa rabli dobro uro v eno smer..Ni neke panike :)

Razprodaje so ze ble šprej (v Londonu so vedno) :D ,sicer pa so se "ta glavne" zacele 27junija :)

PS: Ce keri ni odvec (in gre na Stensted),naj se mi javi na zs,bi jo nekej prosila.. :oops:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

A je katera spala v easyhotelu? Zanima me, če so cene res samo na sobo in ne na število ljudi, ki bo spalo v tej sobi? Če vzameš sobo za dva je torej cena 30 funtov na noč za oba skupaj? To se mi zdi sumljivo poceni. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz sem bla :D
Ja, res so tak nizke cene in res je cena za sobo. Z fantom sva dala okol 180 funtov za 5 nočitev za sobo z oknom.

Moraš pa pričakovat res majhne sobe- praktično ni nič placa. Pa vsaj v našem hotelu (Earl's Court) se okna niso dala odpret, kar je naredilo okno čist nefunkcionalno, saj čez dan nisva bila tam več k 15 min.

Naslednjič ko grem v London, definitivno spet v easyHotel, ker je res super. Poceni, čisto, udobne postelje.
Ko bi le easyHotel zgradili v kaki Barceloni, Madridu, Parizu, itd... :D
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Uau, super. Skoraj prelepo, da bi bilo res. :D Velikost sobe me niti malo ne moti, mi je važno samo to, da lahko nekje prespim. Itak se čez dan samo leta na okrog. :)

Me pa še nekaj zanima, torej se ne splača jemati sobe z oknom, glede na to, da praviš, da se jih ni dalo odpreti? Kaj je pa na to povedalo osebje? Se v nobeni sobi ne da odpreti okna ali si imela samo ti tako nesrečo?Pa glede na to, da ni zračenja, so potem sobe zelo zadušljive? Zelo težko namreč spim v sobah, kjer se ne da normalno dihat. :?
Odgovori