nasledn dan me valda poklice in se zmenva da greva na pijaco in da me pac pride iskat. no in pride me iskat z najnovejšim porshe carrero (to mi je bla ze prva uiber bedna stvar, pol kasnej sm zvedla da je ubistvu od fotra), in me pele seveda v fotrov flet za bezigradom spedenan v nulo. (am a se nisva zmenla da greva na kavo v lokal
) nakar model tko pred mano prnese vodko pa sok pa sliko na kateri sta ble narisane dve lajni! jez ga valda gledam uno wtf nakar mi model prbije: a nebos potegnla a ves kok se po tem bols fuka nakar jez ustanm poberem stvari poklicem taksi in grem domou!
pol me pa cez eno uro model klice k je ocitn tok pozn dojeu kaj mi ni jasn pa da bi kao usaka bejba za tazga tipa k je on use dala... ja zihr

tako da lahko rečem da je bil njegov pristop uspešen 

) pa je začel en: ja punce kaj pa tak pozno zunaj?? a vaju ni nič strah? ...jaz pa tisti "daj speli se" izraz na obrazu... pol pa je začel za številko gnjavit, midve sma ga počasi ignorirale pa hodile naprej... ko je videl da nič ne bo je pa sam reko: še žal vama bo, vidve sploh neveta kolko dorih bab se zame krega
... ja pa ja