položaj 69

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

kaj mislite o položaju 69?

ni zame
53
16%
kdaj pa kdaj
220
65%
vedno
67
20%

Skupaj glasov: 340

Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

Men 69 sploh ni kul.. zato ker se osredotočm samo na eno stvar pol pa ne morem zraven uživat :D
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

se strnjam... kdaj pa kdaj! prou pogosto pa ne
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss.bunny »

nisem se probala. Mislim da nebi niti. Nevem sicer. :)
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punk´s not dead »

snezinka* napisal/-a:
punk´s not dead napisal/-a:
bejbika napisal/-a:Nisem pristaš tega, ker mi je skrajno neprimerno, da moj partner ovohava mojo zadnjico :? (bemu, sej nisem žival :?)

sicer še nisem sprobala, pa nevem če sploh bom..fant bi rad, meni pa nekak ni do tega..se strinjam z bejbiko, nekak mi je čudno to vse, da pol gleda in voha mojo tazadnjo :roll:
nevem no..saj 100 ljudi, 100 čudi :D

po tem takem potem tudi nista pristašinji kakršnega koli oralca? ne vesta kaj zamujata, ker se delata fini. :)

ma jaz sem na pol :D
jaz njemu skoraj vedno, bolj je problem, če bi on meni..nisem sproščena, moti me, kar mam tam dol (saj sem že v eni temi omenila) :) pa pomanjkanje samozavesti je problem :?
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

punk´s not dead, če se mi svita, o keri temi govoriš..torej o tem, d nisi zadovolna z obliko svoje tamale(?), pol sam en nasvet - tipa, takrt ko je zagret ne zanima kake oblike je in blalala in ne razmišlja ob lizanju v stilu: "o bed, lej kašno ma...", ampak: "uf še mal, pa bo not". no mal za šalo mal zares, sam res ne razumem tega brez potrebnega obremenjevanja. verjetno je laži rečt, boš rekla, ker nism v tvoji situaciji. sam pač mal pomisl, o čem ti razmišljaš, ko ga njemu fafaš?
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^al je pa tut se premlada da bi to drgac zastopla....

jez recmi sploh slisat nism hotla da bi mi kdo lizu tamalo do 20 leta....
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vseenomiska23 »

...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 11:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka

snezinka* napisal/-a:punk´s not dead, če se mi svita, o keri temi govoriš..torej o tem, d nisi zadovolna z obliko svoje tamale(?), pol sam en nasvet - tipa, takrt ko je zagret ne zanima kake oblike je in blalala in ne razmišlja ob lizanju v stilu: "o bed, lej kašno ma...", ampak: "uf še mal, pa bo not". no mal za šalo mal zares, sam res ne razumem tega brez potrebnega obremenjevanja. verjetno je laži rečt, boš rekla, ker nism v tvoji situaciji. sam pač mal pomisl, o čem ti razmišljaš, ko ga njemu fafaš?

najprej:ja, v tisto temo sem pisala, nisem zadovoljna z obliko.. fant pravi, da mu je všeč, pa mu nekako ne verjamem :? ker se meni zdi, da grše pa res ne bi moglo bit..
aja, stara sem 22..
problem je pa največji v pomanjkanju samozavesti..se trudim, da bi si jo nekak pridobila, pa vedno znova vse mogoče napake najdem (za nekatere mimogrede mojemu fantu sploh ni jasno, odkod se jemljejo, probleme mi pa vseeno delajo) :(
aha..kaj razmišljam, ko mu fafam? hm..če dobro delam, če mu paše.. :D
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Ja no on isto razmišlja ko je on v tej situaciji. Ziher ne razmišlja "lej kakšno ma"
Sploh pa te je fant itak že vidu nago in tudi če mu boš pustila oralni seks al pa ne bo isto.
I laugh at gilded butterflies.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

punk´s not dead ;

Jaz ti svetujem, da tokrat poizkušaš pozabit na svoje komplekse. :) Če fant pravi da mu je všeč, in če te hoče oralno zadovoljit; ma ne se sekirat. Veš da če bi bla res tko grda, se nebi ponujal.
Ja kolk si jih pa že vidla, da "ne more bit grša"? :P Valda je lahko; oddtipkaj genitalne bradavice v googla pa boš vidla da je lahko.
Če si zdrava, in če si tvojemu fantu všeč te res ne rabi bit sram zarat tega. No; o operacijah je pa že ena druga tema, tako da ne bom pisala sem...
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka

fun napisal/-a:punk´s not dead ;

Jaz ti svetujem, da tokrat poizkušaš pozabit na svoje komplekse. :) Če fant pravi da mu je všeč, in če te hoče oralno zadovoljit; ma ne se sekirat. Veš da če bi bla res tko grda, se nebi ponujal.
Ja kolk si jih pa že vidla, da "ne more bit grša"? :P Valda je lahko; oddtipkaj genitalne bradavice v googla pa boš vidla da je lahko.
Če si zdrava, in če si tvojemu fantu všeč te res ne rabi bit sram zarat tega. No; o operacijah je pa že ena druga tema, tako da ne bom pisala sem...

ma ja, saj se trudim okoli teh mojih kompleksov.. :) bomo vidli, mislim da bo vse po starem, ker koliko sama sebe poznam, si težko kaj dopovem :?
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

Meni ponavadi nekak ni do tega... Je treba preveč "mislit" zraven:)
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

Men ful paše,sam mojmu fantu pa ne (ker mam uhan v jeziku in prav da ma čuden občutek k ga po spodnji strani drgnem z uhanom) :roll:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Moj pa sanja kolko bi mu blo mega, če bi mela pirsing v jeziku. In vedno mu pokvarim veselje, ko mu povem,da nej kr sanja naprej. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

Midva (oz. jst) sm zadnjič prvič probala ta položaj (drugač sm še bolj ko ne začetnica v seksu)....sicer ne v čist pravem pomenu (jst tebi - ti meni).

Ampak pa tko da sm ga zavezala (hihi, presenečenje), in se nato obrnila v položaj. Sicer on ni mogu kaj preveč počet z mano, sm se pa jst ukvarjala z njim.

btw: na konc je reku, da mu je to biu best sex ever :D
Odgovori