x_tmaLa_x napisal/-a: Mene pa zanima,kko mi kaže kej glede zdravja..če se mi bo ratal sami pozdravt al bom mogla jet na operacijo(oziroma nekej podobnega temu,pač uničenje organa).
Malo me begajo tele karte, ki so padle, ker glede na to, kar si napisala o tvoji situaciji, bi morale biti (tako sem mislila, da bo), precej bolj temne. Tako so pa precej optimistične. Se je medtem, ko si čakala na napoved, že kaj takšnega zgodilo, da zdaj v bistvu že okrevaš? Ker videti je, da imaš zdaj prav ti stvari pod nadozorom (karta srčne ženske). Neka moška figura je videti kot zelo pozitiven dejavnik v tej zadevi, tvoje zdravstveno stanje pa glede na karto hiše (stabilnost, notranji mir) in karto zvestobe zraven (ki ima podoben učinek) to samo potrjuje. Nekaj manjših težav v nekaj naslednjih tednih takoj prekine karta nenadne sreče in veselja, kar je odlično znamenje.
Na takšne karte ne morem reči drugega kot da si lahko optimistična glede tega vprašanja. In očitno, glede na karte, ti zelo pomaga prav pozitivna čustvena naravnanost (karta ljubezni). Karkoli delaš, ti očitno lahko pomaga (se mi zdi, da si toliko pametna, da ne bi kar tako iz principa zavračala pomoči uradne medicine, a ne?).
x_tmaLa_x napisal/-a:
Pol me pa še zanima u zvezi z ljubeznijo.Če je kkšna možnost, da bi bla kdaj s temu fantom ki mi je zelo všeč skupi,on je od brata prjatu,zato si nč ne upam narest, sam se mi zdi da je naklonjenost obojestranska.
Karta zaklada, ki je padla pod njim, kaže, da te vsekakor ceni kot dekle in človeka, mogoče je tudi tu ta problem, da je neka distanca (oz. bolj kot previdnost). Karta drobiža v nadaljevanju kaže, da to kar opaziš vsake toliko, so neka znamenja simpatije, ki mu uidejo vsake toliko. Se mi zdi, da si ravno tako ne upa povedati, pokazati, sploh tvegati (zato je tam vmes še karta neiskrenosti), ker je situacija takšna (tvoj brat je njegov prijatelj in kaj če stvari ne bi šle ... ah, ljudje se bojijo možnega zakompliciranja odnosov). Je tudi karta sonca oz. usode vključena v direktno diagonalo, še prej pa ima on za opraviti nekaj z neko drugo žensko figuro (karta vdove - to je lahko kakšna bivša ali kakšna 'nedosegljiva', ki jo idealizira ta trenutek ...). Ne se ustrašit, to je samo nekaj prehodnega. Vajin odnos postane bolj odkrit in direkten (in takrat se ponudi prava možnost, da preideta iz znancev do prijateljev in morda, pogojno v kaj več, čez dva meseca. To je avgust, najkasneje september. Vmes čas nekako zaradi drugih stvari, ki se mu dogajajo v življenju, ne bo ravno pravi, pa še neka pot se mu kaže, ampak potem pa je možnost, da se kaj zgodi precejšnja.
Ti samo ostani mirna in neguj vajino druženje. V nič se ne sili, saj se bo spontano zgodilo. Možnosti pa vsekakor obstajajo.