Kritike filmov!
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Transformers: Revenge of the Fallen - akcija je super, Michael Bay ne razocara, ampak (spoilerji): - transformerska nebesa, mama k se zadrogira s kukiji, T-X (http://en.wikipedia.org/wiki/T-X) kot transformer, the Matrix ripoff, gej sale, ozivljanje z ljubim te sceno - 2x, dva ha ha transformerja - WTF?!
5 / 10

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
The Boat That Rocker - super film! Ko sem gledala prikolico za film, sem bila prepričana, da bo cel film samo preganjanje oblasti nad ljudmi ko obožujejo rock (in so na ladji, wuhu). V resnici pa je film mešanica drame, komedije, seksa in rocka. Richard Curtis je pač prekaljen maček, ki zna stvar pripeljat od začetka do konca kot se šika. Predvsem pohvale na odlično igralsko zasedbo (Bill Nighy ipak rulz) in glasbo!
9/10
Drugače pa se strinjavši z večino na The Hangover, ki je ena boljših komedij zadnjih let! Enkrat za spremembo se p******** dogajajo odraslim moškim, za katere je pričakovati, da bodo imeli vsaj neki soli v glavi, zato je ceoten razplet dogodkov toliko bolj na ravni, kot če bi gledali najstnike, ki se ubadajo z alkoholom, feštami in seksom, ker tega pač ne znajo izpeljati kot se šika. Spet pohvale igralski zasedbi!
10/10
9/10
Drugače pa se strinjavši z večino na The Hangover, ki je ena boljših komedij zadnjih let! Enkrat za spremembo se p******** dogajajo odraslim moškim, za katere je pričakovati, da bodo imeli vsaj neki soli v glavi, zato je ceoten razplet dogodkov toliko bolj na ravni, kot če bi gledali najstnike, ki se ubadajo z alkoholom, feštami in seksom, ker tega pač ne znajo izpeljati kot se šika. Spet pohvale igralski zasedbi!
10/10
Blade Runner me je ponovno navdusil - 10 / 10
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Prerokba (Knowing):
Nisem ga gledala v kinu in mi je kar žal za to. Ful dober film. Skrivnosten, malo strašljiv, napet. Ideja je dobra, poveže tisto, kar se nam dejansko lahko zgodi (izbris življenja na planetu zaradi sončnega delovanja) in znanstveno fantastiko ("vesoljci" poberejo Adame in Eve za novi začetek pred uničenjem življenja).
Meni osebno bi verjetno bilo boljše, če bi celotno prerokbo usmerili v kakšno drugo skrivnostno smer, ne v biblično. Ampak ok. Ne vem, zakaj, ampak film me je asociiral na film, v katerem narava obrne ljudi, da delajo samomore (če se kdo spomni), naslov sem pozabila. Vredno ogleda.
Ocena: 9/10
Nisem ga gledala v kinu in mi je kar žal za to. Ful dober film. Skrivnosten, malo strašljiv, napet. Ideja je dobra, poveže tisto, kar se nam dejansko lahko zgodi (izbris življenja na planetu zaradi sončnega delovanja) in znanstveno fantastiko ("vesoljci" poberejo Adame in Eve za novi začetek pred uničenjem življenja).
Meni osebno bi verjetno bilo boljše, če bi celotno prerokbo usmerili v kakšno drugo skrivnostno smer, ne v biblično. Ampak ok. Ne vem, zakaj, ampak film me je asociiral na film, v katerem narava obrne ljudi, da delajo samomore (če se kdo spomni), naslov sem pozabila. Vredno ogleda.

Ocena: 9/10
Je kdo slučajno gledal Veronika se odloči umreti?
Filma še ni pri nas, imel pa naj bi že premiero v Ameriki.
Me zanima ker me je trailer zeloooo begal
Filma še ni pri nas, imel pa naj bi že premiero v Ameriki.
Me zanima ker me je trailer zeloooo begal

And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
- Cosmopsiho
kepka napisal/-a:Blade Runner me je ponovno navdusil - 10 / 10
to si v petek v kinoteki gledala? hmmm....meni je malo zal da mi ni ratalo it.
upam da mi danes uspe it pogledat zrcalo.
He's Just Not That Into You
Končno sem si pogledala. FUL mi je blo všeč.
Nekje v začetku sem dobila občutek, da je film zrežirala zafrustirana ženska v svojih 50ih, ki je šla že skozi vsa razočaranja v ljubezni in več ne prenese žensk, ki nasedajo tipom in ne vidijo, da so v bistvu nezainteresirani za njih. V skladu s tem sem pričakovala drama-alike konec. A me je tekom spletanja in razpletanja vedno bolj navduševal. Je mini priročnik za ljubezenske zveze. Realističen, kakorkoli delno tudi filmski. Na koncu me je celotna zaokroženost asociirala predvsem na: jap, takšno je življenje. Čudovita je tudi prepletenost usod ljudi - vsi povezani med sabo, a vsi imajo svojo zgodbo.
Igralska zasedba je fe-no-me-nal-na. Scarlett Johansson je super seksi, čeprav se mi je na trenutke zdelo, kot da igra v svojem prvencu. Tudi drugi igralci so vsi znani, prepoznavni in res dobro odigrajo svoje vloge.
Film je ljubezenska zgodba, narejena na nek povsem drug, nov način.
Me likes: 10/10
Končno sem si pogledala. FUL mi je blo všeč.

Igralska zasedba je fe-no-me-nal-na. Scarlett Johansson je super seksi, čeprav se mi je na trenutke zdelo, kot da igra v svojem prvencu. Tudi drugi igralci so vsi znani, prepoznavni in res dobro odigrajo svoje vloge.
Film je ljubezenska zgodba, narejena na nek povsem drug, nov način.
Me likes: 10/10
Knowing film se začne obetajoče, sledi napeta malce skrivnostna zgodba...konec je pa mimo, vsaj meni :S 8/10
The Last House on the Left že takoj po 30min gledanja postane jasno da film ni grozljivka...prej bi rekla, da film govori o osebah, ki so precej motene. Skratka film je za pogledat vendar niso odkrili tople vode ... 6/10
Angels & Demons nimam drugih besed kot ni me prepričal ... 4/10
The Last House on the Left že takoj po 30min gledanja postane jasno da film ni grozljivka...prej bi rekla, da film govori o osebah, ki so precej motene. Skratka film je za pogledat vendar niso odkrili tople vode ... 6/10
Angels & Demons nimam drugih besed kot ni me prepričal ... 4/10
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
- Cosmopsiho
še zadnje dneve kina pod zvezdami pred kinodvorom v ljubljani lahko ujamete!
http://www.kinodvor.org/
http://www.kinodvor.org/