Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

x_tmaLa_x napisal/-a: Mene pa zanima,kko mi kaže kej glede zdravja..če se mi bo ratal sami pozdravt al bom mogla jet na operacijo(oziroma nekej podobnega temu,pač uničenje organa).

Malo me begajo tele karte, ki so padle, ker glede na to, kar si napisala o tvoji situaciji, bi morale biti (tako sem mislila, da bo), precej bolj temne. Tako so pa precej optimistične. Se je medtem, ko si čakala na napoved, že kaj takšnega zgodilo, da zdaj v bistvu že okrevaš? Ker videti je, da imaš zdaj prav ti stvari pod nadozorom (karta srčne ženske). Neka moška figura je videti kot zelo pozitiven dejavnik v tej zadevi, tvoje zdravstveno stanje pa glede na karto hiše (stabilnost, notranji mir) in karto zvestobe zraven (ki ima podoben učinek) to samo potrjuje. Nekaj manjših težav v nekaj naslednjih tednih takoj prekine karta nenadne sreče in veselja, kar je odlično znamenje.

Na takšne karte ne morem reči drugega kot da si lahko optimistična glede tega vprašanja. In očitno, glede na karte, ti zelo pomaga prav pozitivna čustvena naravnanost (karta ljubezni). Karkoli delaš, ti očitno lahko pomaga (se mi zdi, da si toliko pametna, da ne bi kar tako iz principa zavračala pomoči uradne medicine, a ne?).

x_tmaLa_x napisal/-a:
Pol me pa še zanima u zvezi z ljubeznijo.Če je kkšna možnost, da bi bla kdaj s temu fantom ki mi je zelo všeč skupi,on je od brata prjatu,zato si nč ne upam narest, sam se mi zdi da je naklonjenost obojestranska.

Karta zaklada, ki je padla pod njim, kaže, da te vsekakor ceni kot dekle in človeka, mogoče je tudi tu ta problem, da je neka distanca (oz. bolj kot previdnost). Karta drobiža v nadaljevanju kaže, da to kar opaziš vsake toliko, so neka znamenja simpatije, ki mu uidejo vsake toliko. Se mi zdi, da si ravno tako ne upa povedati, pokazati, sploh tvegati (zato je tam vmes še karta neiskrenosti), ker je situacija takšna (tvoj brat je njegov prijatelj in kaj če stvari ne bi šle ... ah, ljudje se bojijo možnega zakompliciranja odnosov). Je tudi karta sonca oz. usode vključena v direktno diagonalo, še prej pa ima on za opraviti nekaj z neko drugo žensko figuro (karta vdove - to je lahko kakšna bivša ali kakšna 'nedosegljiva', ki jo idealizira ta trenutek ...). Ne se ustrašit, to je samo nekaj prehodnega. Vajin odnos postane bolj odkrit in direkten (in takrat se ponudi prava možnost, da preideta iz znancev do prijateljev in morda, pogojno v kaj več, čez dva meseca. To je avgust, najkasneje september. Vmes čas nekako zaradi drugih stvari, ki se mu dogajajo v življenju, ne bo ravno pravi, pa še neka pot se mu kaže, ampak potem pa je možnost, da se kaj zgodi precejšnja.

Ti samo ostani mirna in neguj vajino druženje. V nič se ne sili, saj se bo spontano zgodilo. Možnosti pa vsekakor obstajajo.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

lillchy - čaka bika - stran 11
Tamceek - stran 12 (za Nataso*)
piza - stran 13, (za Natašo )
foals-stran 14,isto vseeno kdo mi odgovori
rubby86 - stran 14 (čaka Natašo)
Summer, stran 14 vseeno kdo odgovori
HawaiiGirl, stran 15 (za Natašo*)
Annette, stran 15, za Nataso
Ladyy* str. 16, za Natašo*
Sweety87, str 16, za Natašo
Moonlight princess,str 16, za Natašo
sabinca:), str. 16., vseeno kdo odgovori
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

Natasa* napisal/-a:SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

mi lahko NATAŠA odgovori?:)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

sabinca:) napisal/-a:
Natasa* napisal/-a:SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

mi lahko NATAŠA odgovori?:)

... ti kar sama popravi, da bo tako kot želiš. Je taka navada, da se kar same dopišete, če ne se ziher koga ponesreči spregleda.

Skopiraj seznam na čisto (brez citiranja, ali pa z njim, saj je vseeno), pa napiši (oz. popravi), koga bi rada.
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a just.me »

Živjo!!!

Mene zanima ljubezen, če bo kaj novega, ker trenutno se mi nič ne dogaja na tem področju...

Predvsem pa me zanima za fax, saj grem letos v prvi letnik in me kar malo strah

Hvala že vnaprej ;D
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Geena »

Mene pa zanima ali imava s tem fantom, s katerim se dobivam kakršno koli prihodnost. V nekaterim trenutkih v to močno dvomim, spet v drugih pa sem prepričana, da je to to.

Hvala v naprej za odgovor. :)

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

x_tmaLa_x -stran 12(za natašo)
Geena, str. 17, za Natašo
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

x_tmaLa_x -stran 12(za natašo)
sabinca:), str. 16.,za Natašo*
foals
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a foals »

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

To je pravilen seznam :wink:
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

Natasa* napisal/-a:
motorola napisal/-a:
zanima me, kakšni (ne)uspehi me čakajo na faksu, glede na to, da me študij rahlo mineva, sem pa, tako rekoč, na koncu (no, vsaj po letnikih, po izpitih pa daleeeč od tega ...) - sedaj sem se sicer spravila k sebi in ponovno delam izpite. morda lahko vidiš, če bom ostala v svoji smeri ali pa me bo zaneslo čisto drugam? sem precej zmedena okrog vsega in še vedno ne vem, kaj bi rada bila "ko bom velika" :roll:

Pod karto študja imaš karto usode, kar pomeni, da je zate ključno, da zadevo spelješ do konca. Dokončanje izbranega študija je zate zgolj odskočna deska, ne pa kakšna doživljenjska obsodba. Redki so tisti, ki jih jaz poznam, ki v življenju počnejo točno in samo to, kar so študirali. Mnogi zajadrajo v čisto druge vode. Diploma nekega faksa zato tebi ne oža možnosti, ampak ti jih kvečjemu omogoča.

Ampak ta moja zgornja 'pridiga' se mi zdi, da vseeno ne bo kaj dosti pomagala, ker se ti v direktni diagonali že kažejo karte sovražnika, nesreče, odlašanj, neiskrenosti ... to so same take karte, ki kažejo na to, da se ti je začel tale študij upirati in da si ga - hote ali nehote - začela bremzat. Ampak po moje vseeno sčasoma bo šlo, z nekaj treznega premisleka se ti že čez nekaj mesecev ujameš in prizemljiš in verjamem, da zadevo spelješ tako kot treba. :cool:

motorola napisal/-a:odnos z mamo ... imava sicer svetle trenutke, ampak večino časa sem nejevoljna, čeprav ni sama nič kriva, potem pa sem zadirčna in tečna brez razloga. posledično se velikokrat skregava. še je kakšna možnost, da vse skupaj nekako popravim?

Hja, po moje gre za kombinacijo - impulzivnosti vs. zaščitništvu v tem odnosu. Vez med vama je močna (karta svadbe), tako da nanjo in ona nate lahko računa, ta občasna trenja so pa prehodnega značaja. Ta trenutek je največji problem v odnosu verjetno neiskrenost ali pa vsaj strahovi glede tega, da nekdo nekaj pred nekom skriva. Se mi zdi, da se te stvari med vama počasi umirijo (karta sodnika - odločitev, prevzemanje odgovornosti, in karta svečenika - umirjanje, duševni mir, tolažba).

motorola napisal/-a:ne gre seveda brez vprašanja o ljubezni ... kakšno je/bo stanje s tem sodelavcem, ki se nekako spet vrača v moje "pogovorno" življenje? kakih 8 mesecev nazaj je precej dobro kazalo, potem pa ... se še splača sploh kaj "trudit" okrog tega ali je bolje zapreti to poglavje oziroma ohranjati kolegovstvo/prijateljstvo? a je meni usojeno življenje preživet samska in z mačkami?

Ta fant ni povsem indifirenten do tebe: karta prijateljstva, celo ljubezni (kar ni nujno v romantičnem smislu, lahko pa tudi), kar kaže tudi na simpatije so prisotne. Je pa vmes med njim in karto ljubezni padla karta vdove (neke ženske figure, lahko je tudi kakšna bivša ali pa nekdo, ki speljuje precej njegove čustvene energije) in še vedno se pri njem ni zgodila ključna gesta - odločitev, prelomnica. Ključna karta pod njim je še vedno karta pisma (to so stiki, komunikacija, klici, sms, maili ...), kar pomeni, da mu je primarna želja ohraniti kontakt, kam pa ta odnos pelje, se mi zdi, da ga ta trenutek ne zanima preveč podrobno. Bi rekla, da bi mogoče bilo pametno ga malo dati na 'hladno' (na to mi daje mislit karta smrti), ker bi ga s tem postavila malo pred dejstva, da si sam s sabo pride na jasno, kaj in koliko mu pomeniš (karta neiskrenosti kaže, da se mu do zdaj ni bilo treba spraševati). Romantično razmerje v tem primeru ni izključeno, bo pa predvsem odvisno od tebe. Ti si tista, ki se odločiš, ali se po vsej tej kolobociji greš zares ali ne.

motorola napisal/-a:hvala :wink:

Ni za kaj. Če sem ti s čim pomagala, super, na splošno pa velja, da jemlji tole vse skupaj z rezervo.

Sori ker si čakala, ampak te dni nisem imela ravno veliko časa ...

Nataša, hvala ti, resnično. Nimam kaj dodat. Se še kaj javim :wink:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
x_tmaLa_x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a x_tmaLa_x »

Natasa* napisal/-a:
x_tmaLa_x napisal/-a: Mene pa zanima,kko mi kaže kej glede zdravja..če se mi bo ratal sami pozdravt al bom mogla jet na operacijo(oziroma nekej podobnega temu,pač uničenje organa).

Malo me begajo tele karte, ki so padle, ker glede na to, kar si napisala o tvoji situaciji, bi morale biti (tako sem mislila, da bo), precej bolj temne. Tako so pa precej optimistične. Se je medtem, ko si čakala na napoved, že kaj takšnega zgodilo, da zdaj v bistvu že okrevaš? Ker videti je, da imaš zdaj prav ti stvari pod nadozorom (karta srčne ženske). Neka moška figura je videti kot zelo pozitiven dejavnik v tej zadevi, tvoje zdravstveno stanje pa glede na karto hiše (stabilnost, notranji mir) in karto zvestobe zraven (ki ima podoben učinek) to samo potrjuje. Nekaj manjših težav v nekaj naslednjih tednih takoj prekine karta nenadne sreče in veselja, kar je odlično znamenje.

Na takšne karte ne morem reči drugega kot da si lahko optimistična glede tega vprašanja. In očitno, glede na karte, ti zelo pomaga prav pozitivna čustvena naravnanost (karta ljubezni). Karkoli delaš, ti očitno lahko pomaga (se mi zdi, da si toliko pametna, da ne bi kar tako iz principa zavračala pomoči uradne medicine, a ne?).

x_tmaLa_x napisal/-a:
Pol me pa še zanima u zvezi z ljubeznijo.Če je kkšna možnost, da bi bla kdaj s temu fantom ki mi je zelo všeč skupi,on je od brata prjatu,zato si nč ne upam narest, sam se mi zdi da je naklonjenost obojestranska.

Karta zaklada, ki je padla pod njim, kaže, da te vsekakor ceni kot dekle in človeka, mogoče je tudi tu ta problem, da je neka distanca (oz. bolj kot previdnost). Karta drobiža v nadaljevanju kaže, da to kar opaziš vsake toliko, so neka znamenja simpatije, ki mu uidejo vsake toliko. Se mi zdi, da si ravno tako ne upa povedati, pokazati, sploh tvegati (zato je tam vmes še karta neiskrenosti), ker je situacija takšna (tvoj brat je njegov prijatelj in kaj če stvari ne bi šle ... ah, ljudje se bojijo možnega zakompliciranja odnosov). Je tudi karta sonca oz. usode vključena v direktno diagonalo, še prej pa ima on za opraviti nekaj z neko drugo žensko figuro (karta vdove - to je lahko kakšna bivša ali kakšna 'nedosegljiva', ki jo idealizira ta trenutek ...). Ne se ustrašit, to je samo nekaj prehodnega. Vajin odnos postane bolj odkrit in direkten (in takrat se ponudi prava možnost, da preideta iz znancev do prijateljev in morda, pogojno v kaj več, čez dva meseca. To je avgust, najkasneje september. Vmes čas nekako zaradi drugih stvari, ki se mu dogajajo v življenju, ne bo ravno pravi, pa še neka pot se mu kaže, ampak potem pa je možnost, da se kaj zgodi precejšnja.

Ti samo ostani mirna in neguj vajino druženje. V nič se ne sili, saj se bo spontano zgodilo. Možnosti pa vsekakor obstajajo.

Moram rečt da sem kar šokirana, dobro si zadela.Pri zdravju trenutno napredujem, stanje se je vmes res malo že izboljšalo, pri ljubezni bomo pa vidli, ampak se mi zdi da si kar dobro zadela.Pustimo času čas. Lahko samo rečem HVALA.super si res, kar tako naprej, tole ti gre dobro od rok.
Uporabniški avatar
metulchica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a metulchica »

Mene pa zanima glede faksa. Za jesen še imam en izpit in me zanima ali ga bom uspešno opravila. Zanima pa me tudi bolj dolgoročno, ali bom uspešno "prispela" do konca študije ali me še čakajo kakšne večje težave.

Potem pa me še zanima glede ljubezeni. S fantom sma začela razmišljat o skupnem stanovanju, jaz pa imam nekaj pomislekov. Kako se bo to odvijalo in kaj naju čaka v prihodnosti.

Hvala.

:oops: Dodano: Zanima me še glede financ, ker sem se znašla v rahlih finančnih težavah. Kako kaže za naprej?

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

metulchica, str. 17, za Natašo
Zadnjič spremenil metulchica, dne 11. Avg. 2009 8:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a just.me »

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

metulchica, str. 17, za Natašo
just.me, str.17...za Natašo :hallo:
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Tamceek napisal/-a: Zanima me glede enega fanta, ki je že dalj časa prisoten v mojem življenju in me zanima, če se bo med nama razvilo kaj več ali je boljše, da pustim vse skupaj in grem naprej.

O tebi zagotovo razmišlja. Mu daješ misliti in zdi se, da je ujemanj nekako bolj na intelektualni, mentalni ravni. Zdaj premalo pa se mi zdi zadeva čustvena oz. to kar je čustvenih kart prisotnih , je karta obžalovanja (karta žalosti), ki pa se mi zdi, da sploh nima veze s tabo, ampak z nečim, kaj bi moralo biti že davno za njim. Se kaže še neka fizična distanca (karta potovanj) vmes in okoliščine nekako niso najbolj naklonjene razcvetanju tega odnosa (karta sovražnika, vdove, nesreča ... to nima osebno veze s tabo, ampak je nekaj, kar bo nanj v naslednjih dveh mesecih precej vplivalo).

Za nadaljevanje vsaj znanstva, morda prijateljevanja so karte sicer svetlo odprte (sploh v stiku vsake toliko časa znata bit ali pa se 'srečevat' po naključju), ampak ni videti, da bi šlo kaj hitro v smer kaj bolj ljubezensko resnega.

Se pa čez tri mesece odpre karta nenadne sreče z njegove strani ... mogoče takrat.

No, to so karte ... ti to preberi, potem pa naredi tako kot čutiš, da je prav zate. Vedeževanje ni nekaj 100%. Že zato ne, ker imaš svobodno voljo. Jaz sem že enkrat delala vse kontra, kot mi je nekdo napovedal (pa menda res dober). No, sem si sicer naredila nekaj malega tudi škode s tem, ampak dokazala sem si pa, da imam res tudi svojo voljo ;)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Natasa* napisal/-a: Jaz sem že enkrat delala vse kontra, kot mi je nekdo napovedal (pa menda res dober). No, sem si sicer naredila nekaj malega tudi škode s tem, ampak dokazala sem si pa, da imam res tudi svojo voljo ;)

Čeprav, če je dober, bi moral to vedeti, in mi napovedati vse kontra, pa bi potem :roll:

... ah, nobeden ni tako dober :D
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Ker me Tamcek s samo enim vprašanjem ni preveč 'zmatrala', mi bo zneslo odgovoriti še tebi ...

piza napisal/-a:
Zanima me, kako se bo odvijal moj odnos z bratrancem ? Pred cca. dvema letoma sem se sama odmaknila od njega (nisva se kregala),ker sem mu zamerila neka dejanja oziroma njegove odločitve. Ali naj ga obiščem ?

Mi je padla pod vajin odnos karta ljubosumja oz. rivalstva. Lahko bi ta karta pomenila tudi, da se je nekdo počutil v odnosu kot tretje kolo, pozabljen, spregledan ... no, kakorkoli že, karta oficirja kaže, da je odnos res zamrznjen, uraden, da je med vama distanca. Karta sodnika kaže, da je odločitev za premik tvoja.

Se mi zdi (karta bolezni za bližnjo prihodnost), da znaš nekaj časa še oklevati, kot da nekako ne zbereš te moči. Ampak vajin odnos ima potencial. To mi kaže karta veselja, rojstva (novega začetka), ljubezni. Vse to bi se lahko odprlo kmalu in se razvijalo cele naslednje tri mesece.

Glede na tvoje vprašanje, v tebi očitno že zori odločitev, da bi vendarle naredila korak k spravi. Po teh kartah sodeč bi te jaz k temu kar spodbudila. Pa kar počasi, nič se silit (znaš nekaj časa zbirat voljo za ta korak ... nič bat, jo na koncu zbereš :wink: )

piza napisal/-a:
Zanima me tudi, kako mi kaj kaže glede moje diplome? Kdaj bom diplomirala? Napisano imam že 90 % diplome, vendar se mi je v začetku letošnjega leta enostavno ustavilo in mi ne gre nikamor več Enostavno "TEMA" v glavi. Kako mi kaj kaže, kdaj bo konec te blokade ?

Takoj pod dokončevanje diplome je padla karta potovanj. Imaš v zvezi z njo kakšne poti zadnje dni, tedne? No, to zadevo boš slej ko prej speljala. Karta upanja, ki že deluje v sedanjosti, mi pravi, da si po nekaj zamujenih priložnostih verjetno že počasi zagrabila. Karta zaklada v katero se stekajo energije karte upanja pa kaže, da se ti bo delo na tem projektu izdatno izplačalo (ne mislim toliko v denarju (čeprav slej ko prej enkrat tudi) kot bolj v tem, da boš sama sebi dokazala, da si človek, ki do konca spelje stvari).

Da si imela oz. še imaš težave z diplomo, pa se vidi v kartah okoliščin. Niso te karte toliko povezane s konkretnimi diagonalami pisanja diplome (zato ni čudno, da jo imaš praktično že napisano). Nekaj zunaj tega projekta je tisto, kar ti jemlje dragoceno energijo. Spet so padle podobne karte kot zgoraj: karta ljubosumja in bolezni in oficirja ... ampak za to vprašanje pomenijo nekaj drugega: se mi zdi, da bi znalo iti za strah, kaj te, ko boš končno diplomirala, čaka v življenju. Mogoče se bojiš prihodnosti, kako bo s službo glede na trenutno stanje v svetu ...? Te znajo te občutki matrat še kar nekaj mesecev, ampak pozno jeseni si ti že ok in v sebi mirna (karta duhovnika). Zaupaj :)
Odgovori