Z bivšim sva bila skupaj kar nekaj časa, a sva imela premore in nato spet skupaj in konec..pač, priznam, da sem bila na trenutke grozna do njega, delala sem mu razne scene, ko me kaj jezil, pač imela sem svoje "trenutke". Nato mi je dal konec, in me čez nekaj ur:ob 4h zjutraj klical 4krat, 5krat, sem mu samo skenslala...In potem sem si našla novega fanta, in on zatem, novo punco. Jaz sem s tem fantom končala, ker nisem nič čutila do njega in mi je bilo to brezveze, on je pa še vedno ostal s punco. In potem sva se še parkrat dobivala, tudi prejšnji mesec še, in mi je rekel, da me ima še vedno rad, vendar pa da se boji izgubiti tega, kar ima-punca mu namreč vse pusti, in vsekakor ne dela scen...nazadnje sva se pa skregala po smsih, pred parimi dnevi, zmenila sva se, da bova prijatelja, in sem mu normaln sms napisala, pa je bil zelo hladen, da sva se kregala par ur, pod nos mi je metal mojega "novega fanta ki ga ni" pa še naslednji dan...in parkrat je že hotel pustiti punco, me je klical, se nisem oglasila, in je nato poklical punco in bil spet z njo, punca se vsega zaveda, in ve vse, se je tudi dobila z menoj, in mi je žal, ker sem bila z njem, medtem, ko ima punco, tega nobeni ženski ne privoščim...

vendar se mi zdi, da nje nima tako rad, saj je baje zelo nesramen do nje...obupana sem, ker se želim pogovoriti z njem,mu želim srečo, a on se noče pogovorit več, ker je rekel, da vedno isto sliši..rekla sem mu tudi, da imam fanta, čeprav ga nimam..pa mi je zdaj na zadnje pod nos to metal in bil jezen, a dejstvo je, da ko se vidiva, ne morema narazen, sva kot hot and cold...what should I do?