položaj 69
- miss.bunny
- Komunikatorka
- punk´s not dead
- Sramežljivka
snezinka* napisal/-a:punk´s not dead napisal/-a:bejbika napisal/-a:Nisem pristaš tega, ker mi je skrajno neprimerno, da moj partner ovohava mojo zadnjico(bemu, sej nisem žival
)
sicer še nisem sprobala, pa nevem če sploh bom..fant bi rad, meni pa nekak ni do tega..se strinjam z bejbiko, nekak mi je čudno to vse, da pol gleda in voha mojo tazadnjo![]()
nevem no..saj 100 ljudi, 100 čudi
po tem takem potem tudi nista pristašinji kakršnega koli oralca? ne vesta kaj zamujata, ker se delata fini.
ma jaz sem na pol

jaz njemu skoraj vedno, bolj je problem, če bi on meni..nisem sproščena, moti me, kar mam tam dol (saj sem že v eni temi omenila)

punk´s not dead, če se mi svita, o keri temi govoriš..torej o tem, d nisi zadovolna z obliko svoje tamale(?), pol sam en nasvet - tipa, takrt ko je zagret ne zanima kake oblike je in blalala in ne razmišlja ob lizanju v stilu: "o bed, lej kašno ma...", ampak: "uf še mal, pa bo not". no mal za šalo mal zares, sam res ne razumem tega brez potrebnega obremenjevanja. verjetno je laži rečt, boš rekla, ker nism v tvoji situaciji. sam pač mal pomisl, o čem ti razmišljaš, ko ga njemu fafaš?
- vseenomiska23
- Komunikatorka
- punk´s not dead
- Sramežljivka
snezinka* napisal/-a:punk´s not dead, če se mi svita, o keri temi govoriš..torej o tem, d nisi zadovolna z obliko svoje tamale(?), pol sam en nasvet - tipa, takrt ko je zagret ne zanima kake oblike je in blalala in ne razmišlja ob lizanju v stilu: "o bed, lej kašno ma...", ampak: "uf še mal, pa bo not". no mal za šalo mal zares, sam res ne razumem tega brez potrebnega obremenjevanja. verjetno je laži rečt, boš rekla, ker nism v tvoji situaciji. sam pač mal pomisl, o čem ti razmišljaš, ko ga njemu fafaš?
najprej:ja, v tisto temo sem pisala, nisem zadovoljna z obliko.. fant pravi, da mu je všeč, pa mu nekako ne verjamem

aja, stara sem 22..
problem je pa največji v pomanjkanju samozavesti..se trudim, da bi si jo nekak pridobila, pa vedno znova vse mogoče napake najdem (za nekatere mimogrede mojemu fantu sploh ni jasno, odkod se jemljejo, probleme mi pa vseeno delajo)

aha..kaj razmišljam, ko mu fafam? hm..če dobro delam, če mu paše..

punk´s not dead ;
Jaz ti svetujem, da tokrat poizkušaš pozabit na svoje komplekse.
Če fant pravi da mu je všeč, in če te hoče oralno zadovoljit; ma ne se sekirat. Veš da če bi bla res tko grda, se nebi ponujal.
Ja kolk si jih pa že vidla, da "ne more bit grša"?
Valda je lahko; oddtipkaj genitalne bradavice v googla pa boš vidla da je lahko.
Če si zdrava, in če si tvojemu fantu všeč te res ne rabi bit sram zarat tega. No; o operacijah je pa že ena druga tema, tako da ne bom pisala sem...
Jaz ti svetujem, da tokrat poizkušaš pozabit na svoje komplekse.

Ja kolk si jih pa že vidla, da "ne more bit grša"?

Če si zdrava, in če si tvojemu fantu všeč te res ne rabi bit sram zarat tega. No; o operacijah je pa že ena druga tema, tako da ne bom pisala sem...
- punk´s not dead
- Sramežljivka
fun napisal/-a:punk´s not dead ;
Jaz ti svetujem, da tokrat poizkušaš pozabit na svoje komplekse.Če fant pravi da mu je všeč, in če te hoče oralno zadovoljit; ma ne se sekirat. Veš da če bi bla res tko grda, se nebi ponujal.
Ja kolk si jih pa že vidla, da "ne more bit grša"?Valda je lahko; oddtipkaj genitalne bradavice v googla pa boš vidla da je lahko.
ma ja, saj se trudim okoli teh mojih kompleksov..

Midva (oz. jst) sm zadnjič prvič probala ta položaj (drugač sm še bolj ko ne začetnica v seksu)....sicer ne v čist pravem pomenu (jst tebi - ti meni).
Ampak pa tko da sm ga zavezala (hihi, presenečenje), in se nato obrnila v položaj. Sicer on ni mogu kaj preveč počet z mano, sm se pa jst ukvarjala z njim.
btw: na konc je reku, da mu je to biu best sex ever
Ampak pa tko da sm ga zavezala (hihi, presenečenje), in se nato obrnila v položaj. Sicer on ni mogu kaj preveč počet z mano, sm se pa jst ukvarjala z njim.
btw: na konc je reku, da mu je to biu best sex ever