Jess° napisal/-a:
Prvo me seveda zanima ljubezen --> Imam simpatijo, vendar nevem, ali je to to.. Sem mu naklonjena ali nisem, lahko vztrajam, ali naj samo pozabim nanj? .. sicer pa nasplošno ljubezen, kdaj me bo doletela spet kaka ljubezen ki bo vsaj nekaj časa trajala ...
Pod črto ljubezni je padla karta sodnika, kar pomeni, da si v fazi, ko veliko tega tehtaš. Kaj ja, kaj ne, kaj bi rada, bi ali ne bi ... s tem ni nič narobe, čeprav največ šteje vendarle izkušnja. Si čustveno odprta z nova dogajanja v tej smeri (karta veselja) in vidi se, da se ti z nekom tudi odpre neka zanimiva komunikacija (karta pisma). Ker gre za nekaj, kar se dogaja že ta trenutek, bi rekla (kar glede na tvoj zapis), da gre za to tvojo simpatijo. V naslednjih dveh mesecih se zna tu še kar nekaj tega zgoditi, ampak na dolgi rok zna biti to premalo.
Tudi če ne bi šlo s tem fantom, imaš čez štiri mesece neko svetlo prelomnico (karta nenadne sreče, ki včasih kaže tudi na nenadno srečanje, ljubezen na prvi pogled ipd.). Čisto brez težav tudi tu ne bo šlo, tudi glede na karte nisem prepričana, da zadeva dolgo zdrži, vsekakor pa izideš iz te izkušnje precej bolj zrela in pripravljena na trenutek, ko bo šlo zares (mislim, da tam nekje marca, lahko tudi že malo prej).
... moram dodati še to: tako kot sem karte razlagala, se zdi, kot da gre za tri različne fante, kar je sicer možno, ampak možno je tudi, da gre samo za enega, le da se znotraj tega odnosa trikrat nekaj začne in konča, pa spet nadaljuje ... pusti se v glavnem presenetit!
Jess° napisal/-a:Drugo je šola .. Je to prava smer, katero bom šla študirat ali ne? Imam namreč mešane občutke..
Se vidi po kartah, da nisi čisto prepričana. Ampak je videti, da si se dobro pozanimala (karta sreča, pogovorov), da pa vseh strahov s tem nisi premagala in ti bodo še nekaj časa delali težave. Čez dva do tri mesece se to vse izčisti. Nek kontakt z mlajšim moškim (ki ti je ali ti še bo blizu, ker se pojavi v kartah kot srčni fant) ti pomaga enkrat do takrat uvideti, da si na pravi poti. Študij je eno, to kar ljudje po študiju potem dejansko počnemo, pa pogosto čisto nekaj drugega. Ne imej občutek, da si si s svojo izbiro kakšna vrata (drugačne možnosti) zaprla. V resnici te možnosti v potencialu še naprej obstajajo, ti si se odločila le, da eno od njih udejaniš. Se mi zaradi karte darila zdi, da nisi slabo izbrala ...
Jess° napisal/-a: zdravje, in sicer me pestijo problemi na koži, na nogah. Se bo to še dolgo reševalo, ali mi ni več pomoči?
Ker je tvoje vprašanje (končno) bolj konkretno, bom vrgla karte po sistemu konkretnega vprašanja - ki je tudi bolj točen (ker kadar je vprašanje splošno, jih mečem po diagnostičnem načinu, tako da sploh vidim, kje so (če sploh so in včasih: ali še bodo) kakšne šibke točke v organizmu).
Pod karto bolezni je padla karta hrepenenja, kar pomeni, da gre za težavo, ki te verjetno že dolgo muči. Karta obiskov in pogovorov (z ljudmi, ki ti lahko pomagajo (tudi zdravniki, pa ne samo oni)) in pod njo karta drobiža, ki kaže, da je bilo doslej bolj malo uspeha, se nadaljuje v naslednjem mesecu ali dveh z še malo poslabšanja situacije, ampak potem pa se nekaj v tebi spremeni in mislim, da se (po kartah ženske in nenadne sreče) sodeč ta tvoja težava umakne. Pomaga neka sprememba v tebi sami, neka spravljenost same s sabo, tudi pomoč nekega starejšega moškega (karta vdovca - stabilnost, modrost, izkušenost). Ne, jaz pri tem tvojem vprašanju ne bi še vrgla puške v koruzo. Tudi če se stvar še malo poslabša, ne. Prav?
Jess° napisal/-a:in pa še šport. .. Ali bom kdaj uspela v športu, ki ga treniram?

No pa da vidimo
Videti je, da si se v tej panogi našla, te tudi osrečuje, že dosegaš precejšnje uspehe (karta sreče in nenadne sreče), za kakšen dolgoročni uspeh ali celo kariero v tej smeri, bo potrebno pa še kar počakati (karta hrepenenja). Je kar nekaj težav še na poti do tja, od precejšnje konkurence, do notranjih bojev, odločitve, če je vredno odrekanj ... najbolj problematično je v tej smeri prav naslednjih 12 mesecev. Če vztrajaš do takrat, se ti v 13 in 14 mesecu (gledano od trenutno junija) zares odpre na tem področju. Treniraj predvsem zaradi sebe, ker si očitno talentirana v tej smeri, pa bodo uspehi slej ko prej prišli.
Jess° napisal/-a: No pa da vidimo
No, zdaj vidiš
Samo nekaj bi dodala: ne dovoli, da te katera od teh prognoz preveč prestraši. Moraš vedet, da vedeževanje iz kart ni nekaj 100% in eksaktnega. Ne razmišljaj preveč o tem, še najbolje, da ko tole prebereš, da zamahneš z roko in na vse to pozabiš. Pa čez pol leta prideš in še enkrat prebereš in potem poveš: uf, tole je bilo res, tisto je bilo malo drugač, to se pa sploh ni zgodilo. A prav?
Ker dejstvo je, da imamo ljudje svobodno voljo in marsikaj od napovedanega, tudi če bi bila najhujša šlogarica na svetu, se da spremeniti, ravno zato, ker vemo, kam nas stvari peljejo in če nas kdo pravi čas na to opozori.
Lp, pa pridno študiraj in treniraj