Ko ne razčistiš in ne...

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

Ko ne razčistiš in ne...

Neprebrana objava Napisal/-a lilisunshine »

Z bivšim sva bila skupaj kar nekaj časa, a sva imela premore in nato spet skupaj in konec..pač, priznam, da sem bila na trenutke grozna do njega, delala sem mu razne scene, ko me kaj jezil, pač imela sem svoje "trenutke". Nato mi je dal konec, in me čez nekaj ur:ob 4h zjutraj klical 4krat, 5krat, sem mu samo skenslala...In potem sem si našla novega fanta, in on zatem, novo punco. Jaz sem s tem fantom končala, ker nisem nič čutila do njega in mi je bilo to brezveze, on je pa še vedno ostal s punco. In potem sva se še parkrat dobivala, tudi prejšnji mesec še, in mi je rekel, da me ima še vedno rad, vendar pa da se boji izgubiti tega, kar ima-punca mu namreč vse pusti, in vsekakor ne dela scen...nazadnje sva se pa skregala po smsih, pred parimi dnevi, zmenila sva se, da bova prijatelja, in sem mu normaln sms napisala, pa je bil zelo hladen, da sva se kregala par ur, pod nos mi je metal mojega "novega fanta ki ga ni" pa še naslednji dan...in parkrat je že hotel pustiti punco, me je klical, se nisem oglasila, in je nato poklical punco in bil spet z njo, punca se vsega zaveda, in ve vse, se je tudi dobila z menoj, in mi je žal, ker sem bila z njem, medtem, ko ima punco, tega nobeni ženski ne privoščim... :( vendar se mi zdi, da nje nima tako rad, saj je baje zelo nesramen do nje...obupana sem, ker se želim pogovoriti z njem,mu želim srečo, a on se noče pogovorit več, ker je rekel, da vedno isto sliši..rekla sem mu tudi, da imam fanta, čeprav ga nimam..pa mi je zdaj na zadnje pod nos to metal in bil jezen, a dejstvo je, da ko se vidiva, ne morema narazen, sva kot hot and cold...what should I do? :roll:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Em..Zakaj to deluje kot da si ti una punca/bivša iz zgodbe od Sabine:), ki je bila pred parimi dnevi aktualna? :D
It was forever..but it didnt last long..
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

ja, res tako deluje, zaradi tega, ker sem jaz ta bivša! in se mi zdi, da je tisto prijateljica od njegove punce, da govorimo o isti stvari...pa sem jo najdla, na cosmotu :) pa ni vse prav povedala, ampak ok, če je ona prijateljica kao, se izdaja pod napačno osebo.. :lol: in še dobro, da pregledujem malo forum cosmo:), pa sem se še jaz včlanila. pre parimi dnevi, da sem komentirala tisto, ja sem pa jaz tista "bivša" in to kar je tukaj napisano je moja plat zgodbe :) pač, nisem kriva, ker se ga tista punca, drži kot klop...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

o bed vam je u lajfu... :? kriza res ko bereš kako se špila folk :steinigung: velik sreče vsem, pa pameti pa tako dalje :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

zamenjaj telefonsko.
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

marypa napisal/-a:o bed vam je u lajfu... :? kriza res ko bereš kako se špila folk :steinigung: velik sreče vsem, pa pameti pa tako dalje :lol:

yeah right :D vodniki se sami največkrat zgubijo...takšni kot so najbolj glasni pa pametni, tako kot ti, mislim, pač povedla sem svoj primer zdj na tem postu..yes, in zdj sm " jadna" heh, sej nisi resna, pač zaseldila sem tist na forumu, pa še sama napisala kak je, drgač ostalo vse štima, samo to je problem, aha, pa napisala nisem s tem namenom d me nekdo žali, k me sploh ne pozna :lol: tako, da tašni, ne pišite, normalni, prosim, mam prou, mam prou, uuuuuuuuu hvala hvala, jst nikol ne žalim nekoga, ki ga ne poznam, sploh pa po forumih, ljubica, če si zagrenjena, pejt karate trenirat, ker če boš začela provocirat te bom jst tak, d ne boš nikol na forum več pisala :D
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

~NIA~ napisal/-a:zamenjaj telefonsko.

ja, sej bi :) ...sam klicala sem ga jst, zaradi pogovora...ker hočem to razčistit :oops:
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Pa je šla vaša teorija, da je bivša edina pametna v tej zgodbi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

LOL, mislim, da se s to kajlo lahko tema kar zaključi D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

:respekt:

Enostavno sem ostala brez besed...tega pa ne doživiš velikrat :D
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

?

da si neute kej nrdile :D

taki prosim ne pišite, taki-adijo!:)
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

lilsunshine ti lahko s fantom razčiščuješ kolko češ,ampak on jeb* v glavo tebe in njo.Ti pa se še neki daješ, ga ne pustiš pri miru in se mu ponujaš...ma deejj..boga si.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pomoje je to ena in ista oseba, ki se sam dela norca.

Resno- kako lahko najdeš, da kolegica od trenutne od bivšega piše o teb na nek forum...

Whatever...get a life!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

caly napisal/-a:lilsunshine ti lahko s fantom razčiščuješ kolko češ,ampak on jeb* v glavo tebe in njo.Ti pa se še neki daješ, ga ne pustiš pri miru in se mu ponujaš...ma deejj..boga si.

ja, maš prou... :oops: jeb* v glavo obe, samo to me jezi, ko se dela, kak je srečen v vezi, pa še sam ne ve kaj je veza, pa se neki krega z mano, brezveze, drugače pa nisem bila z njem, kar nekaj časa že, niti tudi ne nameravam, to je tudi prvič, da sem bila s tipom, ki ima punco..pa še ona je to vedla :lol: Drugače pa ne podpiram tega, da sem z nekom, ki je vezan, ker vem, da karma vse vrača, in sem sama sebi obljubila, da več tega ne bom naredila, z njem pa nimam namena biti, hotela sem razčistiti stvari, dajem se mu pa ne, ker sem mu rekla, da sem ga prebolela in da imam fanta, pa tudi na nek način sem ga prebolela, samo moti me, ker se nisva lepo usedla in razčistila stvari, tudi druge punce, ki ste pisale, pač, jaz če bi brala to zgodbo, bi si tudi mislila, kakšna budala, ampak, ko si v takšnem položaju kot jaz je težko..čeprav ne morem verjeto, da jo je lahko udaril in vse, pred mano, pa ko ju vidim, se dela prijazen z njo, ji govori ljubica, same ljubkovalne besede, hinavc totalni.. :!:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Sveta pomagalka...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Odgovori